• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

Kızlar adetim 2 gün gecikti kasıklarım da garip hafif ağrı var arada oluyo. Sürekli uykum geliyor kendimi hep yorgun hissediyorum. Başım dönüyor. Akıntım arttı. Karnım çok şiş herkes hamile olabileceğimi soyluyor. Sizce olma ihtimalim var mı? (Özel Günleri atlamadık)
belırtıler hamılesın gıbı sankı bi test yap bakalım

haklısınız arkadaşlar Allah hepimize anne olmayı nasip eder inşallah. ben sağlıkcıyım zaten oyüzden doktorumla konuşmuştum evlenmeden 3 ay önce folikasite başla demişti yani bayadır içiyorum. herkes takma ozaman olur diyo ama adetimden onraki ilk 15 gün takmıyorum fakat son 15 gün kala kafayı yemek üzere oluyorum...
nekdr oldu ıcelı canım

Iyi canım benim 5 ggün gecikmede 140.1 di
ben daha gecikmeden yaptırdım yarın tekrarlayacağız inş artmıştır adet dün olmalıydı doktor gebelik var dedi ama tam olarak görmeden sevinemiyorum şu an nasıl değerlerin bir daha baktırmış mıydınız

ben daha gecikmeden yaptırdım yarın tekrarlayacağız inş artmıştır adet dün olmalıydı doktor gebelik var dedi ama tam olarak görmeden sevinemiyorum şu an nasıl değerlerin bir daha baktırmış mıydınız

Baktırdım geç döllenme benim düzenli beslenme ile bebek açığı kapatıyor hergün 2 katı oluyo allaha Şükür. Cuma 616 ydı şuan 4000 lerde.

daha cıkmadı sonucum. ustune gormrkte adetten farklı renkte oluyo dye bılıyorum bıde çok agrım var

Canım benim tüm tahlillerim yapıldı gebeliğe engel bi durum varmı diye neye göre tedavi uygulamalıyız diye hiç bişeye başlamadan önce tüm tahlillerimi yaptırdım çok şükür temiz çıktı sonra klomen ve çatlama iğnesiyle çok şükür ilk ayda hamile kaldım inşallah seninde sonuçların güzel çıkar

Ayyyy inşalllaahhh canımmm bu yazdıklarım o kadar mutlu etti ki beni , inş bi sorun çıkmazda bende hamile kalırımm

Kızlarr yarın adet olmam gerekiyo , ama hiç bi ağrım sancım yok , 1 hafta öncesinde sanki adet olcakmışım gibi ağrılarım vardı
Sizcee ?????
Yoksa rahim filminden önce sürpriz olabilrimiii ☺️

Kızlarr yarın adet olmam gerekiyo , ama hiç bi ağrım sancım yok , 1 hafta öncesinde sanki adet olcakmışım gibi ağrılarım vardı
Sizcee ?????
Cnmm bnde yarn adet olcm normaldd ama hic sancm yokk bi kc gun once hafif vardi ama adet olucak gibi defilm.goguslerm aciyo sdece..

Sizcee ?????
İnşallah rabbim sürprizine kavuştursun

Back