hamile miyim :(

Bernak Arkadaşım bak sürekli zaten saygı duyuyorum diyip sonrada saygı duymak zorundamıyım diyorsun yanlış olan bu. Tamam böyle düşün böyle yaşa kime ne? Ama kimin ne yaptığıyla ilgilenmek olayı buralara getiriyo özünde kimin ne yaşadığını kimse bilemez lütfen insanlara bilip bilmeden sen yapmışsındır gibi yaklaşmayalım biz yapıyoruz değil yapanlara da saygı duyuyoruz u savunuyoruz hoşgörülü olmak bu olsa gerek? toplumda güzel çirkin iyi kötü nasılki bir aradaysa bizimle aynı fikirde olanla olmayanda bir arada biraz daha ılımlı yaklaşmak gerekir bu kadar öfkemizi insanlara savurmayalım

Ve lütfen herkes kendi görüşünü içinde yaşasın burası iyice seviyesizleşmeye başladı bu forum böyle bir yer değil hepimiz biliyoruz mahalle kavgasının kimseye yararı yok diğer arkadaşlar sizlerde uğraşmayın lütfen ileri boyutlara taşımak kimin görüşünü değiştirecek?Aslında herkes birbirini anladı ama herkes bireysel çatışmayla girdiğinden bu yoldan çekilmiyor.öfkeyle söylenmiş seyler olarak düşünün ve konu sahibi yapabiliyorsa konuyu kilitlesin(bilgim yok ondan diyorum)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o çocuk hiç mi hareket etmemiş hiç mi ilaç vs almamış ne insanlar var tövbe yarabbim

duyduğumda ben de inanmamıştım ama kendisiyle konuştum anlamamış.gaz problemi varmış,bazı şeyleri hep ona yormuş.hatta doğumdan 20 gün önce ağaçtan düşmüşbebek alışverişini bile o doğuma girince akrabaları acilen yapmış

gözlerime inanamadım.resmen arkadaş kızdırmaya çalışıyor.başka bir sorunu var bence.burdan rahatlıyor.

anaaa ağaçtan bile düşmüş bir şey olmamış. cidden doğacağı varmış o bebeğin:26:

düşünmesinler sabahtan beri yok yandın yok bilmem ne . yetti be yetti bunalr kim ya . beni tehdit ediyorlar . allahın pislikleri bunlar bunlardan mı korkucam ben . sana demedin bu arada şu inek kız mı ne onla yalnız arkadaşına söyledim .

bir bayana yakışmayacak uslup bunlar fikrinizi daha sakin de savunabilirsiniz :26:

delirttiler ya sabahtan beri yok yandın yok paranı alıcaz . fakir fukara hrealde bunlar para dileniyorlar benden . gayet sakindim delirttiler . babasıyla tehdit ediyor beni bana iftira attın diyor .üstüne alınan kendisi bunların . yaptığım yanlış farkındayım ama dayanamadım yeter ya . insanında bir sabrı var .

İyide arkadaşım fikrini savunurken sonlara doğru kişisel hakarete girdin özellikle son 3 4 mesajın dediğin gibi türk kadınına yakışmayacak nitelikte. Benim fikrim bu hakaretlerden dolayı özür dilemen çünkü kimse bunları hakedecek birşey söylemedi. Koskoca insanlarız öfkemizi kontrol edebilmeliyiz lütfen şimdi biraz daha ılımlı ol ki diğer arkadaşları da yatıştırabilelim. Bi münakaşayi kendi aramizda çözemeyeceksek vay halimize nereden nereye geldi gerek varmı buna

Beni babamla tehdit eden sizdiniz, ben de babam okudu problem yok mahkemeye veriyoruz yarın dedim? Neyse cidden boş yere açıklama yapıyorum, inceleyecek insanlar alır okurlar nasıl olsa. Ayrıca yanlışınızın farkında olsaydınız bir sayfa önceki hakaretleri etmezdiniz diye düşünüyorum, hakaret etmeyin diye defalarca uyardık. Üstüne daha ağır hakaretler etmeniz de sizin tercihinizdir.

kapatın bilgisayarı başka şeylerle meşgul olun kafanızı dağıtın. gerçekten bu şekilde bir yere varılmıyor
o arkadaşla bir önceki konusunda biz de biraz atışmıştık
kimsenin fikrini değiştiremeyiz
o yüzden boşverin gitsin...

ya gitsinler mahkemeye versinler beni . analarını babalarıda ne halt yediklerini görsün şunların istiyorum . zaten abuk sabuk konular açmışlar belli ki ruh sağlıkları iyi değil konularına bakarsanız anlarsınız .yok yalnızım yok bilmem ne diye konular açılmış zavallılar işte .

Biz yatışacak bir durumda değiliz zaten arkadaşım, ılımlı yaklaşımın için sana teşekkür ederim.
Bizde kolpa olmaz, sıkmıyoruz. Abimle görüştüm, görüntüler alındı, şu an abim tarafından çıktısı alınıp dilekçe yazılacak, yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağız.
Hakkımızı asla yedirmeyiz, o kadar. Arkadaş istediği kadar küfür, hakaret etmeye devam edebilir. Kimse bana namussuz diyemez, ima bile edemez. Benim de bir ailem var, anam babam var. Biz de bir ana kuzusuyuz yazık değil mi? Hakaret eden bedelini öder. Her yazdığı hakareti dilekçeye ek olarak koyuyoruz. Konu kapanmazsa buraya dilekçemin ve savcılığa yaptığım şikayetin kağıdını da koyarım. Devam etsin.

hayır ben fikrimi söyledim . yok illa benim dediğim diyorlar . hadi dedim tartışalım . aa sen benim namusuma hakeret ettin makemeye vericem demeye başladılar . bunlar beyin özürlü galiba . önce evlilik dışı ilişkkiyi savundu bana sonra ama sen bana yüz kızartıcı şeyler söyledin ben kimseyle birşey yaşamadım dedi . şaka mı bu ya . kendi yaptım ettim vajinusmus olmam artık ne güzel oh ne ala dedi sonra sen bana iftira attın diyor . babama okuttum diyor . mahkemeye evricem diyor . delirdim sabahtan beri . ben fikrimi söyledim geçtim . herkes böle düşünmek zorunda değil . bu tür hayatlara saygı duymak zorundada değil . ne yani bu neyin dayatması ya .

Bernak son mesajlar özellikle kötü oldu .,öfkene hakim olamıyorsun galiba...Öfke kontrolü meselsini düşünmelisin..

Son düzenleme:

anan baban sana sahip çıksın o zaman . yaptığın rezillikleri gösrsin önce .yaratığa bak ya . kızım sen iyi misin . sen demedin mi ben böle yaşarım kafama göre . şimdi ne ifitasından bahsediyorsun sen . git ne halt edersen et düş yakamdan . size zırnık vermem ben helalimle kazanıyorum ben parayı senin gibi booş beleş tiplere yedrmem . fakir fukaralar galiba illa para diyorlar .

düş yakamdan düş düş yeter artık yeter . senin ne olduğunu ailen görücek evet . ne haltlat ettiğini bende çıkarmazsam ortaya . o babandan yiyeceğin dayakları hesapla bence . benden alıcağın parayı hesaplıyacağına . hadi naşş naşş defol .

Kimse burda yedik yapıyoruz değil yapanlarada saygı duyuyoruz dedi. Anladiğim kadarıyla hala öfkelisiniz toplumumuzda kim sorunlar yaşamıyor zaman zaman yalnızlık hissetmiyor hayat şartları herkesi farklı etkiliyor bu onların ruh sağlığında sorun olduğu anlamına gelmez burdan olmasada en azından hakaretleriniz için özelden ılımlı bi şekilde çözmelisiniz kimse kimseyi tanımıyor burda karşımızdaki başkalarına saygı duyarken ondan bundan daha değerlerine sahiptir belki bilemeyiz varsayımlar üzerine konuşursak bu hakkaniyetli olmaz berrnak bu olay seni büyük sıkıntıya sokar ciddi boyutta hakaretler var bir an önce toparlamalısın bu olayı namus için bugün insanlar neler yapıyo istediğimiz gibi dil uzatmak çok yanlış

Ben hiçbir rezillik yapmıyorum. Bunu beni tanıyan herkes bilir merak etmeyin. Zaten bir rezilliğim olsaydı cesaret edip sizi şikayet edemezdim.
Çok iyiyim, merak etmeyin.
Evet istediğim gibi yaşarım ve bu size bana hakaret etme hakkını vermez.
Fakir fukarayım, doğrudur. Öğrenciyim. Ama en azından saygısız ve önyargılı değilim.
Okulumu bitireyim, param da olur inşallah. Haydi selametle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…