• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Burdan hamileliği zor geçen arkadaşlara sesleniyorum. Kızlar hic birşey sizin ve bebeğinizin sağlığından daha.önemli degil. Okulda öğrencilerin eğitimi, nöbet bile mucizelerimizin yaninda önemsiz. O yüzden gerekiyorsa.raporunuzu alin. Nöbet tutmayın ve.az.ders. isteyin
Strese girmeye kendimizi bebeğinizi yormaya gerçekten değmez. Benim şimdilik iyi gidiyor bir tehlikem yok ama zaten az ders alacağım nöbet de idare edeceğim ama tehlikem olursa nöbet tutmamak için rapor alabilirim. Bi de ikii saat ders i olduğu güne felan koyarlar da hiç tehlikem olmasa bile rapor paylaşırım yani. Siz de yormayın kendinizi kolay.şeyler yaşamıyorsunuz.
Çok haklısın canım. Ben sınfçı olduğum için az ders alma şansım yok ama durumuma göre bakıp rapor alabilirim diye düşünüyorum. Allah hepimize yardım etsin.

Cok gecmis olsun bu durumu kafana takmamaya calis herseyin basi stres ne yazikki tetikleyebiliyor allah korusun ablamdada ayni sey olmustu cok sukur saglikli bir bebek dunyaya getirdi dusunmemeye calis guzel saglikli bir bebek dunyaya getirecegim diye surekli kendini motive et canim dualarim seninle
Çok teşekkür ederim canım haklısın herşeyin başı stres. İnşallah geçecek.

bendesen bendesen dualarım seninle <3 canım akıl vermek gibi olmasın ama içini rahatlatmak için başka bir doktora mi gitsen? Allah yar ve yardımcın olsun...

Kızlar hepinize iyi bayramlar Allah kurbanlarımızı katında kabul mübarek etsin. Bizim bebeklerimizin karnımızda ikinci bayramı bu :) bir sonraki bayramda kucağımızda olacaklar inşallaaahhh. Rabbim hepimize kolay hamilelikler versin. Bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin. Amiiinnn

Merhaba kizlar benim dogumum da 6 mayis gorunuyor martta izne ayrilicam zaten haziran sonuna kadar yine izinli olucam benim durumum eylulde sıkıntı muhtemelen raporlarla bebegimi biraz daha buyutmeti planliyorum bi 6 ya da 7 aylik olsun öyle goreve baslamak isterim okul yorucu sonuçta :)

Kızlar hepinize iyi bayramlar Allah kurbanlarımızı katında kabul mübarek etsin. Bizim bebeklerimizin karnımızda ikinci bayramı bu :) bir sonraki bayramda kucağımızda olacaklar inşallaaahhh. Rabbim hepimize kolay hamilelikler versin. Bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin. Amiiinnn
Amiin

bendesen bendesen dualarım seninle <3 canım akıl vermek gibi olmasın ama içini rahatlatmak için başka bir doktora mi gitsen? Allah yar ve yardımcın olsun...
Merhaba canım iyi bayramlar. Rica ederim akıl vermek olur mu hiç aslında doktoruma güvenim tam hatta ayrı bir doktora daha gidiyorum. Evime yakın olsun diye yürüme mesafesinde gidebileceğim bir doktorum daha var. Ama insanın doktoru kendi derler ya kendimi telkin ediyorum. Allah yavruma ömür vermişse inşallah devam ederiz. Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum. Senin nasıl gidiyor?

Uzun bi tatilden sonra heyecan var mı? Ben de var valla dersim az 17 saat çok şükür 2,5 gün boşaltmışlar bakalım nöbet işi ne olcak ? Az az hissediyorum bebekleri ama çok net değil sizde durum nedir?

Uzun bi tatilden sonra heyecan var mı? Ben de var valla dersim az 17 saat çok şükür 2,5 gün boşaltmışlar bakalım nöbet işi ne olcak ? Az az hissediyorum bebekleri ama çok net değil sizde durum nedir?
Ayy ne guzel benim 16 saat ama saolsun idare boş güne karşı. Degil 2 bucuk gün 1 gun bile hayal. Az az gidicem 5 gün boyunca. Tek boşluklar olmasin da aralarda.
Nobet olayi nasil oluyor bilmiyorum. Kaçıncı haftaya kadar tutuluyor acaba?

Ayy ne guzel benim 16 saat ama saolsun idare boş güne karşı. Degil 2 bucuk gün 1 gun bile hayal. Az az gidicem 5 gün boyunca. Tek boşluklar olmasin da aralarda.
Nobet olayi nasil oluyor bilmiyorum. Kaçıncı haftaya kadar tutuluyor acaba?
24 haftalıktan itibaren nöbet yazılamaz hamilelere

Merhaba canım iyi bayramlar. Rica ederim akıl vermek olur mu hiç aslında doktoruma güvenim tam hatta ayrı bir doktora daha gidiyorum. Evime yakın olsun diye yürüme mesafesinde gidebileceğim bir doktorum daha var. Ama insanın doktoru kendi derler ya kendimi telkin ediyorum. Allah yavruma ömür vermişse inşallah devam ederiz. Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum. Senin nasıl gidiyor?
Canım Allah yardımcın olsun. Nasıldı bugün kontrolün nasıl geçti. İnşallaaahhh Rabbim yavrunuzu hayırlısıyla size bağışlasın. Benim iyi gibi. Bazen çok zor bazen iyi geçiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hamilelik çok zormuş...

Canım Allah yardımcın olsun. Nasıldı bugün kontrolün nasıl geçti. İnşallaaahhh Rabbim yavrunuzu hayırlısıyla size bağışlasın. Benim iyi gibi. Bazen çok zor bazen iyi geçiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hamilelik çok zormuş...
Canım iyiyiz çok şükür doktorum çalışmanda bir sakınca yok dedi ben de başladım okula. Bazen dediğin gibi çok zor geçiyor ama Allah yardım ediyor hissediyorum. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Tatilde öyle alışmışım ki ilk gün neredeyse ben yapamıcaaaam diye ağlayacaktım. :) Ama çok şükür yavaş yavaş alışıyorum. Bebeklerini hisseidyor musun ben hala hissedemiyorum. Azıcık kafam takılıyor ama yine de moralimi bozmamaya çalışıyorum.

Back