- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
Bu ejderha kim onu anlamadım ya
Ay napim bi ejderha deyip duruyor dedim kimmiş la bu Ejderha :) :)sesli güldüm aradan çıkıpda ejderhayı sorunca Ejderha konu sahibesinin kocası imiş şekerim.
velevki hamilesiniz, yıllar sonra çocuğa söyleyin olur mu seni istemedim hamile olma ihtimalimi bile düşününce ölmek istedim diye. koşullar müsait değildir, gerekçeleriniz vardır ıvırdır zıvırdır. Ama nasip deyip beklemek yerine, ölmeyi düşüncek kadar üzgünlüğünüz niyedir. Ayrıca kocası ile arasındaki diyalogları yatakodasına varasıya anlatan hemcinslerime de tilt oluyorum. bize ne sizin ejderhalığınızdan ateşinizden. Edep ve haya sınırı olmayan insanların klasik arsızlığı işte.
aynen benimde evliliğimin 2. ayında 15 gün gecikmişti ilk defa, hamileyim diye çok korktum doktora gittim kan testi yaptırdım eşime kızdım beni kandırdın hamile bıraktın diye. adetim gelincede çok sevindim hamile değilim diye. büyük konuşmaktan korkarım acaba o dönemde yanlış bişeymi söyledim günahamı girdim diye düşünüyorum ve şimdi aynen dediğin gibi 2 yıldır fellik fellik arıyorum o bebeğiHaa bir de, gün gelir bebek istersiniz, sırf kafanızdan geçen hatalı düşüncelerden ötürü, ağzınızdan çıkan hatalı bir kelâm sonucu Mevlâ fellik fellik aratır o bebeği. Temkinli konuşun bence.
Yoo gayet tanıdıksın..faat ı ben beğenırdım yorumlarını falan❤ son donem çok sempatik geliyordu bana hatta..
Yoo gayet tanıdıksın..faat ı ben beğenırdım yorumlarını falan❤ son donem çok sempatik geliyordu bana hatta..
ya şimdi arkadaşım ben sana ne yazayım?seks yapmadan hamilelikle ilgili her şeyi öğrenmek mi gerekiyor. az kaldı düğünüme bende hemen hamilelikle ilgili kitaplar alayım
ya şimdi arkadaşım ben sana ne yazayım?
ben ne demişim? hamilelikle ilgili temel bilgileri bilmeden sevişmeyin demişim, değil mi? e bir zahmet vajinan nerede, rahim nerede, adet döngün ne zaman, hangi dönemde hamile kalırsın, gebelik nedir, ne zaman hissedilir, bilmeden sevişme.
kimse size gidin Kadın Doğum Uzmanı olun demedi. sonra kızlar adetim 3 gün gecikti hamile olabilir miyim diye konudan geçilmiyor burası.
beriki de yazdığını beğenmiş bir de.
offff, offff hakkaten ya.
yani tamam elbet çocuk doğurmamış biri bir hamile kadar hamilelik sürecini bilemez ama en azından bir kadının anatomisini bilmesi lazım bir kadının.Şu çeşit çeşit yemekleri öğrenen, çeyizdir bohçadır kitap yazacak kadar bilgiye sahip olan ve kendini
koca kollarına bırakan kadınlara ben de hastayım.
Sevişme ve korunma yollarından bir haber olup evliliğe hazırım diyen bir sürü tanıdığım var.
yani tamam elbet çocuk doğurmamış biri bir hamile kadar hamilelik sürecini bilemez ama en azından bir kadının anatomisini bilmesi lazım bir kadının.
sevişiyor ama ne zaman gebelik testi yapması gerektiğini bilmiyor, gebeliğin en erken ne zaman anlaşılacağını bilmiyor. bir de üzerine dalga geçiyorlar çok haklılarmış gibi.
prezervatif takmayı bilmiyorlar, yırtıp duruyorlar, korunmadan sevişmeyi biliyorlar, ama bir bilmedikleri hangi tarihler arasında gebe kalacakları.
sanki tabak çanak büyütecek o çocuğu doğunca.
Teşekkürler canım :) Saydığın şeyler benim genel özelliklerim oldu zaten yıllardır
Psikolojik olarak neredeyse hepsini hissediyorum. Dün sabah eşimin parfüm kokusuna uyandım, normalde sevdiğim bi koku ama çok rahatsız etti bilmiyorum belki de abartıyorum. Bekleyip göreceğiz.
Belki de. :/
Kayınvalidem hamileliğin üstüne 3 ay adet olduğunu söylüyor.. Bilemedim var örnekleri.. İnşallah değilimdir.
Uyku tutmadı gece gece.
Hahahah gazım olsa anlarım anneyim benEvet valla psikolojik olarak adapte oldum :)
O zaman umarım ikimiz de doğru zamanda anne oluruz canım.. Dilerim.. Adam Ejderha gibi napıyımOluyor tabi gençlik ateşi, olmaz mı... Dikkat edeceğiz artık.
spiral düşünüyorum ama erkek hissediyormuş sanırım..
Kendi kendimi yiycem desene.. :// Mutlaka öyle ama evliliğin tadını almak istiyorum. Harika bir nişanlılık geçirdik, çok da mutluyuz ama daha çok genciz.
Katılıyorum.ya şimdi arkadaşım ben sana ne yazayım?
ben ne demişim? hamilelikle ilgili temel bilgileri bilmeden sevişmeyin demişim, değil mi? e bir zahmet vajinan nerede, rahim nerede, adet döngün ne zaman, hangi dönemde hamile kalırsın, gebelik nedir, ne zaman hissedilir, bilmeden sevişme.
kimse size gidin Kadın Doğum Uzmanı olun demedi. sonra kızlar adetim 3 gün gecikti hamile olabilir miyim diye konudan geçilmiyor burası.
beriki de yazdığını beğenmiş bir de.
offff, offff hakkaten ya.