• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

kızlar gebe kalmak ıstyrsanız lutfen folık asıtı arastırın sorunu olmayan çiftler hamıle kalamamalarnın sebeblerı bırısı folık asıt arastrn ıntrnttn

Iyi geceler Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde
Canım sen muhtemelen kimyasal gebelik yaşamışsın ve kendi kendine düşük olmuş adet gecikmesi gibi düşün.ardından krunmaya gerek de yok.korkulacak bişi yok bence psikolojik seninki ama bi dr.a görün için rahat etsin

tatilde gideceğim inşallah. yasmin kullandım ben . keşke kullanmasaydım . genelde hep herkes aynı dertten muzdarip. kullananlar yani

Yasmin bitkisel canım olur 3 ay bekle 3. Ay en gec hamile kalırsın inşallah

kızlar meraba ben yenı katıldım bsey sormak ıstıyorum sıze adetım normalde duzenlıdır ama bu ay sekız gun gecıktı dorduncu gun ıdrar testı yaptım negatif cıktı acaba dogrumudur ? uada erkn mı yapmısım testı ve hala adet olmadım ben tekrarlmyada cekınıyorum aynısı cıkar dıye yardmcı olur musunuz ?

Tekrarla canım geç döllenme de hemen çıkmıyomuş.

Iyi geceler Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde

Hamile değilsin psikolojik oluyo.

Gunaydın
Adet gunum bugun yarın bekliyoruz ama kasıklarda agrı vsvs başlayınca acaba hamilemiyim dedim ve dün kanda test yaptırdım.
Beta HCG 11,2 cıktı...Normal değerler için 0-10 aralığı gosterılıyordu evrakta

sizce hamilemiyim ?

Back