• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Bu arada geçmiş olsun canım. Allah korusun bebişlerimizi de bizi de. İnşallah bir daha öyle bişey yaşamazsın
Çok teşekkür ederim canım. Bu olayı yaşadıktan sonra okul fobisi oldu bende :) İnşallah okul açılana kadar tamamen iyileşirim de güç kazanırım.

Yaa ben de 5 kilo verdim bulantılardan ama karnım çok şiş çok çabuk çıktı. Ben de başlarda kız hissediyordum şimdi erkek mi acaba diyorum.. Çok fazla rüyalar görüyorum ben de
Allah gönlünüze göre versin sizin de :) kilo alma kısmı yakında düzelir,zira baş edemiyorsunuz kendinizle :p

Oyle yaziyordu canim ama yonlendirmis olmayim simdi.:)) bugun bi ara uyudum bu kez kiz gordum hemde emziriyordum ayyy cok guzeldi yaaa...
ay canım ya ne güzel :) ben erkek çocuk görmüştüm 5-6 yaşında siyah saçlı beyaz tenli al yanaklı :KK45: başını okşadım sonra güldü kayboldu

Çok teşekkür ederim canım. Bu olayı yaşadıktan sonra okul fobisi oldu bende :) İnşallah okul açılana kadar tamamen iyileşirim de güç kazanırım.
Ayyyy evet okul fobisi bizim için de geçerli :) toparlanırsın inşallah. Ben de okulun geç açılmasına seviniyorum. Bizim için mükemmel bir zamanlama oldu. İnşallah her şey yolunda gider

Merhaba arkadaşlar bende hayırlısıyla nisan annesi olacağım. Anlayışsız bir kolejde öğretmenim. Ilk hamileliğim pek bilgim yok bu grup bana çok iyi gelecek :KK55:

zeseda zeseda hoşgeldin :) hepimiz bir heyecan içindeyiz. Allah hepimize evlatlarımızı sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin <3

K _krbck Başka bir yerde alınıyor diye okumuştum ama kesin bir bilgi mi bilmiyorum.
Eğitim ödeneğini alan var mı bu arada bizim hala yatmamış

benim ödenek de yatmadı henüz. ben de bayram öncesi yatacağını duymuştum bakalım. kızlar ben arkaaşlarımla paylaştım zaten okulda baya bir hamile de var bu sene müdürümüz de meraklı böyle şeylere. bize pek görev kulup felan vermediler sene başı toplantısında. bir de ilk başta bana 24 saat vermişlerdi itiraz etmedim üstesinden gelirim iyi olur çalışırım dedim. sanırım ders saatimi düşürecekler. ek dersim yol parammı bile karşılamayacak ama bakalım okul açılınca da belki memnun olurum sinir stres işimiz zor zaten.

Okulun başından itibaren yani 24 haftaya gelmeden nöbet tutamaz raporu alsam diyorum. Özel Hastanelerin raporu geçerli olur mu kızlar biliyor musunuz

Back