Hamile olabilir miyim? Çok korkuyorum.

hiç bişey belli değilken ağlamak niye, madem şuan istemiyosun düzgün korunun prezervatif düşünmediğiniz zamanlar olmasın

Ben de bu tarz bişey duymuştum.. Hamileyken regli olabilmem mümkün mü acaba?

Allah askina 4-5 haftalik bebek nasil hissedilir. Bagirsak hareketidir o. Mumkun degil,tibben imkansiz. Bebek bile degil eli kolu yok ki,milimetreyle ifade edilen bir donemde neyin hareketinden bahsediyosunuz. Ben 20. Haftaya giriyorum yarin ve hala hissetmiyorum. Yeni yeni segirme gibi oluyo coook hafif.

Nasıl bu kadar emin konuşmuşlar hamile değilsin diye anlamadım,prezervatifsiz ilişkiniz olmuş hamile olma olasaılığın elbette var.Ama hareket etmez o kadar küçükken.Adetinde gecikme oldu mu?

bebek hissedilmez ama yumurtalık ve kasık atması olabilir hamileliğin ilk ayında..

Bir aylikken rahimde çekilmeler olur rahim buyudugu icin hareketler bagirsak hareketidir koku hassasiyeti bende de olmustu alt kattaki adamin tras losyonu kokusu gelmisti burnuma boyle bihassasiyetin varsa gebe olanilirsin ama en onemlisi adetin geçti mi

Korunmasiz ilişkiye girmişsin hamile olma ihtimalin var eğer hazir değilsen bunlara dikkat etmelisin. 20 haflalik oldum daha ben bebeğimi hissedemiyorum. Hareket falan değilde günün geçtiyse şüphelen bence.

Benim hiç güvenim kalmadı doğrusu.. Hap ya da iğne kullanmayı düsünüyorum. Sürekli yırtılıyo.
Hey maşallah, ama sizde bir sorun var galiba. Kocan internetten bakıp nasıl takılacağını öğrensin. Ben heyecandan prezervatif yırtıldığını hiç duymadım.

Cogumuz üremek için seks yapmiyoruz canim, bu demek ki koruma seklimizi iyi seçmeliyiz. Gençlik atesi diye birsey yok. Eger devamli korunamiyorsan, baska bir yöntem seçmek zorundasin. O bebek kendisi ortaya çikmiyor, korunmasiz iliski sonucunda çikiyor, ve o bebek, ona her konuda hazir olan anne babayi hak ediyor.

Eger kondom yetersiz ise, hap ile basla, yada spiral'e basla. Bu konuda rahatlik ile doktorun ile görüsebilirsin.

Ve kulaktan duyma herseye inanma canim. O yasananlar tesadüfte olabilir, yada olmayan seyi anlatilmak istenmiste olabilir. Genel olarak daha adet dönemine bile girmemissin, kan testi bile hamile odugunu göstermez bu noktada. Yani o embryo daha o kadar küçük ve sadece hücrelerden olusuyor. Kisacasi bu karn segirmesi felan hikaye canim. Yarin test yap, ve acilen korunma seklinizi degistirin.

Korunmasiz ilişkiye girmişsin hamile olma ihtimalin var eğer hazir değilsen bunlara dikkat etmelisin. 20 haflalik oldum daha ben bebeğimi hissedemiyorum. Hareket falan değilde günün geçtiyse şüphelen bence.
Canım baya zaman olmuş neden hissetmedin acaba ben 16-17 de hissetmiştim ikisinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…