• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Offf kotu olmus canim neden yapmis boyle bisey sinif mi birlestirmis.. Bak sen moralini bozma bu belirsizlik stres yaratir bebegini de uzer.. Bransin ne ki boyle yapmis
Seçmeli dersler yüzünden bana gıcığı mı var anlamadım oysa deli gibi çalışıyorum ne derlerse yapıyorum branş bilişim. Ilk dönem büyük ihtimal inşallah heyetli olucam o zaman bi faydası olur mu bana bilmiyorum yönetmelikte pek birşey yok. Doğum izninde de diğer arkadaş madur olacak pzt bi daha konuşucam müdür birşey olmaz sen bunları Düşünme sağlığını düşün için rahat olsun bi sorun olmaz diyor ama ben biliyorum 30 saate 2 norm verilmiyor bu konuda araştırdım. Bi yandan da bebeğin iyi olsun gerisini boşver diyorum ne olursa olsun diyorum ama yine de üzülüyorum. Açıkta bana uygun okul olsa keşke her yer dolu :(

Seçmeli dersler yüzünden bana gıcığı mı var anlamadım oysa deli gibi çalışıyorum ne derlerse yapıyorum branş bilişim. Ilk dönem büyük ihtimal inşallah heyetli olucam o zaman bi faydası olur mu bana bilmiyorum yönetmelikte pek birşey yok. Doğum izninde de diğer arkadaş madur olacak pzt bi daha konuşucam müdür birşey olmaz sen bunları Düşünme sağlığını düşün için rahat olsun bi sorun olmaz diyor ama ben biliyorum 30 saate 2 norm verilmiyor bu konuda araştırdım. Bi yandan da bebeğin iyi olsun gerisini boşver diyorum ne olursa olsun diyorum ama yine de üzülüyorum. Açıkta bana uygun okul olsa keşke her yer dolu :KK43:
Ee tamam canim bak ne guzel adam seni magdur etmeyecegini belli etmis bence elbette 30 saate iki norm vermezler ama bi caresini bulurlar hem bulundugun ilcede acik yoksa ne yapcaklar sen uzme kendini hersey hallolur merak etme senn

Ee tamam canim bak ne guzel adam seni magdur etmeyecegini belli etmis bence elbette 30 saate iki norm vermezler ama bi caresini bulurlar hem bulundugun ilcede acik yoksa ne yapcaklar sen uzme kendini hersey hallolur merak etme senn
Inşallah herşey güzel olur yakında başka okula gönderseler hiç gam yemem hatta mutlu bile olurum

bizim okula ingilizceci göndermiyeceklermiş biri de görevlendirme gitmişti dil sınıfı da açılınca saatler arttı baktım müdür 32 saaat ders verecek ben 25 saate zor dayandım gecen yıl saçma sapan program yapıyorlar söyledim durumumu o zaman fazla ders vermeyelim size dedi görevlendirme giden arkadası çağıracak bakalım şu dönemi rahat atlatırız umarım hepimiz

Inşallah herşey güzel olur yakında başka okula gönderseler hiç gam yemem hatta mutlu bile olurum
Sanmam genelde mudurler ellerinden ogretmen cikarmamaya calisiyor.. Expres eleman ya bos ders falan olursa yazip sokcak derse diye.. O yuzden ordasin bu sene :KK39:

bizim okula ingilizceci göndermiyeceklermiş biri de görevlendirme gitmişti dil sınıfı da açılınca saatler arttı baktım müdür 32 saaat ders verecek ben 25 saate zor dayandım gecen yıl saçma sapan program yapıyorlar söyledim durumumu o zaman fazla ders vermeyelim size dedi görevlendirme giden arkadası çağıracak bakalım şu dönemi rahat atlatırız umarım hepimiz
İnsallah canim rahat gecsin yoksa zor bir surec yasiyoruz bir de is yerinde sıkıntı yasamak cok yipratir bizi.. Cagirsin görevlendirmeye gideni ama ozamanda senin ek ders azalacak malum bu donemde masraflarimizda artiyor

İnsallah canim rahat gecsin yoksa zor bir surec yasiyoruz bir de is yerinde sıkıntı yasamak cok yipratir bizi.. Cagirsin görevlendirmeye gideni ama ozamanda senin ek ders azalacak malum bu donemde masraflarimizda artiyor
canım ben ek dersi geçtim artık inan lisedeyim tüm gün zaten 25 saat bile yorucu oluyor 25 saatte bile her gün okuldaydım gecen yıl hep de saçma sapan program yapıyorlardı o yüzden ek dersi kendilerinin olsun

Benim branştan atamayla gelecekmiş çok mutlu oldum ders saatlerini bölüşür rahat olurum diye inşallah Boşta HOCASI olmayan bi dersi üstüne eklemezler itiraz ederim zaten de 40-45 saat var 22 saat dersim olsa oh mis

Merhaba kizlar, hamileligim biraz zor geciyor ve yatarak gecirmem gerekebilir. Henuz belli degil bu durum ama olursa okula gidemeyecegim. Ne yapabilirim bu konuda rapor mu ucretsiz izin mi? Bana fikir verir misiniz?

Merhaba kizlar, hamileligim biraz zor geciyor ve yatarak gecirmem gerekebilir. Henuz belli degil bu durum ama olursa okula gidemeyecegim. Ne yapabilirim bu konuda rapor mu ucretsiz izin mi? Bana fikir verir misiniz?
Canim eger maddi olarak cok zorda kalmiyorsan ucretsiz izin kullanman daha iyi.. Allah sifa versin bebegini sana bagislasin.. Umarim hic gerek kalmaz iyi olursun

Arkadaşlar Benim kendi branşımdan 21 saat doluyor müdür doğum izninde olan bi Öğretmenin yerine beni görevlendirebilir mi zorla ben istemiyorum

Heyet raporu alabilirsin benim de riskli gebelik olduğu için heyet raporu alırım büyük ihtimal

Canim eger maddi olarak cok zorda kalmiyorsan ucretsiz izin kullanman daha iyi.. Allah sifa versin bebegini sana bagislasin.. Umarim hic gerek kalmaz iyi olursun
Tesekkur ederim canimm insallah iyilesirim de dedigin gbi gerek kalmaz. Allah razi olsun.

Kizlar hamile oldugunuzu idareye bildirdiniz mi zumrem soylemem gerektigini dusunuyor israr ediyor .herkese 21saat ders dusuyor zaten .ne diye soylemem gereksinki siz ne dusunuyorsunz

Kizlar hamile oldugunuzu idareye bildirdiniz mi zumrem soylemem gerektigini dusunuyor israr ediyor .herkese 21saat ders dusuyor zaten .ne diye soylemem gereksinki siz ne dusunuyorsunz
Canim bence gerek yok soylemeye hani soylesen ne olacak zaten 37. Haftaya kadar calisma hakkin var ve bu surecte isini engelleyecek bir durum yokki.. Eger zumrenin cikari yoksa israr etmesinin pek mantigi yok

Riskli gebelikte (ikiz) 20. Haftam da okul başlayacak nöbet tutmak zorunda mıyım? 24. Haftadan sonra zaten yasal olarak tutulmuyor

Riskli gebelikte (ikiz) 20. Haftam da okul başlayacak nöbet tutmak zorunda mıyım? 24. Haftadan sonra zaten yasal olarak tutulmuyor
Valla canim sanirim tutuyorsun ama idare ve arkadaslarin iyi niyetliyse tutturmamalari lazim ben olsam oyle yapardim.. Allah korusun seni tatlim ya bir sor istersen ilce milli egitime

Valla canim sanirim tutuyorsun ama idare ve arkadaslarin iyi niyetliyse tutturmamalari lazim ben olsam oyle yapardim.. Allah korusun seni tatlim ya bir sor istersen ilce milli egitime
Herkes kendini düşünüyor ÖĞRETMEN ihtiyacı olursa zorunlu olarak yazarız dediler ben zaten ilk bir ay sadece tutabilirim yazmayın demiştim ama gerekirse Dr raporu alırım tutmam zorlanırsanız kusura bakmasınlar

Back
X