o çocuk hiç mi hareket etmemiş hiç mi ilaç vs almamış ne insanlar var tövbe yarabbim
Harbi sağlam yandınız. Geçmiş olsun. Ekran görüntülerini aldım. Hadi bakalım, iyi günler..
duyduğumda ben de inanmamıştım ama kendisiyle konuştum anlamamış.gaz problemi varmış,bazı şeyleri hep ona yormuş.hatta doğumdan 20 gün önce ağaçtan düşmüşbebek alışverişini bile o doğuma girince akrabaları acilen yapmış
Bernak Arkadaşım bak sürekli zaten saygı duyuyorum diyip sonrada saygı duymak zorundamıyım diyorsun yanlış olan bu. Tamam böyle düşün böyle yaşa kime ne? Ama kimin ne yaptığıyla ilgilenmek olayı buralara getiriyo özünde kimin ne yaşadığını kimse bilemez lütfen insanlara bilip bilmeden sen yapmışsındır gibi yaklaşmayalım biz yapıyoruz değil yapanlara da saygı duyuyoruz u savunuyoruz hoşgörülü olmak bu olsa gerek? toplumda güzel çirkin iyi kötü nasılki bir aradaysa bizimle aynı fikirde olanla olmayanda bir arada biraz daha ılımlı yaklaşmak gerekir bu kadar öfkemizi insanlara savurmayalım
Ve lütfen herkes kendi görüşünü içinde yaşasın burası iyice seviyesizleşmeye başladı bu forum böyle bir yer değil hepimiz biliyoruz mahalle kavgasının kimseye yararı yok diğer arkadaşlar sizlerde uğraşmayın lütfen ileri boyutlara taşımak kimin görüşünü değiştirecek?Aslında herkes birbirini anladı ama herkes bireysel çatışmayla girdiğinden bu yoldan çekilmiyor.öfkeyle söylenmiş seyler olarak düşünün ve konu sahibi yapabiliyorsa konuyu kilitlesin(bilgim yok ondan diyorum)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anaaaağaçtan bile düşmüş bir şey olmamış. cidden doğacağı varmış o bebeğin:26:
defol len pislik . git ever hadi . sen kimi tehdit ediyorsun senin ne bok olduğun belli allahın kaldırım çiceği seni
bir bayana yakışmayacak uslup bunlar fikrinizi daha sakin de savunabilirsiniz :26:
düşünmesinler sabahtan beri yok yandın yok bilmem ne . yetti be yetti bunalr kim ya . beni tehdit ediyorlar . allahın pislikleri bunlar bunlardan mı korkucam ben . sana demedin bu arada şu inek kız mı ne onla yalnız arkadaşına söyledim .
delirttiler ya sabahtan beri yok yandın yok paranı alıcaz . fakir fukara hrealde bunlar para dileniyorlar benden . gayet sakindim delirttiler . babasıyla tehdit ediyor beni bana iftira attın diyor .üstüne alınan kendisi bunların . yaptığım yanlış farkındayım ama dayanamadım yeter ya . insanında bir sabrı var .
delirttiler ya sabahtan beri yok yandın yok paranı alıcaz . fakir fukara hrealde bunlar para dileniyorlar benden . gayet sakindim delirttiler . babasıyla tehdit ediyor beni bana iftira attın diyor .üstüne alınan kendisi bunların . yaptığım yanlış farkındayım ama dayanamadım yeter ya . insanında bir sabrı var .
İyide arkadaşım fikrini savunurken sonlara doğru kişisel hakarete girdin özellikle son 3 4 mesajın dediğin gibi türk kadınına yakışmayacak nitelikte. Benim fikrim bu hakaretlerden dolayı özür dilemen çünkü kimse bunları hakedecek birşey söylemedi. Koskoca insanlarız öfkemizi kontrol edebilmeliyiz lütfen şimdi biraz daha ılımlı ol ki diğer arkadaşları da yatıştırabilelim. Bi münakaşayi kendi aramizda çözemeyeceksek vay halimize nereden nereye geldi gerek varmı buna
Biz yatışacak bir durumda değiliz zaten arkadaşım, ılımlı yaklaşımın için sana teşekkür ederim.İyide arkadaşım fikrini savunurken sonlara doğru kişisel hakarete girdin özellikle son 3 4 mesajın dediğin gibi türk kadınına yakışmayacak nitelikte. Benim fikrim bu hakaretlerden dolayı özür dilemen çünkü kimse bunları hakedecek birşey söylemedi. Koskoca insanlarız öfkemizi kontrol edebilmeliyiz lütfen şimdi biraz daha ılımlı ol ki diğer arkadaşları da yatıştırabilelim. Bi münakaşayi kendi aramizda çözemeyeceksek vay halimize nereden nereye geldi gerek varmı buna
kapatın bilgisayarı başka şeylerle meşgul olun kafanızı dağıtın. gerçekten bu şekilde bir yere varılmıyor
o arkadaşla bir önceki konusunda biz de biraz atışmıştık
kimsenin fikrini değiştiremeyiz
o yüzden boşverin gitsin...
Biz yatışacak bir durumda değiliz zaten arkadaşım, ılımlı yaklaşımın için sana teşekkür ederim.
Bizde kolpa olmaz, sıkmıyoruz. Abimle görüştüm, görüntüler alındı, şu an abim tarafından çıktısı alınıp dilekçe yazılacak, yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağız.
Hakkımızı asla yedirmeyiz, o kadar. Arkadaş istediği kadar küfür, hakaret etmeye devam edebilir. Kimse bana namussuz diyemez, ima bile edemez. Benim de bir ailem var, anam babam var. Biz de bir ana kuzusuyuz yazık değil mi? Hakaret eden bedelini öder. Her yazdığı hakareti dilekçeye ek olarak koyuyoruz. Konu kapanmazsa buraya dilekçemin ve savcılığa yaptığım şikayetin kağıdını da koyarım. Devam etsin.
Beni babamla tehdit eden sizdiniz, ben de babam okudu problem yok mahkemeye veriyoruz yarın dedim? Neyse cidden boş yere açıklama yapıyorum, inceleyecek insanlar alır okurlar nasıl olsa. Ayrıca yanlışınızın farkında olsaydınız bir sayfa önceki hakaretleri etmezdiniz diye düşünüyorum, hakaret etmeyin diye defalarca uyardık. Üstüne daha ağır hakaretler etmeniz de sizin tercihinizdir.
ya gitsinler mahkemeye versinler beni . analarını babalarıda ne halt yediklerini görsün şunların istiyorum . zaten abuk sabuk konular açmışlar belli ki ruh sağlıkları iyi değil konularına bakarsanız anlarsınız .yok yalnızım yok bilmem ne diye konular açılmış zavallılar işte .
Ben hiçbir rezillik yapmıyorum. Bunu beni tanıyan herkes bilir merak etmeyin. Zaten bir rezilliğim olsaydı cesaret edip sizi şikayet edemezdim.anan baban sana sahip çıksın o zaman . yaptığın rezillikleri gösrsin önce .yaratığa bak ya . kızım sen iyi misin . sen demedin mi ben böle yaşarım kafama göre . şimdi ne ifitasından bahsediyorsun sen . git ne halt edersen et düş yakamdan . size zırnık vermem ben helalimle kazanıyorum ben parayı senin gibi booş beleş tiplere yedrmem . fakir fukaralar galiba illa para diyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?