Hissedilebilir, arkadaşım 5 haftalıkken hissetmişti. Hatta 4 haftalık falandı ki bu tarz belirtilerden şüphelenmiş 1 hafta sonra doktora gittiğinde 5 haftalık olduğunu öğrenmişti. Karnındaki kıpırdanmalar sanırım yerleşme olayıydı, bebek hareketi olamayacağına göre... ayrıca çay tiryakisiyken çaydan nefret eder hale geldiğini ve gece sık sık tuvalete kalktığını söylemişti.
hiç bişey belli değilken ağlamak niye, madem şuan istemiyosun düzgün korunun prezervatif düşünmediğiniz zamanlar olmasın
Nasıl bu kadar emin konuşmuşlar hamile değilsin diye anlamadım,prezervatifsiz ilişkiniz olmuş hamile olma olasaılığın elbette var.Ama hareket etmez o kadar küçükken.Adetinde gecikme oldu mu?Merhabalar. Evleneli 2 ay oldu. Bu sabah kahvaltı yaparken karnımda bi hareketlilik hissettim... Aynısı bi ablama da olmuştu sonra hamile olduğunu öğrendi. Ayrıca kokuya duyarlı olmaya basladığımı hissediyorum. Bu düşüncelerim çok saçma hepsi küçük birer ihtimal ama çok korkuyorum, kesinlikle hazır değilim.. Hamileysem naparım? Yarın sabah hemen test yapıcam.. Bunlar güçlü ihtimaller sayılır mı? 1 aylık bebeğin hareketliliği hissedilir mi? Şuan ağlıyorum, kendimi suçluyorum sanki bebeğimi istemiyormuşum, kötü anneymişim gibi ama bi yandan hiç hazır değilim ve korkuyorum. Her sey daha cok yeni. Sizce ihtimali var mı? Prezervatif kullanıyoruz. Çok cahilim keşke ölsem :'( Tabi bi kaç kez prezervatif düşünemediğimiz an da oldu söylemesi ayıp..
evet, hamile kalsan da adet görebilirsin.Ben de bu tarz bişey duymuştum.. Hamileyken regli olabilmem mümkün mü acaba?
Hücreler ordan oraya zıplar belkihamilelik hakkında gerçekten hiçbir şey bilmiyorsunuz ve buna rağmen seks yapıyorsunuz. 1 aylık embriyonun eli ayağı olur mu, güzel bacım? nasıl itecek karnını? düşünce gücüyle mi?
Hey maşallah, ama sizde bir sorun var galiba. Kocan internetten bakıp nasıl takılacağını öğrensin. Ben heyecandan prezervatif yırtıldığını hiç duymadım.Benim hiç güvenim kalmadı doğrusu.. Hap ya da iğne kullanmayı düsünüyorum. Sürekli yırtılıyo.
Üremek için seks yapmıyorum. Korunuyorum da. Gençlik ateşiyle bazen prezervatife yetişemiyoruz. Sadece hazır değilim.
Şu aralar farklı planlarımız var bu yüzden bebek düşünmüyorum. Sizler daha bilgilisiniz diye içimi rahatlatmak için açtım bu konuyu. Yarın zaten test alıcam. Karın seyirmesi denen bir olay var ve çok kez de duydum. Üstüne kokuya duyarlılık falan. Hazır olmadığım için sanırım hamile gibi hissediyorum.. Korunamadığım anlar oldu çünkü.
Ne kadarda ultrasonlu bi anne..
Bu homurtulu nicki ben tanımıyorum ama..Hehe
Hoşgeldin millan yorumlarını özlemişim :)
Canım baya zaman olmuş neden hissetmedin acaba ben 16-17 de hissetmiştim ikisinideKorunmasiz ilişkiye girmişsin hamile olma ihtimalin var eğer hazir değilsen bunlara dikkat etmelisin. 20 haflalik oldum daha ben bebeğimi hissedemiyorum. Hareket falan değilde günün geçtiyse şüphelen bence.