• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ogretmenler buraya lutfen

Merhaba arkadaşlar. Böyle bir başlık açtığınız için teşekkür ederim :)) bayramdan önceki verilen bir haftalık tatilin ikinci dönem sonuna eklenmesi sanırım bize ekstradan bir hafta rapora mal olacak.

Kızlar merhabalar bu seminer dönemi 1-11 Eylül arası mı olacak diğer günler tatil miyiz
Canim buyuk ihtimalle öyle olacak cunku o aradaki hafta ekders vermeyecekler e haliyle bi sekilde hallederler.. Hani su haziran semineri 3. Haftaya sarkinca ekders vermemek icin idari izinli saymislardi ya yine oyle olur..

Canim buyuk ihtimalle öyle olacak cunku o aradaki hafta ekders vermeyecekler e haliyle bi sekilde hallederler.. Hani su haziran semineri 3. Haftaya sarkinca ekders vermemek icin idari izinli saymislardi ya yine oyle olur..
Tatil olursa süper olur yaa rapor almaktan kurtulurum

Ben de geldim kızlar Martin Son haftasi veya Nisanın ilk haftası olacak muhtemelen.. izin olayını kafamda tam oturtamadim ben de.. açık kaliyo sanki ama..
sizinle aynı durumdayız.ben de şimdiden bunu düşnüyorum.son üç haftaya kadar çalışabilirsek iyi olacak.zaten halde bile yetmiyor

Merhaba kızlar ben de öğretmenim ve 2. Çocuğuma hamileyim .
Suan da çalışabilir raporu aldım ama Ağustos'un 2 Haftasını ekleyeceklerini sanmıyorum yaz tatilinden dolayı Eylül Ün 3 Haftasını doğurmazsam :)sonuna ekletmeyi istiyorum .
Seminer Döneminde okula gideceğim sonrasında yine tatil acaba o tatili de eklemezler mi ?çünkü o tatilde benim 5hafta çalışma sürem içinde .
Bir de bilgisi olan var mı benim resmi ayrılmam Eylül 21olacak Allah izin verirse kırtasiye ödeneğini alıyor muyum ?2.dönem yeniden okula başlayacağım ve ücretsiz izin alma durumum yok.

Merhaba kızlar ben de öğretmenim ve 2. Çocuğuma hamileyim .
Suan da çalışabilir raporu aldım ama Ağustos'un 2 Haftasını ekleyeceklerini sanmıyorum yaz tatilinden dolayı Eylül Ün 3 Haftasını doğurmazsam :)sonuna ekletmeyi istiyorum .
Seminer Döneminde okula gideceğim sonrasında yine tatil acaba o tatili de eklemezler mi ?çünkü o tatilde benim 5hafta çalışma sürem içinde .
Bir de bilgisi olan var mı benim resmi ayrılmam Eylül 21olacak Allah izin verirse kırtasiye ödeneğini alıyor muyum ?2.dönem yeniden okula başlayacağım ve ücretsiz izin alma durumum yok.
hocam sadece arkadaştan dolayı kırtasiyenin verildiğini size söyleyebilirim

Bir şekilde Son 3 hafta rapor falan ayarlicaz artık... bir de bu rapor işleri de kafamı karıştırıyor. Hani ayni doktordan 10 günden fazla izin alınmaz tarzı şeyler... doktorumuzdan 3 hafta rapor alabilirmiyiz ondan da emin degilim

Arkadaşlar benim yari tatile girmeden son hafta 32. Hafta olcak inşallah. Izne ayrılmazsam yari tatili doğum ertesine eklemezler. Fiilen çalışabilir olmak gerekiyor. Doğum Mart 17 desem sezeryan malum. 16 Mayıs haftası doğum iznim bitmiş oluyo.artik gerisi Allah Kerim. Rapor ne kadar alırsak artık. Ucretsiz izin en az alt sinir var mi bilmiyorum ama fikrim 1 ay ücretsiz izin sonra hemen başlatirim.

Arkadaşlar benim yari tatile girmeden son hafta 32. Hafta olcak inşallah. Izne ayrılmazsam yari tatili doğum ertesine eklemezler. Fiilen çalışabilir olmak gerekiyor. Doğum Mart 17 desem sezeryan malum. 16 Mayıs haftası doğum iznim bitmiş oluyo.artik gerisi Allah Kerim. Rapor ne kadar alırsak artık. Ucretsiz izin en az alt sinir var mi bilmiyorum ama fikrim 1 ay ücretsiz izin sonra hemen başlatirim.
Merhaba.. Ucretsiz izin alirsan eger alt sinir falan yok yani bir ay kullanip donebilirsin.. Benide subat tatili dusunduruyor fiilen calismis olmuyoruz o yuzden yanar mi acaba iki haftamiz

Merhaba bende kısmet olursa Mart annesi olucam sınıf öğretmeniyim 1. sınıf almam gerekiyor almayacagim çocukları yarıda bırakmak istemiyorum.Bir tane oglum var galiba 2.side erkek geçen gün gittiğim muayenede Dr büyük ihtimal erkek dedi sağlıklı hayırlı evlat olsun

Merhaba bende kısmet olursa Mart annesi olucam sınıf öğretmeniyim 1. sınıf almam gerekiyor almayacagim çocukları yarıda bırakmak istemiyorum.Bir tane oglum var galiba 2.side erkek geçen gün gittiğim muayenede Dr büyük ihtimal erkek dedi sağlıklı hayırlı evlat olsun
Merhaba canim hos geldin.. Haklisin kucuk yumurcaklar yarim donem sonra baskasina alismakta zorlanirlar.. Cinsiyeti de hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insaallah peki ne kadarlik oldu hamileligin.. Ben daha ogrenemedim cinsiyetini 11 haftayi bitirdik dun..

Dogumdan once kac hafta izin kullanacaksin subat tatilinden sonra izne ayrilamiyormuyuz

Back
X