• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Bende bugün kan tahlili verdim. Sonuç pozitif çıkarsa burayı takip ederim artık. Öğretmenlerin şu izinleri denk getirme dertleri olmasa keşke. Biz önceki yıl arkadaşla plan yapıyorduk şu zaman hamile kalsak bu zaman doğum yapar. Izni tatile ekleriz filan diye sonra bir duydum arkadaş hamileymiş bile. O bebeğini büyüttü. Ben hala hamile kalmaya çabalıyorum. Nasip herşey

Bende bugün kan tahlili verdim. Sonuç pozitif çıkarsa burayı takip ederim artık. Öğretmenlerin şu izinleri denk getirme dertleri olmasa keşke. Biz önceki yıl arkadaşla plan yapıyorduk şu zaman hamile kalsak bu zaman doğum yapar. Izni tatile ekleriz filan diye sonra bir duydum arkadaş hamileymiş bile. O bebeğini büyüttü. Ben hala hamile kalmaya çabalıyorum. Nasip herşey
Hayirlisi olsun hakkinda insallah sonuc pozitiftir.. Elbette bekleriz senide guruba izin konulari cidden karisik bizim su anda

Okulun başından itibaren yani 24 haftaya gelmeden nöbet tutamaz raporu alsam diyorum. Özel Hastanelerin raporu geçerli olur mu kızlar biliyor musunuz
Elbette canim bende ozel hastaneden raporumu aliyorum kabul ediyorlar.. Ama doktorun verir mi sence erkenden

Tatlim gunaydin nasilsin.. Eğitim odenegi yatti bizim diyarbakir yani sizden alanlar var mi ?..
Gözünüz aydın o zaman canım. Gül'e Gül'e harcayın. Ben de şimdi sen söyleyince baktım bizim daha yatmamış bankalar işletiyor hep parayı geç ödüyorlar ona sinir oluyorum

Gözünüz aydın o zaman canım. Gül'e Gül'e harcayın. Ben de şimdi sen söyleyince baktım bizim daha yatmamış bankalar işletiyor hep parayı geç ödüyorlar ona sinir oluyorum
Canim bildigim kadariyla sizin ilcenin mutemetliginin biraz erken isleri yapmasi lazim ki sonucta onlarda biliyorlar bu parayi daha banka isletecek.. Insallah yatar bugün: ))

Elbette canim bende ozel hastaneden raporumu aliyorum kabul ediyorlar.. Ama doktorun verir mi sence erkenden
Ben geçen yıl miyom ameliyatı olmuştum. Ve yine miyomlarim olusmuş riskli gebelik grubundaymisim , istesem vereceğini düşünüyorum. Ins verir.Okulumuzda hamile bi arkadasin karnına çok sert futbol topu çarpmisti nobetinde, birinin üstüne de 8 sınıftan bi öğrenci düşmüş. Tedirgin oluyorum düşündükçe :(

Kan tahlil sonucum 71 çıktı. Doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı istedi testi. Bu sabah 1-2 damlacık kan geldi. Çok korktum. Hayırlısı bakalım. Hamileliğim kesinleşirse mayısta doğum yapıcam.

Ben geçen yıl miyom ameliyatı olmuştum. Ve yine miyomlarim olusmuş riskli gebelik grubundaymisim , istesem vereceğini düşünüyorum. Ins verir.Okulumuzda hamile bi arkadasin karnına çok sert futbol topu çarpmisti nobetinde, birinin üstüne de 8 sınıftan bi öğrenci düşmüş. Tedirgin oluyorum düşündükçe :KK43:
Aman aman dikkat et canim ilkokulda mi oluyor bunlar.. Verir mutlaka ki bunlarida anlat bence hani kazalarin olma olasigi daha yuksek oluyor okulda.. Allah korusun valla benimde icim urperdi simdi

Aman aman dikkat et canim ilkokulda mi oluyor bunlar.. Verir mutlaka ki bunlarida anlat bence hani kazalarin olma olasigi daha yuksek oluyor okulda.. Allah korusun valla benimde icim urperdi simdi

Ortaokul ve ilkokulun aynı bahçede oldugu kalabalık bi köy okulundayim. Öğrenciler çok duyarsız, oyun oynarken kendilerinden geçiyorlar resmen.dikkat etmek lazım, bebeklerimiz çok kıymet :anneadayı:

İnş hayirlı zamanda sana da hayırlı bir evlat nasip eder. Ben de bebek düşündüğümde dediler oyle hemen olmuyor üç ay önce başla hemen ilk ay oldu ama gelişmedi onu kaybettim doğsaydı hazirana doğacaktı izinim boşa gidecekti. Aradan 8 ay geçti biçen son dört aydır korunmama rağmen eğer sağlıkla doğarsa mart ayına doğacak bir bebek nasip etti çok şükür. Bi de nankörlük edip ağzımdan keşke bir kaç hafta daha geç olsaymış dedim ama sonra tövbe getirdim daha önce de gelebilirdi ya da sonraya da kalabilirdi. En iyisi bu işi Allah a bırakmak canım sende yakın zamanda hamile kalırsın umarım. Ben de iltihap vardı soğan suyu içtim bir de yumurta kalitesini artırıyormuş diye aç karna sabah incir yedim. Ardından geldi bebek. Sen de dene istersen. Bol şans.

Kan tahlil sonucum 71 çıktı. Doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı istedi testi. Bu sabah 1-2 damlacık kan geldi. Çok korktum. Hayırlısı bakalım. Hamileliğim kesinleşirse mayısta doğum yapıcam.
Hadi hayırlısı değerin yükselmiş. İnş ikiye katlar sağlıklı bir bebek nasip eder Allah.

Back