• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olanlar buyrun hamileliginiz nasil geciyor paylasalim

Merhaba :) minikten minik bebeğim.. yeni öğrendim.. 4+5 haftalık hamileymişim. Bu dönemi atlatan arkadaşlara sorum var :) Ağrım var sizlerdede olmuşmuydu? Azda olsa akıntım var.kese gördünmedi görünmemesi normalmiş. Hatırlıyorsanız Beta hcg değerleriniz kaçtı bu haftalarda? Doktor bunların normal olduğunu söyledi ,internettende araştırdım benden önce hamilelik yaşayan birkaç arkadaşımada sordum normal olduğunu söylediler söylemesine ama.. tatmin olamıyorum bir türlü :) Daha önce 1 düşük yaptığım için sürekli olumsuz düşünüyorum. Özetle yardımlarınıza ihtiyacım var. Bu dönemde sizlerde aynı şeyleri yaşadınızmı?

benım 2 tane sorunum var.
bırı mıde yanması bırıde durdurulamaz ıstah ve akabınde kılo alımı:((

napcaz bu kiloları dışarı bile çıkmaya utanıyorum artık insanlar öyle bir tepki veriyoki ama bende önüne geçemyorum.neydin ne oldun diyolar,doğuramıcaksın bu gidişle diyolar.ayak bileklerim zor taşıyor artık beni çok ağrıyolar:(

Merhaba :) minikten minik bebeğim.. yeni öğrendim.. 4+5 haftalık hamileymişim. Bu dönemi atlatan arkadaşlara sorum var :) Ağrım var sizlerdede olmuşmuydu? Azda olsa akıntım var.kese gördünmedi görünmemesi normalmiş. Hatırlıyorsanız Beta hcg değerleriniz kaçtı bu haftalarda? Doktor bunların normal olduğunu söyledi ,internettende araştırdım benden önce hamilelik yaşayan birkaç arkadaşımada sordum normal olduğunu söylediler söylemesine ama.. tatmin olamıyorum bir türlü :) Daha önce 1 düşük yaptığım için sürekli olumsuz düşünüyorum. Özetle yardımlarınıza ihtiyacım var. Bu dönemde sizlerde aynı şeyleri yaşadınızmı?

tebrik ederim hayırlı olsun canım rabbim kucağına almanı nasip etsin
benim ağrılarım hep oldu halada var ama unutma çok şiddetli olmaması gerek
akıntım desen hala çeşme
dr hepsine normal dedi
benim ilk öğrendiğimde ultrasonda bebek görünmüştü o nedenle hcg ye bakılmaya gerek kalmadı o konuda hiç bilgim yok
çok fazla korkma bol bol dinlen kendine dikkat et
tekrar tebrik ederim

En kötü belirti bence mide bulantısı.. Sabahları çok kötü oluyor kızlar.. Ne yapmalı bilmem ki...

Benim de 9 hafta 1 gün oldu. İkinci çocuğum olacak inşallah. Ancak midem berbat hiçbirşeye aşermiyorum. Bulantılar genelde sabah yoğun olur ama ben akşamları midem boşalana kadar çıkarmadan yatamıyorum. Akşamları tam bir kabus,sabahlarıda bulanıyor ilk hamileliğimdede midem berbattı.

Selam kızlar ben şimdi üye oldum..benim 17 hafta 2 günlük ..kıızm olacak ikili taramada Altan hoca kız dedi ...ilk bebeğim allah sağlıcakla doğurmayı nasip eder inşallah .Benim çok midem bulandı 12. haftada düzeldi ama şimdi biraz çok yiyorum ama 2 ay sürekli mide bulantısından depresyona girmiştim...hatta oturup ağlamıştım neyseki Allah kolaylığını verdi şimdi iyiyim çok şükür ...bu hafat bebeğin hareketlerini hissediyorum birz biraz..sanıırm çok hareketli olacak kızım ..

mide bulantısı için ben zofram kullandım sabah aç karnına emiyodum biraz yatıştırıyodu kusma esnasında aldığımda ise kesiyodu kusmayı ..bide limon yedim çok fazla Allah kolaylık versin ama kesiliyo 3 aydan sonra biraz sabır kızlar

Kiz bebekler daha cok mide bulantisi yapiyormus bu bir duyum gerci ama dogru olabilir Benim iki oglumda hic midem bulanmadi buda buyuk ihtimal erkekmis cok hafif oldu baslarda su an hic yok

keşkee kızım olsa :D ilk bebeğimiz ve eşimde kız istiyor.. Akşamları ne yesem midemde durmuyor bebek beslenemıyecek diye korkuyorum :(

Merhaba arkadaşlar bende 18+6 haftalık hamileyim ilk zamanlarda mide bulantılarım olmadı ama çok fazla halsizlik yaşadım.Bebişim erkek ama hala hareketlerini hissetmiyorum,ne zaman hissederim merak ediyorum... Bu haftalarda da çok sık tuvalet ihtiyacı oluyor onun dışında herşey başka bir sıkıntı yok (:

Canim Bende 17 haftalik ayni sorun bendede var geceleri bile bu sIk tuvalete cikma yuzunden uyuyamiyorum halsizlik sorunum pek Yok mide bulantisi Yok Benim bebisimde erkek:) ama sIk tuvalete cikmak normalmis doktorum soyledi bebek rahim buyudugu icin basinc yapiyor ve hormonlarin etkisi... Ayrica yinede cok sivi icmeliyiz cay kahve ve Cola haric...!yani cikar yolu Yok:) Eger ilk hamileliginse biraz daha gec hissedersin Benim 3. gebeligim oldugu Halde Bende hala hissetmiyorum ama yakindir yani. Allah saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip Etsin insallah

Evet ilk hamileliğim canım bazen kuruntu da yapıyorum kendi kendime birşey mi oldu acaba falan diye :17: amin canım inş. sağlıkla kavusuruz bebeklerimize

Yok canim hic kuruntu yapma Ben ilk hamileligimde 20 haftada hissetmeye baslamisdim:) sen rahat ol o zaten karninda kipir kipir oynuyorda annesi:)) Plazenta karnin on duvarindaysa gec hissedersin Benim oyle Doktor soyledi
Hamileligin tadini cikar canim kafani yorma insallah Hepimiz saglikli kucagimiza aliriz bebislerimizi

Yok canim hic kuruntu yapma Ben ilk hamileligimde 20 haftada hissetmeye baslamisdim:) sen rahat ol o zaten karninda kipir kipir oynuyorda annesi:)) Plazenta karnin on duvarindaysa gec hissedersin Benim oyle Doktor soyledi
Hamileligin tadini cikar canim kafani yorma insallah Hepimiz saglikli kucagimiza aliriz bebislerimizi

Hamis arkadaslar kac aylik hamilesiniz? Hamileliginiz nasil geciyor? Bebeginizin cinsiyeti ilk tekmeler paylasimda bulunmak isteyenler ??

39 haftalık hamileyim canım sancılarım ufak ufak gelmeye başladı 3 4 günüm kaldı yaklaştığını hissediyorum artık :)
Akıntı ve mantardan dolayı çok skıntılı bir hamilelik geçirdim sürekli uyuma isteği halsizlik alerjiler kokulara aşırı hassasiyet safra falan derkeeen bitti hamilelik şimdi kızıma kavuşma vakti :)
birde köpek vardı evimizde ilk aylarda onun kokusu falan çok sıkıntı yaşadım ama çogu kadına bakarsak çok kolay geçti hareketliyim rahat doğum yapacağımı umut ediyorum ALLAH hakkımızda en hayırlısı versin bakalım :)
ALLAH hepimizi bir avazda kurtarır inş olmayanlarada dünyanın en güzel duygusunu anne olmayı nasip eder inş :)
Birde kızım çok yaramaz hiç durmuyor yerinde sıpam uyutmuyor beni şimdiden :)

Canim sende hamilelik yolunun sonuna gelmis sayilirsin artik bebisini kucagina Alma vakdi gelmis nerdeyse ne guzel Allah Kolay dogum nasip Etsin bebisini saglikli kucagina almayi nasip Etsin insallah kizinin ismi ne olacak?benim oglum olucak insallah henuz bir Isim bulamadim:)

35+4 teyim mide yanmalarim hala bitmedi.. Kocaman oldum toplamda 15 kilo aldim. 52 ile basladim 67 yim.. Cok aldim gibi geliyo.. İyice buyudu karnim esim gobeginin ustune yatip rap yapabilirsin haa diye dalga gecmeye basladi.. Maskara olduk iyicene :-)...

Back
X