• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Arkadaşlar benim yari tatile girmeden son hafta 32. Hafta olcak inşallah. Izne ayrılmazsam yari tatili doğum ertesine eklemezler. Fiilen çalışabilir olmak gerekiyor. Doğum Mart 17 desem sezeryan malum. 16 Mayıs haftası doğum iznim bitmiş oluyo.artik gerisi Allah Kerim. Rapor ne kadar alırsak artık. Ucretsiz izin en az alt sinir var mi bilmiyorum ama fikrim 1 ay ücretsiz izin sonra hemen başlatirim.
Canim aklima simdi geldi yazayim dedim..hani dogumdan sonra sut izni varya 3 saat senin dogum izni 17 mayista bitse 1 ay rapor alsan 17 haziran gibi rapor bitcek ve zaten donemde bitecek seminer donemide zaten 3 yada 4 saat suruyor bu sut iznini o sekilde kullansan olmazmi.. Yani tabi idare ne der bilemem eger okul ev mesafesi cok yoksa bu sekilde okulu bitiremezmisin.?? Ucretsiz izin kullanmamış olursun boylece..

Merhaba canim hos geldin.. Haklisin kucuk yumurcaklar yarim donem sonra baskasina alismakta zorlanirlar.. Cinsiyeti de hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insaallah peki ne kadarlik oldu hamileligin.. Ben daha ogrenemedim cinsiyetini 11 haftayi bitirdik dun..
canım galiba 12+3 du Dr uterus büyük dedi ve erkek çocuklarda büyük oluyormus

Arkadaşlar bu sene sonuna 1 hafta ekledikleri için bence en Güzeli bir tane heyet raporu almak. Ben öyle yapıcam galiba. Çünkü şu an seminer için de rapor kullanıyorum, görevlendirme beklediğim için git gel yapabilmem mümkün değil.

Arkadaşlar bu sene sonuna 1 hafta ekledikleri için bence en Güzeli bir tane heyet raporu almak. Ben öyle yapıcam galiba. Çünkü şu an seminer için de rapor kullanıyorum, görevlendirme beklediğim için git gel yapabilmem mümkün değil.[/
Arkadaşlar bu sene sonuna 1 hafta ekledikleri için bence en Güzeli bir tane heyet raporu almak. Ben öyle yapıcam galiba. Çünkü şu an seminer için de rapor kullanıyorum, görevlendirme beklediğim için git gel yapabilmem mümkün değil.
İlk donemn tumunde mi heyet raporu kullanmayi dusunuyorsun

Arkadaşlar benim yari tatile girmeden son hafta 32. Hafta olcak inşallah. Izne ayrılmazsam yari tatili doğum ertesine eklemezler. Fiilen çalışabilir olmak gerekiyor. Doğum Mart 17 desem sezeryan malum. 16 Mayıs haftası doğum iznim bitmiş oluyo.artik gerisi Allah Kerim. Rapor ne kadar alırsak artık. Ucretsiz izin en az alt sinir var mi bilmiyorum ama fikrim 1 ay ücretsiz izin sonra hemen başlatirim.

bende ara tatilden sonra bir hafta daha gidip izne ayrılırım diye düşünmüştüm ama o iki hafta yanıcaksa hiç gerek yok ara tatilde ayrılmak gerek..izin konusunu bi araştırmak lazım..
izin bittikten sonra rapor alırım diyorum,seminer dönemi pek iş olmuyor zaten,gerekirse bebeği gezmeye çıkarır okula gider geliriz :P

şimdi tarihlere baktım da benimde aksi bir durum olmazsa sizinki gibi oluyor, ara tatil bitince 3 hafta daha çalışabiliyoruz 37. haftaya kadar,o 3 haftayı da doğum sonrasına aktarabiliriz.okul kapanana kadar 1 hafta daha rapor gerekiyor,iki haftada seminer..
ama tatilden sonra çalışmayıp,okul kapanana kadar raporla da idare edilebilir bence,
farklı bir durum olup erken ayrılmak ya da rapor almak durumunda kalmayız işlh ;)

Her halükarda yetişmiyor,rapor almam lazım benim de.1 martta ayrılsam 1 temmuza yetişmeyecek.

Merhabalar. Doğumum martın son haftasi.Haziran seminerinde göreve başlayıp eylülde ücretsiz izne ayrılabilir miyim? Bilgisi olan paylasirsa çok sevinirim

Merhaba arkadaslar bende sansli ogretmen annelerindenim insallah.. martta olacak dogumumuz bu ikinci bebegim ilkide eylülde olmuştu. . Ilkinde ilk donemi kapattik ikincisinde ikinci dönemi izinle kapatiyoruz insallah

Merhabalar. Doğumum martın son haftasi.Haziran seminerinde göreve başlayıp eylülde ücretsiz izne ayrılabilir miyim? Bilgisi olan paylasirsa çok sevinirim
Evet canim oluyor bizim okuldan arkadas oyle yapti oyuzden eminim olduguna

Çok teşekkür ederim hocam ,Allah hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin ☺
cnm benm arkadaş da alacaktı ama almadı hatta ben de aynen martta doğurdum haziranda seminere gittim şimdi istesem ayrılırım ama maddi yetersizlikten başladım okula :(

cnm benm arkadaş da alacaktı ama almadı hatta ben de aynen martta doğurdum haziranda seminere gittim şimdi istesem ayrılırım ama maddi yetersizlikten başladım okula :KK43:

Evet ücretsiz izin dönemi sıkıntılı hocam, düzenlemeyle destekleme yapılsa keşke. Calistigim köy epey uzak, süt izni kullanmam mümkün değil.Burda bebeğime bakacak kimse de yok. Mecbur eylülde izne ayrilmam lazım. Hayırlısı olur inş ☺

Evet ücretsiz izin dönemi sıkıntılı hocam, düzenlemeyle destekleme yapılsa keşke. Calistigim köy epey uzak, süt izni kullanmam mümkün değil.Burda bebeğime bakacak kimse de yok. Mecbur eylülde izne ayrilmam lazım. Hayırlısı olur inş ☺
allah yardımcın olsun cnm zor bebeği yalnız büyütmek

ben de geçen kurul toplantasonda sıkıntıdan tek tek haftalarımı saydım sata göre 32. haftam 27 ocak a geliyor. sanırım o haftlarda da tatil olur. iki hafta tatil okul dönüşü 34. haftam olur eğer dayanabilirsem bir üç hafta daha alırım şubat sonuna denk getiririm inşallah izin zamanını. eğer o tatile gelen iki haftayı da aktarmayı kabül ederlerse seminerlere kadar getirir beni diye umut ediyorum seminerde de aalırım bebişi giderim. bizim okulda bu dönem doğum yapacak 3 arkadaş vardı. tatil bitti bir de geldikki 3 kişi daha hamile :D o yüzden okula kreş açalım diyor okul aile birliği :) o seminerlerde altı bebiş birden gelir belki de :)

Kızlar okulda 30 saat ders göstermiş müdür 2 kişiyiz büyük ihtimal norm fazlası olucam galiba :(

Kızlar okulda 30 saat ders göstermiş müdür 2 kişiyiz büyük ihtimal norm fazlası olucam galiba :KK43:
Offf kotu olmus canim neden yapmis boyle bisey sinif mi birlestirmis.. Bak sen moralini bozma bu belirsizlik stres yaratir bebegini de uzer.. Bransin ne ki boyle yapmis

ben de geçen kurul toplantasonda sıkıntıdan tek tek haftalarımı saydım sata göre 32. haftam 27 ocak a geliyor. sanırım o haftlarda da tatil olur. iki hafta tatil okul dönüşü 34. haftam olur eğer dayanabilirsem bir üç hafta daha alırım şubat sonuna denk getiririm inşallah izin zamanını. eğer o tatile gelen iki haftayı da aktarmayı kabül ederlerse seminerlere kadar getirir beni diye umut ediyorum seminerde de aalırım bebişi giderim. bizim okulda bu dönem doğum yapacak 3 arkadaş vardı. tatil bitti bir de geldikki 3 kişi daha hamile :KK70: o yüzden okula kreş açalım diyor okul aile birliği :) o seminerlerde altı bebiş birden gelir belki de :)
Haksiz da degiller hani :KK66: bizim okulda da bi geldim mudur soruyor kendiside kadin bu arada hocam varmi bisiler dedim malum mu oldu.. Zarf atiyomus yedim bende ona gore ucretli ogretmen isteyecekmis..

Back
X