• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Ben 2. Dönem hiç başlamadım. 32. Haftada Doğum öncesi 8 haftamı kullanmak üzere ayrıldım iZne.evimde sakin sakin doğumu bekliyorum. Okulun son iki haftası ve seminer dönemini kapatamıyorum. Seminerde süt iznim var nasılsa bebişle de giderim 2 saat değil mi Zaten okul evle aynı sokakta dedim. O kalan iki hafta da mazeret izni kullanırım diye düşünüyorum

32+4 de aldım raporu, okuldan herhangi birşey demediler ancak hastanede raporu düzenleyen görevli 4 gün izniniz yanmış oluyor bilginiz olsun dedi, bu arada benim rapora 32+4 günlük diye yazdılar, işin can sıkıcı kısmı dr umun verdiği bilgilere bakmadı bile benim söylediğim sat a göre düzenledi raporu, keşke 32+0 olacak şekilde söyleseydim sat ı diye düşündüm.
Yaz tatiline denk geliyor diye çok problem yapmadım şimdilik ama normalde gerçekten o 4 gün sıkıntı olur mu bilemiyorum.

Okul öncesi öğretmeni olup süt izni kullananlar var mı arkadaslar benim okulumda zaten yarım gün çalışıyorsunuz süt izniniz yok diyorlar var mı böyle bişey yarım günde olsa anneyiz sonucta hakkımız varsa kullanmak için ne gerekirse yaparım

Okul öncesi öğretmeni olup süt izni kullananlar var mı arkadaslar benim okulumda zaten yarım gün çalışıyorsunuz süt izniniz yok diyorlar var mı böyle bişey yarım günde olsa anneyiz sonucta hakkımız varsa kullanmak için ne gerekirse yaparım
Bn varim hocam..bakanlikta ayni goruste..bakanligi aramistim,, İsterseniz ozelden yazayim..

Benim anlamadığım beklenen doğumdan 8 hafta yada ikizlerde 10 hafta derken doktorun bize soyledigi dogum tarihinden mi..ben simdi ikiz hamileyim mesela doktorum 37.haftada doğum ön görüyor, 37 haftadan 10 hafta önce mi cıkılabiliyor yoksa 30.haftada mı cikmak gerekiyor. Ama oyle olursa yani 30.haftayı beklersem dogum oncesi 10hafta olmuyor. Bilgisi olan varmı?

Merhaba kızlar erken doğumda kullanmadığımız 37+0 dan sonraki mecburi izni doğum sonrasına aktarabildiğinizi biliyorsunuz değil mi

Kizlar merhaba bu basliga yazanlarin bebisleri coktan büyümüştür
Sizlere bir sorum var günlük üç saatlik süt iznini seminer doneminde nasil değerlendirdiniz? Malum yarin seminerler basliyor benim bebis 3 aylik ve çok sıkça emiyor

Kizlar merhaba bu basliga yazanlarin bebisleri coktan büyümüştür
Sizlere bir sorum var günlük üç saatlik süt iznini seminer doneminde nasil değerlendirdiniz? Malum yarin seminerler basliyor benim bebis 3 aylik ve çok sıkça emiyor
Canım seminer zaten kısa süreli süt izni oluyo mu bilmiyorum benim kızım da 5aylık ben normal gittim geldim olacağını hiç düşünmedim ben açıkçası Biraz geç gidip mümkünse birazda erken çıkarım diye düşünüyorum bugün çok uzun sürdü sadece

Canım seminer zaten kısa süreli süt izni oluyo mu bilmiyorum benim kızım da 5aylık ben normal gittim geldim olacağını hiç düşünmedim ben açıkçası Biraz geç gidip mümkünse birazda erken çıkarım diye düşünüyorum bugün çok uzun sürdü sadece

Bugun cok uzundu evet ben iki kez eve gelip gittim
Diger gunler de yarik saat gec gidip yarim saat erken cikacagik arada cok gerekirse yine gidecegim oyle konustuk

Ne güzel insaflı idarecilerin varmış bizdekiler herkesin bebeği var modunda lar durmazsa bnde gelir giderim kv ile okul arası beş dk arabayla

Pek de insaflı degil aslinda Sabah okula zor gittim zaten aglaya aglaya bebisten ilk defa ayrildim diye Ogretmenler odasina girdim.herkes beni teselli ediyor resmen Neyse sonra müdürü gördüm konustum once hocahanim madem sık emiyor rapor alsaydin gelmeseydin seminer zaten kisa bunda süt izni diye bir sey veremem dedi Ben de yonetmelikte seminerde süt izni yoktur diye bir sey yok ustelik benim.bebegimin ne zaman emmeye ihtiyaci olacagini bilemem dedim Evim yakin gidip gelirsem bu isi karsilikli halletmis oluruz yoksa dilekce yazacagim süt izni icin dedim
O zaman yola geldi

Pek de insaflı degil aslinda Sabah okula zor gittim zaten aglaya aglaya bebisten ilk defa ayrildim diye Ogretmenler odasina girdim.herkes beni teselli ediyor resmen Neyse sonra müdürü gördüm konustum once hocahanim madem sık emiyor rapor alsaydin gelmeseydin seminer zaten kisa bunda süt izni diye bir sey veremem dedi Ben de yonetmelikte seminerde süt izni yoktur diye bir sey yok ustelik benim.bebegimin ne zaman emmeye ihtiyaci olacagini bilemem dedim Evim yakin gidip gelirsem bu isi karsilikli halletmis oluruz yoksa dilekce yazacagim süt izni icin dedim
O zaman yola geldi
Bebegi okula götürüp emmek isteyince uygun yerde emdirsen nasıl olur canm müdür ona da mi karsi cikar? Bizim okulda oyle yapanlar var. Valla idareci de olsan vali de olsan önce insan olmalısın bence. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Ben eski çalıştığım okulda bebegi olanlara seminere gelmeyin demişti müdür.

Bebegi okula götürüp emmek isteyince uygun yerde emdirsen nasıl olur canm müdür ona da mi karsi cikar? Bizim okulda oyle yapanlar var. Valla idareci de olsan vali de olsan önce insan olmalısın bence. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Ben eski çalıştığım okulda bebegi olanlara seminere gelmeyin demişti müdür.

Okulda pek rahat olacagini sanmiyorum canim ya bizim bebis bebek arabasini falan pek sevmiyor genis genis yataklarda yatmayi seviyor bi de okulun her yani usta işçi kayniyor pek rahat degil yani
Ama dedigin gibi bebekli ben de gördüm eskiden cok

Back
X