• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

ben ikisini de kullanmadım,zorunlu muydu peki?doktorlar vermedi,söylemedilr de
Elevit ve decavit birbirinin aynısı. Elevitte domuz katkısı olduğu söyleniyor o yüzden ben decavit tercih ettim. İlk üç ay folik asit kullandım. Sonra decavit kullanıyorum şimdi canım.

Merhaba canım, ben de Mart annesi olacağım inşallah. Bugün bir kızım olacağını öğrendim :) Ben zaten biraz kiloluyum o nedenle hamile pantolonu giyiyorum şimdiden. Elevit vitamin, kan hapı ve balık yağı hapı kullanıyorum. Hamileliğim biraz zor geçiyor ekstra bir sürü ilacım var. Ama inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucaklarımıza bebeklerimizi. İsim düşündün mü? Biz kızımıza Arya Bahar ismini vereceğiz inşallah.[/QUOTE
Canım öncelikle çok sevindim kızın olacağına :) ayyy ne tatlı olur o yaaa. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. O vitaminleri doktor mu yazdı peki. Ben de doktora gidince demiri soracağım. Kaçıncı haftadasın? Benim 14 bitti 15in içindeyim.

Evet canim hepsini.doktor yazdi. Ben de 15.haftamdayim. Hemen hemen ayniyiz sanirim. Senin cinsiyti belli mi? Bu arada kacta yatarsam yatayim kizim beni hep bu saatte uyandiriyor. Oturuyoruz :)) Guzel dileklerin icin cok.teskkur ederim.

Elevit ve decavit birbirinin aynısı. Elevitte domuz katkısı olduğu söyleniyor o yüzden ben decavit tercih ettim. İlk üç ay folik asit kullandım. Sonra decavit kullanıyorum şimdi canım.
anladım.bebeğim bugün on iki hafta oldu canım.demek ki yeni verilecek bana çok teşekkür ederim :KK45:

Merhaba canım, ben de Mart annesi olacağım inşallah. Bugün bir kızım olacağını öğrendim :) Ben zaten biraz kiloluyum o nedenle hamile pantolonu giyiyorum şimdiden. Elevit vitamin, kan hapı ve balık yağı hapı kullanıyorum. Hamileliğim biraz zor geçiyor ekstra bir sürü ilacım var. Ama inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucaklarımıza bebeklerimizi. İsim düşündün mü? Biz kızımıza Arya Bahar ismini vereceğiz inşallah.
Hayırlı olsun size,darısı benim başıma :anneadayı:

Merhaba canım, ben de Mart annesi olacağım inşallah. Bugün bir kızım olacağını öğrendim :) Ben zaten biraz kiloluyum o nedenle hamile pantolonu giyiyorum şimdiden. Elevit vitamin, kan hapı ve balık yağı hapı kullanıyorum. Hamileliğim biraz zor geçiyor ekstra bir sürü ilacım var. Ama inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucaklarımıza bebeklerimizi. İsim düşündün mü? Biz kızımıza Arya Bahar ismini vereceğiz inşallah.

Hayırlı olsun.Bahar ismi çok güzel,benim de favorilerimden

Evet canim hepsini.doktor yazdi. Ben de 15.haftamdayim. Hemen hemen ayniyiz sanirim. Senin cinsiyti belli mi? Bu arada kacta yatarsam yatayim kizim beni hep bu saatte uyandiriyor. Oturuyoruz :)) Guzel dileklerin icin cok.teskkur ederim.
Ben henüz cinsiyetini öğrenemedim. Evet hemen hemen aynıyız :) ben de doktoruma gidince bu vitaminleri bir danışayım. Bu arada hareketlendi mi o yüzden mi uyandırıyor ufaklık :) bende henüz hareket yok. Bir dönem uykudan hiç tat alamıyordum. Ama şu sıralar çok uykuya düştüm

Ben henüz cinsiyetini öğrenemedim. Evet hemen hemen aynıyız :) ben de doktoruma gidince bu vitaminleri bir danışayım. Bu arada hareketlendi mi o yüzden mi uyandırıyor ufaklık :) bende henüz hareket yok. Bir dönem uykudan hiç tat alamıyordum. Ama şu sıralar çok uykuya düştüm
Henüz hareketleri hissedemiyorum ama istisnasız her gece aynı saatlerde bir uyanıyoruz :) Birdahaki kontrolünde cinsiyeti öğrenirsin inşallah. Bana da haber et mutlaka heyecanla bekliyorum. İçine ne doğuyor mesela ben başlangıçtn beri hep kız dedim, kızım kızım diye seviyordum hep :)

Kızlar bu arada ikili tarama sonuçlarınız nasıl. Benim iki hafta önce yapıldı. Henüz alamadım. Sonuçlarını çok ciddiye almayın diyolar

Bendesen aramızda bir gün var :) az önce hamilelik günlüğünü ben de ekledim. Ayyy çok heyecanlı. Benim erkek olabilir herkes öyle diyor. Ben bir türlü hissedemedim. Bazen kız bazen oğlan geliyor gözümün önüne

Bendesen aramızda bir gün var :) az önce hamilelik günlüğünü ben de ekledim. Ayyy çok heyecanlı. Benim erkek olabilir herkes öyle diyor. Ben bir türlü hissedemedim. Bazen kız bazen oğlan geliyor gözümün önüne
canım benim sağlıklı olsunlar da en önemlisi bu geçen hafta öyle bir kanama geçirdim ki bebeğimin hala benimle olmasına şükrediyorum en önemlisi sağlıkları karnın çıktı mı peki benim var gibi :)

valla sizi bilmem ama benim karnım epey çıktı :) 2,5 kilo almışım şimdiden Allah sonumu hayır etsin :KK45:

Anneler hisseder derler :) Ben de erkekmiş gibi hissediyorum,rüyalar görüyorum ama eğer kız çıkarsa annelik güdülerime güvenmeyin benim diyorum :KK22:

Yaa ben de 5 kilo verdim bulantılardan ama karnım çok şiş çok çabuk çıktı. Ben de başlarda kız hissediyordum şimdi erkek mi acaba diyorum.. Çok fazla rüyalar görüyorum ben de
Sorma canim ya bende kilo almadim verdim hatta.. Ruyamda 2 kez erkek bebek gordum bide cok tatli bir bebekti.. Sonra ruya tabirlerine baktim ruya sahibi hamileyse kizi olur diyo yani tersine oluyo :KK70:

Sorma canim ya bende kilo almadim verdim hatta.. Ruyamda 2 kez erkek bebek gordum bide cok tatli bir bebekti.. Sonra ruya tabirlerine baktim ruya sahibi hamileyse kizi olur diyo yani tersine oluyo :KK70:
Ben de cinsiyetini tam olarak göremedim ya da hatırlamıyorum dün gece emzirdiğimi gördüm Rüyası bile çok güzeldi :KK200:

canım benim sağlıklı olsunlar da en önemlisi bu geçen hafta öyle bir kanama geçirdim ki bebeğimin hala benimle olmasına şükrediyorum en önemlisi sağlıkları karnın çıktı mı peki benim var gibi :)
Evet canım karnım çıkmaya başladı. Aslında korkuyorum kilo almaktan. Zayıf hamile kaldım ama kilo almaya müsait bir yapım var. Sanırım bebeklerimiz büyüdükçe her şey hızla değişecek :)

Bu arada geçmiş olsun canım. Allah korusun bebişlerimizi de bizi de. İnşallah bir daha öyle bişey yaşamazsın

Back