• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

Anladm canm neyse hepimiz icin hayirlisi olsun sonclarimiz pozitif olr insallah
inşaallah canım... insan umut etmediğinde oluyor hep, benim bu aydan hiç umudum yoktu, hala da yok ama günüm geçti bekliyorum 15 inden önce test yapmicam

Benim 5. Günümdü bugün ve adetimin geciktiği 1. Günden itibaren kasıklarım da batma oluyo adet olacakmışım gibi arada hafif sancım oluyo karnımda gören 4 aylık gibi duruyor diyo ve adet olmadım silik çizgide çıktı. Baş dönmem var arada mide bulantım oluyo bazı kokular ağır geliyor iştahım azaldı yemek yiyemiyorum acaba psikolojik mi bunlar :(

Benim 5. Günümdü bugün ve adetimin geciktiği 1. Günden itibaren kasıklarım da batma oluyo adet olacakmışım gibi arada hafif sancım oluyo karnımda gören 4 aylık gibi duruyor diyo ve adet olmadım silik çizgide çıktı. Baş dönmem var arada mide bulantım oluyo bazı kokular ağır geliyor iştahım azaldı yemek yiyemiyorum acaba psikolojik mi bunlar :KK43:
Canm kan testi yaptrsana inşallah psikolojik degldr ama silik cizgi cikti dysn buda pskolojk değil ya benm de cikti ikinci czgi ama hasta oldm iste anlamadm

Canm kan testi yaptrsana inşallah psikolojik degldr ama silik cizgi cikti dysn buda pskolojk değil ya benm de cikti ikinci czgi ama hasta oldm iste anlamadm

Bugün yine test yaptım silik çizgi daha belirgin çıktı. 3 gün geçti diğer testin üstünden çizgi yine silik çıktı kafam karıştı :( kesin hamile miyim ki şimdi ben

Bugün yine test yaptım silik çizgi daha belirgin çıktı. 3 gün geçti diğer testin üstünden çizgi yine silik çıktı kafam karıştı :KK43: kesin hamile miyim ki şimdi ben

Kan testi yaptır biran önce canım. Kendine işkence ediyorsun ya :KK45:

Bugün yine test yaptım silik çizgi daha belirgin çıktı. 3 gün geçti diğer testin üstünden çizgi yine silik çıktı kafam karıştı :KK43: kesin hamile miyim ki şimdi ben
Canm cogu kisinin silik cikiyo bencede kan testi yaptr bende silik cikti dun hasta oldm bugn bitti bende kan testi yaptrmayi dsnyrm

Back