E bu saatte mi acilir bu konu
Teee sabahtan beri insan bi test yapardi
sağol canım ama ben zaten evliyim 3 yaşında çocuğum da varEvet canım darısı sana.
Doğru hayatım ama dedim ya bi ablam böyle hissetmişti. Bi kaç kez de korunmadan yaptık.. Henüz çok erken sanırım korktuğum için psikolojik olarak hamilelik hissine kapılmıs olabilirim. Kokuya duyarlılık, buna bağlı mide bulantısı falan.
İki akrep yan yana gelince düşünemeye biliyor.. :) Sonra cefayı dişi akrep çekiyor işte. Elbette çok isterim, hamile olduğumu öğrensem açıkcası kürtajı düşünmem ama çok erken bunun için üzülürüm. Ona yetememek üzer beni.
Şuan hazır değilim..Deme öyle.
Üremek için seks yapmıyorum. Korunuyorum da. Gençlik ateşiyle bazen prezervatife yetişemiyoruz. Sadece hazır değilim.
Şu aralar farklı planlarımız var bu yüzden bebek düşünmüyorum. Sizler daha bilgilisiniz diye içimi rahatlatmak için açtım bu konuyu. Yarın zaten test alıcam. Karın seyirmesi denen bir olay var ve çok kez de duydum. Üstüne kokuya duyarlılık falan. Hazır olmadığım için sanırım hamile gibi hissediyorum.. Korunamadığım anlar oldu çünkü.
Ya bu keşke ölsem lafı çok yanlış. İnşallah degilsinizdir tabi. Ama Allah aratmasin insaallahMerhabalar. Evleneli 2 ay oldu. Bu sabah kahvaltı yaparken karnımda bi hareketlilik hissettim... Aynısı bi ablama da olmuştu sonra hamile olduğunu öğrendi. Ayrıca kokuya duyarlı olmaya basladığımı hissediyorum. Bu düşüncelerim çok saçma hepsi küçük birer ihtimal ama çok korkuyorum, kesinlikle hazır değilim.. Hamileysem naparım? Yarın sabah hemen test yapıcam.. Bunlar güçlü ihtimaller sayılır mı? 1 aylık bebeğin hareketliliği hissedilir mi? Şuan ağlıyorum, kendimi suçluyorum sanki bebeğimi istemiyormuşum, kötü anneymişim gibi ama bi yandan hiç hazır değilim ve korkuyorum. Her sey daha cok yeni. Sizce ihtimali var mı? Prezervatif kullanıyoruz. Çok cahilim keşke ölsem :'( Tabi bi kaç kez prezervatif düşünemediğimiz an da oldu söylemesi ayıp..
yumurtlama döneminde prezervatifsiz ilişkiniz oldu mu? son adet ne zaman gecikme var mı? varsa kaç gün? yani test adet olmanız gereken günden itibaren sonuç veriyor diyor satıcılar ama en temizi bir hafta gecikme olduktan sonra test yapmak. kısaca gazdır o gaz... birde biraz hamilelelik ve doğum kontrolünü araştırın isterseniz.
sağol canım ama ben zaten evliyim 3 yaşında çocuğum da var
4,5 aylıktan önce mümkünatı yok hissedemezsin o yüzden diyorum
o karın seyirmesi filan urafe gaz sancısı onlar
Ya bu keşke ölsem lafı çok yanlış. İnşallah degilsinizdir tabi. Ama Allah aratmasin insaallah
eğer adet döngünüz 28 günse adet olmanıza daha 1 hafta var. test için çok erken, doğru sonuç vermez. eğerki hamile kaldıysanızda yumurtlama döneminiz 5 gün önce falanmış. yani hareket koku duyarlılığı falan olamaz. daha 5 günde ne hamileleik belirtisi göstersinki vücut.Oldu diye hatırlıyorum.. Zaten son regliminn baslangıcı 15 hazirandı.. Çok uzak tarihler değil.
Haklısın.
eğer adet döngünüz 28 günse adet olmanıza daha 1 hafta var. test için çok erken, doğru sonuç vermez. eğerki hamile kaldıysanızda yumurtlama döneminiz 5 gün önce falanmış. yani hareket koku duyarlılığı falan olamaz. daha 5 günde ne hamileleik belirtisi göstersinki vücut.
ne tesadüf ben de üremek için seks yapmıyorum, tamamen zevk amaçlı. ancak sevişen bir kişinin (kadın ya da erkek fark etmez) hamilelik süreciyle ilgili temel şeyleri bilmesi gerektiği fikrindeyim.Üremek için seks yapmıyorum. Korunuyorum da. Gençlik ateşiyle bazen prezervatife yetişemiyoruz. Sadece hazır değilim.
Şu aralar farklı planlarımız var bu yüzden bebek düşünmüyorum. Sizler daha bilgilisiniz diye içimi rahatlatmak için açtım bu konuyu. Yarın zaten test alıcam. Karın seyirmesi denen bir olay var ve çok kez de duydum. Üstüne kokuya duyarlılık falan. Hazır olmadığım için sanırım hamile gibi hissediyorum.. Korunamadığım anlar oldu çünkü.
tabii ki bekleyin, bu kadar kısa sürede doğru sonuç alamazsınız. ben döngü süreniz tamamlandı sandım, az önceki yorumumda. daha çok erken.o zaman ben bekleyeyim mi test için?
ONASIL oluyorkiAllah bağıslasın o zaman tatlım :) Umuyorum canım.. Ben daha çocuğum.. Bebek falan zor iş.
Amin canım.. Allah isteyen herkese doğru zamanda nasip etsin.
adet olmanız gereken tarihte olmazsanız yaparsınız test. bekleyin tabiki.o zaman ben bekleyeyim mi test için?
nasil yirtilir surekli prezervatif? Bir kisiye yillar boyunca anca bir iki kere denk gelebilir. Siz bence dogru kullanamiyorsunuz. En kalitesizi bile kolay kolay yirtilmaz.İçim rahatladı biraz. :)
Benim hiç güvenim kalmadı doğrusu.. Hap ya da iğne kullanmayı düsünüyorum. Sürekli yırtılıyo.
Allah bağışlasın.. ama duymuştum karın seyirmesi denen seyi.
aynen hep okuyorum şaşırıyorum. yanlış takıyorlar heralde. başındaki havayı almadan takıyorlarsa patlıyordur. yani biminkini alıyorlarsa bilmiyorum ama lateks sağlam bir malzemedir. yıllar önce arada bir kullandığım markayı bi ara denemek için şişirmiştim balon gibi onra sıkmıştım patlayacak mı diye tırnaklamıştım hiçbir şey olmamıştı.nasil yirtilir surekli prezervatif? Bir kisiye yillar boyunca anca bir iki kere denk gelebilir. Siz bence dogru kullanamiyorsunuz. En kalitesizi bile kolay kolay yirtilmaz.
biz bim inkini kullaniyoruz ustelik. Diger iki marka bende alerji yaptı, lets biraz daha rahat geldi bize. Ona ragmen uzun zamandır ne yirtildigini ne patladigini hic gormedim. Kolay mi bu isler yahu.. acaba bu kadinlarin vajinalarinda bizimkinden farkli bir bicak sistemi mi var nedir?aynen hep okuyorum şaşırıyorum. yanlış takıyorlar heralde. başındaki havayı almadan takıyorlarsa patlıyordur. yani biminkini alıyorlarsa bilmiyorum ama lateks sağlam bir malzemedir. yıllar önce arada bir kullandığım markayı bi ara denemek için şişirmiştim balon gibi onra sıkmıştım patlayacak mı diye tırnaklamıştım hiçbir şey olmamıştı.
Merhabalar. Evleneli 2 ay oldu. Bu sabah kahvaltı yaparken karnımda bi hareketlilik hissettim... Aynısı bi ablama da olmuştu sonra hamile olduğunu öğrendi. Ayrıca kokuya duyarlı olmaya basladığımı hissediyorum. Bu düşüncelerim çok saçma hepsi küçük birer ihtimal ama çok korkuyorum, kesinlikle hazır değilim.. Hamileysem naparım? Yarın sabah hemen test yapıcam.. Bunlar güçlü ihtimaller sayılır mı? 1 aylık bebeğin hareketliliği hissedilir mi? Şuan ağlıyorum, kendimi suçluyorum sanki bebeğimi istemiyormuşum, kötü anneymişim gibi ama bi yandan hiç hazır değilim ve korkuyorum. Her sey daha cok yeni. Sizce ihtimali var mı? Prezervatif kullanıyoruz. Çok cahilim keşke ölsem :'( Tabi bi kaç kez prezervatif düşünemediğimiz an da oldu söylemesi ayıp..
hisetmen imkansiz
ama ,kokuya duyarlilik belirtilerden bi tanesi
son adet tarihi ne zaman ?
ONASIL oluyorki
çocuksun ve iki aylik evlimisin
adet olmanız gereken tarihte olmazsanız yaparsınız test. bekleyin tabiki.
nasil yirtilir surekli prezervatif? Bir kisiye yillar boyunca anca bir iki kere denk gelebilir. Siz bence dogru kullanamiyorsunuz. En kalitesizi bile kolay kolay yirtilmaz.
aynen hep okuyorum şaşırıyorum. yanlış takıyorlar heralde. başındaki havayı almadan takıyorlarsa patlıyordur. yani biminkini alıyorlarsa bilmiyorum ama lateks sağlam bir malzemedir. yıllar önce arada bir kullandığım markayı bi ara denemek için şişirmiştim balon gibi onra sıkmıştım patlayacak mı diye tırnaklamıştım hiçbir şey olmamıştı.
Dur bi dk. Sakin ol :)
Testini yap, sonucuna gore dusun. 1 aylik bebegin kipirdamasini hissetmezsin. Bu mumkun degil. Bebek bile olmuyor daha. Fasulyecik oluyor :)
Once sakin ol ve sonucu netlestir,sonra korkarsin,uzulursun ya da sevinirsin...