Ne kadarda ultrasonlu bi anne..
Bu homurtulu nicki ben tanımıyorum ama..
Eski nickiniz nedir bayaan:)
D DuyguUtcu evlenmissin hayırlı olsun :)
Sık sık tuvaletin geliyor mu?
Anlamsız bir sekilde kendini sürekli halsiz yorgun hissediyor musun?
Bugün çok geç uyanmışsın mesela her zaman böyle misin yoksa son zamanlarda mı böyle?
Bazı yemekleri görünce yemeyesin geliyo mu kokusu filan garip geliyo mu?
Hamilelik testiyle daha ögrenemezsin sonucu cok merak ediyorsan kan tahlili yaptır daha bat ına en az 1 hafta var çünkü
Bi hesapla bakalım korunmasız ilişki ovu. Dönemine mi denk gelmiş? Ovu dönemi 8 gun sürüyor diye biliyorum
Yrni evlisin canım insan evlenince hormonları değişiyor ondanda kaynaklanıyor olabilir..
Yooookkk beee cok zor o adet olduysan telas etme
İshal salgını var bağırsaklarından geliyodur. Bende de aynı şeyler mevcut kasma rahat ol. Düşündükçe hamilelik belirtileri yaşarsın :)
Ah şu gençlik ateşi bi bizde yok galibabiz kesinlikle çocuk istemiyoruz zaten bende sorun var çocuğumun olma ihtimali belki yok bile genede unutmuyoruz pre. Yi bebek gelince görürsün gençlik ateşini
spiral düşünüyorum ama erkek hissediyormuş sanırım..İğne ya da hap kullan kesinlikle. Çift koruma olsun..
İlk gebeliğnde zor hissetmek ben 1. Yi 3 aylık olunca anca hatta 21 haftalık flndı hissettğmde.. 2. Yi bi aylıkken başladı seğirmeler..
Hakkında hayrlısı olsn cnm. Belki ilerde iyki dersin.
Bide kesn sonuç içn beklesen keşke bi hafta..
Vay ejderha ha benim hiç ejderham olmadı anneTeşekkürler canım :) Saydığın şeyler benim genel özelliklerim oldu zaten yıllardır
Psikolojik olarak neredeyse hepsini hissediyorum. Dün sabah eşimin parfüm kokusuna uyandım, normalde sevdiğim bi koku ama çok rahatsız etti bilmiyorum belki de abartıyorum. Bekleyip göreceğiz.
Belki de. :/
Kayınvalidem hamileliğin üstüne 3 ay adet olduğunu söylüyor.. Bilemedim var örnekleri.. İnşallah değilimdir.
Uyku tutmadı gece gece.
Hahahah gazım olsa anlarım anneyim benEvet valla psikolojik olarak adapte oldum :)
O zaman umarım ikimiz de doğru zamanda anne oluruz canım.. Dilerim.. Adam Ejderha gibi napıyımOluyor tabi gençlik ateşi, olmaz mı... Dikkat edeceğiz artık.
spiral düşünüyorum ama erkek hissediyormuş sanırım..
Kendi kendimi yiycem desene.. :// Mutlaka öyle ama evliliğin tadını almak istiyorum. Harika bir nişanlılık geçirdik, çok da mutluyuz ama daha çok genciz.
Canım o altın karışımları kendime uyguluyorum ben, muzlu cevizdir falan... Öneririm. Önce sen Ejderha olacaksın.Vay ejderha ha benim hiç ejderham olmadı anne
ılk okurken caresızlıkten ya da bılgı eksıklıgındn yazdıgını dusunerek yorum yapacaktım fakat ıkıncı sayfadakı cevaplarınızı okuduktan sonra hepımızı gayette guzel aptal yerıne koydugunuzu anlamak zor olmadı.
prezervatıfın yırtılmasında neler olabılecegını ya da akrep burcunun genel ozellıklerınde ateslı bır burc yazdıgını bılıyosunuz ama hamıle olup olmadıgınızı bılmıyosunuz oyle mı ??
ayrıca prezervatıf son dakıka takılan bırsey degıl belırtım de bunuda bılmıyosunuz bellı kı malum genclık atesı.
hepımız 25 gorunumlu ıcı gecmıs sevısmeyı bılmeyen genclerız de ondan seetttık.
bırıncısı ben senın kankan degılım sen dıye bahsetme hakkımda . ıkıncısı trolsun demedım ıyı okumanı rıca edıcem ucuncusu yazdıgım ıcerık bılgelık gerektırmez. gecmıs konularına baktımda aynı zamanda evlenmısız. Allah mutlulugunu arttırsın ona lafım yok .Benim kimseyi aptal yerine koyduğum ve kimsenin aptal olduğu yok da senin kendini burda einstein ilan etmen bana bayağı komik geldi. Ben korunduğumuzu ama bi iki defa prezervatifsiz ilişki yaşadığımızı ve prezervatifin de azizliğine uğradığımızdan bahsettim. Belki ben kocamı hissetmek istiyorum, belki biz sonuna doğru takıyoruz? Belki birbirmizi kırbaçlıyoruz, sana önce bi betimlemem mi gerekiyor sevişme tarzımızı? Ben yeni evliyim ve hamilelikle ilgili pek bir bilgim yok... Acabalarımı paylasıyorum. Sana nerden esti gecenin bu saatinde trollüğümü ilan etmek? Müge Anlı mısın sen canım?
Astrolojiyle ilgilenmekle, doğum kontrol ve hamilelik hakkında bilgi sahibi olmak doğru orantılı mı oluyor?
Madem için geçik değil, sevişmeyi biliyorsun, git seviş o zaman canım lütfen, belki sinirini atarsın :)
Yoo gayet tanıdıksın..faat ı ben beğenırdım yorumlarını falan❤ son donem çok sempatik geliyordu bana hatta..AhahahahHomurtulu nick..
Eski nickim faat ama onun da pek tanıdık olduğunu düşünmüyorum..
İçim rahatladı biraz. :)
Benim hiç güvenim kalmadı doğrusu.. Hap ya da iğne kullanmayı düsünüyorum. Sürekli yırtılıyo.
Allah bağışlasın.. ama duymuştum karın seyirmesi denen seyi.