Hamile olabilir miyim? Çok korkuyorum.

Eğer varsa bile 4 haftalık bebek daha kan pıhtısıdır.6-7 haftadan önce kalp atışı bile yoktur.ilk gebelikte 20 haftadan önce hareket hissedilmez.cahilliğiniz sadece korunmayı bilmemek değil bebeğin oluşymuyla ilgilide bir cehalet söz konusu..

kalp atışı olan bebeğin varlıpı hissedilebilir kızlar..
tabiki hareket etmez ama varlığını hissedebilirsiniz eğer kendinizi iyi dinlerseniz...

Arkadaşım konuna dahil oldum kusura bakma ama bende bugün kurstayken banada oldu aynısı hatta şuanda bile oldu yeni adetten çıktım sayılır çekilme yöntemiyle korunuyoruz eşim saolsun :KK14: oglum daha 1,5 yasında ,okuyan arkadaşlar banada kisa yorum yaparlarsa sevinirim. Biliyorum en az 4-5 aylıkken hissediliyor ama benim sanki midemin hemen altında gibi oluyor afedersiniz adetlerimde 5-6 gün çok yoğun surdu hiç aksamada olmadı hamileyken adet gorme bu kadarda yoğun olmaz herhalde değil mi?

Herkese herşeye bi cevap...dil pabuç maşallah...
Gençlik ateşine kapılmadan önce çift kaplama yapıverin bi zahmet..ölmekten iyidir...

Sen de kaynanamsın zaten. Çift kaplama falan ne iğrenç bi tarzın var. Sen yorum yapma ...

Bir aylikken rahimde çekilmeler olur rahim buyudugu icin hareketler bagirsak hareketidir koku hassasiyeti bende de olmustu alt kattaki adamin tras losyonu kokusu gelmisti burnuma boyle bihassasiyetin varsa gebe olanilirsin ama en onemlisi adetin geçti mi

Gebeliğin üstüne adet olmus olabilir miyim diye endiseleniyorum aslında. Bunun örnekleri de var.

D DuyguUtcu evlenmissin hayırlı olsun :)

Sık sık tuvaletin geliyor mu?
Anlamsız bir sekilde kendini sürekli halsiz yorgun hissediyor musun?
Bugün çok geç uyanmışsın mesela her zaman böyle misin yoksa son zamanlarda mı böyle?
Bazı yemekleri görünce yemeyesin geliyo mu kokusu filan garip geliyo mu?

Hamilelik testiyle daha ögrenemezsin sonucu cok merak ediyorsan kan tahlili yaptır daha bat ına en az 1 hafta var çünkü

Bi hesapla bakalım korunmasız ilişki ovu. Dönemine mi denk gelmiş? Ovu dönemi 8 gun sürüyor diye biliyorum

Yrni evlisin canım insan evlenince hormonları değişiyor ondanda kaynaklanıyor olabilir..

Sen de kaynanamsın zaten. Çift kaplama falan ne iğrenç bi tarzın var. Sen yorum yapma ...

Gebeliğin üstüne adet olmus olabilir miyim diye endiseleniyorum aslında. Bunun örnekleri de var.
Yooookkk beee cok zor o adet olduysan telas etme

İshal salgını var bağırsaklarından geliyodur. Bende de aynı şeyler mevcut kasma rahat ol. Düşündükçe hamilelik belirtileri yaşarsın :)

Kuyruğuyla sanırım. Yok kuyruk döllenirken kopuyordu  :) ...
Arkadaslar neden dalga geçiyorsunuz birinci ayda tabiki bebek hareket etmez ama alt batin cok hassas oldugu icin normalde farkina varmadigimiz bagirsak hareketler atar damarlardan kaynaklanan damar seyirmeleri olabiliyor ve bazi bilmeyenler bunu bebek sanabilirler dogal bisey o da sormus zaten bi aylik bebegin hareketi olur mu diye

Ne kadarda ultrasonlu bi anne..
istemsiz kahkaha attım :)

Hazır değilseniz korkmanız çok doğal ben de hamile olmadığınızı düşünüyorum.
Allah'ım ben de dahil isteyen herkese hamilelik sevincini ve evlat sevgisini,sağlıkla büyüdüğünü görmeyi yaşatsın inşallah.

hamilelik hakkında gerçekten hiçbir şey bilmiyorsunuz ve buna rağmen seks yapıyorsunuz. 1 aylık embriyonun eli ayağı olur mu, güzel bacım? nasıl itecek karnını? düşünce gücüyle mi?
seks yapmadan hamilelikle ilgili her şeyi öğrenmek mi gerekiyor. az kaldı düğünüme bende hemen hamilelikle ilgili kitaplar alayım :KK70:

X