- 6 Ocak 2013
- 49
- 16
- 88
- Konu Sahibi Kubis45001
Merhaba tum ogretmen arkadaslara..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana da merhaba :)Merhaba tum ogretmen arkadaslara..
henüz belli değil canım,haber bekliyorum ben.Merhaba ders programınız belli mi
Arasam mı ben de yahenüz belli değil canım,haber bekliyorum ben.
Ben geçen yıl miyom ameliyatı olmuştum. Ve yine miyomlarim olusmuş riskli gebelik grubundaymisim , istesem vereceğini düşünüyorum. Ins verir.Okulumuzda hamile bi arkadasin karnına çok sert futbol topu çarpmisti nobetinde, birinin üstüne de 8 sınıftan bi öğrenci düşmüş. Tedirgin oluyorum düşündükçe
Bende miyom ameliyatliyim ve yine miyomum var doktor hamileligmde buyur dedi ama riskli demedi ..sana calisamaz misn dedi doktorun tedbirli olmak icin mi rapor almak istiyorsun.icini rahat tut ins sagliklica aliriz bebislerimizi kucagimizaBen geçen yıl miyom ameliyatı olmuştum. Ve yine miyomlarim olusmuş riskli gebelik grubundaymisim , istesem vereceğini düşünüyorum. Ins verir.Okulumuzda hamile bi arkadasin karnına çok sert futbol topu çarpmisti nobetinde, birinin üstüne de 8 sınıftan bi öğrenci düşmüş. Tedirgin oluyorum düşündükçe
Vala söylediklerinde haklisin ama aseriyorsan ucundan bir parca.ye canım ne olcak.Selam kızlar nasılsınız? Mide bulantılarım geçti ama şu sıralar canım acayip çiğköfte çekiyor. Aslında etsiz çiğköfte zararsız diyenler var ama çiğköfteyle ilgili o kadar çok iddia var ki içinde çiğ et olup olmaması önemsiz kalıyor. Mesela içinde msg denilen çintuzu var ki bağımlılık yapan bir madde. Zamanında 1-2 sene önce bağımlı olmaya başladığımı fark edip yemeyi tamamen bırakmıştım. Bir de bu çiğköfte sarılan lavaşlarla ilgili bir tehlike var ki çok iğrenç. Burda söylemeyeyim mideniz bulanabilir :) siz ne yapıyorsunuz canınız böyle şeyler çekiyor mu? Bir de reklam olmasın ama içindeki katkı maddelerinden emin olduğunuz bir marka var mı?
Selam kızlar nasılsınız? Mide bulantılarım geçti ama şu sıralar canım acayip çiğköfte çekiyor. Aslında etsiz çiğköfte zararsız diyenler var ama çiğköfteyle ilgili o kadar çok iddia var ki içinde çiğ et olup olmaması önemsiz kalıyor. Mesela içinde msg denilen çintuzu var ki bağımlılık yapan bir madde. Zamanında 1-2 sene önce bağımlı olmaya başladığımı fark edip yemeyi tamamen bırakmıştım. Bir de bu çiğköfte sarılan lavaşlarla ilgili bir tehlike var ki çok iğrenç. Burda söylemeyeyim mideniz bulanabilir :) siz ne yapıyorsunuz canınız böyle şeyler çekiyor mu? Bir de reklam olmasın ama içindeki katkı maddelerinden emin olduğunuz bir marka var mı?
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. O haftalarda aynı senin gibiydim. Çok zor günler geçirdim. Elhamdülillah 15-16. Hafta olunca geçti. İnşallah senin de geçer Allah bütün hamilelerin yardımcısı oolsun. Bende şimdi mide yanmaları ve açlık krizleri varMerhaba,benim miğde bulantılarım geçmedi henüz,üstüne iki gündür kusma başladı Bel ve baş ağrıları da cabası.Benim canım daha çok tatlı türü çekiyor
Canım dikkat et kendine,okulda oturarak anlatmaya çalış bir süree.Çok yürüme,yorulacak bir iş yapma ve ilişkiden kaçın.Geçecek inşallah sabretMerhaba arkadaşlar, benim de 15 gündür kanamam var. Koyu renkli olandan korkmuyoruz diyor doktorum ama siz onu gelin bir de bana sorun. Bebişim gayet iyi çok şükür ama bu olay beni psikolojik olarak çok etkiledi ve etkilemeye devam ediyor. Haftaya da ojullar açılıyor. İşe gidebilirsin diyor doktorum. Kafam karmakarışık dualarınoza beni de ekleyin olur mu.....
inşallah canım,şimdi bir hafta sonra işe de başlayınca zor olsun istemiyorum bana artık.açlık krizlerini çerezle bastırmaya çalış,biliyorum güzel olmasa daSeni çok iyi anlıyorum arkadaşım. O haftalarda aynı senin gibiydim. Çok zor günler geçirdim. Elhamdülillah 15-16. Hafta olunca geçti. İnşallah senin de geçer Allah bütün hamilelerin yardımcısı oolsun. Bende şimdi mide yanmaları ve açlık krizleri var
Cok gecmis olsun bu durumu kafana takmamaya calis herseyin basi stres ne yazikki tetikleyebiliyor allah korusun ablamdada ayni sey olmustu cok sukur saglikli bir bebek dunyaya getirdi dusunmemeye calis guzel saglikli bir bebek dunyaya getirecegim diye surekli kendini motive et canim dualarim seninleMerhaba arkadaşlar, benim de 15 gündür kanamam var. Koyu renkli olandan korkmuyoruz diyor doktorum ama siz onu gelin bir de bana sorun. Bebişim gayet iyi çok şükür ama bu olay beni psikolojik olarak çok etkiledi ve etkilemeye devam ediyor. Haftaya da ojullar açılıyor. İşe gidebilirsin diyor doktorum. Kafam karmakarışık dualarınoza beni de ekleyin olur mu.....
Bende miyom ameliyatliyim ve yine miyomum var doktor hamileligmde buyur dedi ama riskli demedi ..sana calisamaz misn dedi doktorun tedbirli olmak icin mi rapor almak istiyorsun.icini rahat tut ins sagliklica aliriz bebislerimizi kucagimiza
Amin valla nobeti okulun en problemsiz yerlerinde tutmak icin idareyle konusmaliyiz benim eski mudurum hamilelere nobet vermezdi cok vicdanli bir adamdi allah ondan razi olsun24. Haftadan sonra zaten nöbet tutulmuyor doktor rapor veriyor öncesinde de rapor alınabilir mi doktorlar veriyor mu bilmiyorum. Bu idarecilere Allah vicdan versin