• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Kizlar hamile oldugunuzu idareye bildirdiniz mi zumrem soylemem gerektigini dusunuyor israr ediyor .herkese 21saat ders dusuyor zaten .ne diye soylemem gereksinki siz ne dusunuyorsunz

ben bildirdim,öğretmen sıkıntısı var bizde ve ikinci dönem gidemeyeceğiz sonuçta idare de ona göre plan yapar,bence iyi niyetli olup söylemekte yarar var,,sene başı kurulundan önce söyleseniz bence iyi olur sanki,çünkü planlama yapılıyor ona göre belki ayarlama yapmaları gerekebilir... ama başka şahsi durumlar varsa size kalmış ;)

Merhaba arkadaşlar ben de Mart başı doğum yapacağım inşallah bu başlığı çok sevdim. Çoğumuz aynı durumdayız sanırım. Sizin cinsiyetler belli oldu mu? Benim daha olmadı. Karnınız çıkmaya başladı mı. Pantolon belleri daraldı benim. Düğmeleri biraz öne aldım pensleri açtım. Henüz kilo almadım sanırım belki bir kilo almışımdır. Mide bulantılarım azaldı yanmalar başladı. Decevit kullanıyorum başka vitamin kullanıyor musunuz siz?Hepinize çok güzel ve kolay hamilelikler ve doğumlar diliyorum.

Kizlar hamile oldugunuzu idareye bildirdiniz mi zumrem soylemem gerektigini dusunuyor israr ediyor .herkese 21saat ders dusuyor zaten .ne diye soylemem gereksinki siz ne dusunuyorsunz

Ben seminer başında bildirdim. Iyiki de demişim teog kursu açilacakmis .açamam dedim, zorunlu olmadığı halde mırın kırın ettiler.hem ikinci dönem etkinliklere katılım, görevlendirme bu dönemden belli oluyor. Ona gore dahil etmezler canım

Merhaba arkadaşlar ben de Mart başı doğum yapacağım inşallah bu başlığı çok sevdim. Çoğumuz aynı durumdayız sanırım. Sizin cinsiyetler belli oldu mu? Benim daha olmadı. Karnınız çıkmaya başladı mı. Pantolon belleri daraldı benim. Düğmeleri biraz öne aldım pensleri açtım. Henüz kilo almadım sanırım belki bir kilo almışımdır. Mide bulantılarım azaldı yanmalar başladı. Decevit kullanıyorum başka vitamin kullanıyor musunuz siz?Hepinize çok güzel ve kolay hamilelikler ve doğumlar diliyorum.

merhaba,cinsiyet öğrenemedim ben henüz..1 kilo aldım ama vücudum değişmeye başladı,pant düğmeleri kapanmıyo artık :) yeni bişeyler almam gerek ama karar veremedim hamile reyonlarına bi göz atmak gerek :)

ben bildirdim,öğretmen sıkıntısı var bizde ve ikinci dönem gidemeyeceğiz sonuçta idare de ona göre plan yapar,bence iyi niyetli olup söylemekte yarar var,,sene başı kurulundan önce söyleseniz bence iyi olur sanki,çünkü planlama yapılıyor ona göre belki ayarlama yapmaları gerekebilir... ama başka şahsi durumlar varsa size kalmış :KK66:
Biraz idare iyi siniflari dagitirken biraz ayrimcilik yapiyor sanirim oyuzden soylememi istediler .bende ikinci doneme kadar skinti sorunum olmazsa devam edecegimden dolayi soylemek aklima gelmemisti.yinede dedigin gibu ii niyetli olup soyleyeyim artik mudurun insiyatifine kalmis verecegi siniflar.

Ben seminer başında bildirdim. Iyiki de demişim teog kursu açilacakmis .açamam dedim, zorunlu olmadığı halde mırın kırın ettiler.hem ikinci dönem etkinliklere katılım, görevlendirme bu dönemden belli oluyor. Ona gore dahil etmezler canım
Toplantimiz oldu allahtan bi goreve dahil edilmedim etselerdi soylerdm ozaman.yinede soyleyeyim neolur ne olmaz tabi

Biraz idare iyi siniflari dagitirken biraz ayrimcilik yapiyor sanirim oyuzden soylememi istediler .bende ikinci doneme kadar skinti sorunum olmazsa devam edecegimden dolayi soylemek aklima gelmemisti.yinede dedigin gibu ii niyetli olup soyleyeyim artik mudurun insiyatifine kalmis verecegi siniflar.
belki iyi sınıfları size verirler belki :) sınıf öğretmenliği vermeyebilirler,,bana vermediler mesela-tabi bunda başka neden var sanırım ama ben hamileliğe yordum :)- kulup verirken çok iş gerektirmeyen bişeye verebilirler ve ikinci dönem faaliyetlerine sizi yazmazlar...bizim tören görevlerimiz sene başından belli oluyor mesela,bizi ikinci döneme yazmazlar artık ;)

belki iyi sınıfları size verirler belki :) sınıf öğretmenliği vermeyebilirler,,bana vermediler mesela-tabi bunda başka neden var sanırım ama ben hamileliğe yordum :)- kulup verirken çok iş gerektirmeyen bişeye verebilirler ve ikinci dönem faaliyetlerine sizi yazmazlar...bizim tören görevlerimiz sene başından belli oluyor mesela,bizi ikinci döneme yazmazlar artık :KK66:
İyi siniflarim vardi evet gecen yil☺bakalim kismet artik cok yorulmayacagim siniflar denk gelir ins.kulup verdiler skinti olmaz ilk donem verilenleri yapacagiz tabi.

merhaba,cinsiyet öğrenemedim ben henüz..1 kilo aldım ama vücudum değişmeye başladı,pant düğmeleri kapanmıyo artık :) yeni bişeyler almam gerek ama karar veremedim hamile reyonlarına bi göz atmak gerek :)
Aynı durumdayız :) ben 15. Haftanın içindeyim. Peki vitamin kullanıyor musunuz? Her şeyi yiyebiliyor musunuz? Süt yoğurt et ürünleri yiyemiyorum ben :(

merhaba kızlar.bana doktor vitamin falan vermedi.sadece folic asit ve progestan kullanıyorumcumartesi günü 12+2 olacak.cinsiyet öğrenmek istiyorum.bir de başka doktora gidiyorum kendi doktorum bir süre yokmuş.ikili test yapar mı acaba bu doktor da bana :S

merhaba kızlar.bana doktor vitamin falan vermedi.sadece folic asit ve progestan kullanıyorumcumartesi günü 12+2 olacak.cinsiyet öğrenmek istiyorum.bir de başka doktora gidiyorum kendi doktorum bir süre yokmuş.ikili test yapar mı acaba bu doktor da bana :S
Merhaba arkadaşım bana 13. Haftada ikili tarama yaptı doktorum. Sen kaçıncı haftadasın? Progestanı bilmiyorum senin normal gebelik mi? Ben de decevit kullanıyorum

Aynı durumdayız :) ben 15. Haftanın içindeyim. Peki vitamin kullanıyor musunuz? Her şeyi yiyebiliyor musunuz? Süt yoğurt et ürünleri yiyemiyorum ben :KK43:

ben kan ilacı kullanıyorum şu an,vitamin fln vermedi doktor,belki kan ilacının içinde takviye bişeyler vardır..bulantım olmadı hiç normal beslenmeme devam ediyorum,yoğurt yiyorum canım istedikçe,bazen süt içiyorum,ama et pek yiyemiyorum,aram yoktu zaten pek.. çok aşırı bi düzen yok yediklerimde canım ne isterse :) hamburger pizza cips flnda yiyorum ben :) ama bu aralar iştahım azaldı ilk aylar çok fazla yiyodum :)

ben 12+4 te öğrenemedim cinsiyet,2li test yapar hrlde zaten 13. haftadan sonra vakti geçiyor sanırım..

Merhaba canim bende de durumlar seninki gibi ama cinsiyeti 12+3 oldugumuz halde soylemedi doktor ve ikili testi yapti.. elevit ve demir ilaci verdi birde magvital diye bi ilac bu ilac mide bulantilarimi ve kasilmalarimi azaltti diyebilirim.. birdeben hamile pantolonu kullanmaya basladim rahat ediyorum.. umarim guzel guzel gecer hamileligimiz

ben 12+4 te öğrenemedim cinsiyet,2li test yapar hrlde zaten 13. haftadan sonra vakti geçiyor sanırım..
kendi doktorum değil bir de cumartesi günü 10'da olunca randevu test yapılsa da sonucu alamam heralde değil mi?

Merhaba arkadaşım bana 13. Haftada ikili tarama yaptı doktorum. Sen kaçıncı haftadasın? Progestanı bilmiyorum senin normal gebelik mi? Ben de decevit kullanıyorum
şu an 11+6 yım. önceden düşük yapmıştım bunda da hafif kanama geldi akıntıyla karışık diye önlem amaçlı progestan kullanıyorum.decavit vitamin mi?

Herkes kendini düşünüyor ÖĞRETMEN ihtiyacı olursa zorunlu olarak yazarız dediler ben zaten ilk bir ay sadece tutabilirim yazmayın demiştim ama gerekirse Dr raporu alırım tutmam zorlanırsanız kusura bakmasınlar
Benim de gebeliğim zor ve sıkıntılı geçiyor, okula başladığımda 18. haftam olacak Allah izin verirse ben rapor almayı düşünüyorum. Buna rağmen yazarlarsa da tutmayacağım.

Merhaba canım, ben de Mart annesi olacağım inşallah. Bugün bir kızım olacağını öğrendim :) Ben zaten biraz kiloluyum o nedenle hamile pantolonu giyiyorum şimdiden. Elevit vitamin, kan hapı ve balık yağı hapı kullanıyorum. Hamileliğim biraz zor geçiyor ekstra bir sürü ilacım var. Ama inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucaklarımıza bebeklerimizi. İsim düşündün mü? Biz kızımıza Arya Bahar ismini vereceğiz inşallah.

Back