21 yaşındayım erkek arkadaşımla Aralık ta ilişki yaşadık Ocak Şubat Mart adet dönemlerim aynı şekilde devam etti ancak bu süre içinde kilo almaya başladım Mart gibi mide yanması problemleri başladı midem sürekli yanıyor,yemeklerden önce ve yemeklerden 1-2 saat sonra.Mide problemidir diye dahiliye ye gittim ilaç tedavisi verdi ve diyet (çok kilolu biri değildim kilom 47 iken 49 oldu) maalesef uygulamadım.Nisan ın başından beri göğüslerimin bacaklarıma ve kollarıma oranla daha da büyüdüğünü hissediyorum.Bu arada mide yanmalarım devam ediyor ve son bir haftadır bulantım var.Çok fazla yemek yiyemiyor biraz yesem rahatsız oluyorum,kusuyorum.Bunun dışında şimdi adetime 6 gün var,göğüslerim şiş ve uçlarında ağrı var daha öncede adetten önce bunu yaşıyordum ancak bu sefer ağrı çok daha fazla,hamileyken de adet yaşanıyormuş bu nedenle korkuyorum.Aralık tan beri ilişki yaşamadık.Test alayım dedim ancak onlara da güven olmuyormuş,sizce özel bir hastaneye gidip kan testi yaptırayım mı,adetim yakın bir sıkıntı olur mu ve aileme haber gitsin istemiyorum mesaj olarak bilgilendirilirler mi?
bazı şeyler konusulunca el aya biz yaya gidiyoruz diyorlaryargılamak asla hddimiz değil ama neye nasıl güvenerek ilşki yaşadın hamile olabilirsin evet doğuma kadar adet gören insanlar var... devlet hastanesinede özel hastaneyede gittim hiç bir şekilde tlf vs edilip bilgi verilmedi ayrıca aradan bu kadar zman geçmiş iki liralık test bile varsa gösterir....
Hamileykene adet olunuyormu hic duymadim test al sabah ilk idrarla yapiliyor ac karnina fytin15 tl gibi bisey benim onda belli oldu %99 sonuc veriyo diger testte cikmadi cunku
Kac kere adet olmussun hamile miyim diyosun. Neymis midesi bulaniyomus. Hamile falan olamazsin. Fazla turk filmi izleme, korunmadan iliskiye de girme
21 yaşındayım erkek arkadaşımla Aralık ta ilişki yaşadık Ocak Şubat Mart adet dönemlerim aynı şekilde devam etti ancak bu süre içinde kilo almaya başladım Mart gibi mide yanması problemleri başladı midem sürekli yanıyor,yemeklerden önce ve yemeklerden 1-2 saat sonra.Mide problemidir diye dahiliye ye gittim ilaç tedavisi verdi ve diyet (çok kilolu biri değildim kilom 47 iken 49 oldu) maalesef uygulamadım.Nisan ın başından beri göğüslerimin bacaklarıma ve kollarıma oranla daha da büyüdüğünü hissediyorum.Bu arada mide yanmalarım devam ediyor ve son bir haftadır bulantım var.Çok fazla yemek yiyemiyor biraz yesem rahatsız oluyorum,kusuyorum.Bunun dışında şimdi adetime 6 gün var,göğüslerim şiş ve uçlarında ağrı var daha öncede adetten önce bunu yaşıyordum ancak bu sefer ağrı çok daha fazla,hamileyken de adet yaşanıyormuş bu nedenle korkuyorum.Aralık tan beri ilişki yaşamadık.Test alayım dedim ancak onlara da güven olmuyormuş,sizce özel bir hastaneye gidip kan testi yaptırayım mı,adetim yakın bir sıkıntı olur mu ve aileme haber gitsin istemiyorum mesaj olarak bilgilendirilirler mi?
eve canım ilşkinin üzerinden çok uzun bi zaman geçmiş yeni olsa ucuz testlr göstermeyeblir ama artık hormon tavan yapmıştır ver göstrir... zayıflama meseleside bünyeden bünyeye değişiyo kuzenim sekiz kilo vermişken ben on kilo aldım hamileliğimde git test al bi kaç tane ve yap dediğim gibi sabah ilk idrarla daha garanti oluyo ama siizn zaman epey geçtiği için şimdi yapsan bile gösterir...yani testin yanlış çıkması gibi bir ihtimal yok öyle mi? elbette yargılanacak bir şey değil ve elbette kimsenin haddi değil,yalnızca bilgisi olan insanlardan yardımcı olmasını istiyorum,teşekkürler
anlıyorum ayrıca düzensizlik falan da yaşamadım bu yüzden mide problemi sanıyordum ancak son bir haftadır hamilelikte %20 de olsa adet görenlerin olduğunu öğrendim bu yüzden aklım karıştı
Yani 4 5 ay olmuş testlere güven olmuyor diye almamışsın:26:
diyelim şimdi hamilesin aldırma vakti de geçmiş ne yapacaksın?
Hamileyken adet olunmaz diyen arkadaşların biraz araştırma yapıp, okumasını öneriyorum.
Hamileyken son aya kadar adet olanlar var evet mümkün.
Benim annem bile beni 2. ay farketmiş çünkü adet oluyomuş.
Bu zamana kadar strese gireceğine eczaneden 3 liraya bi'test alsaydın keşke.
Hamilelik varsa ki kaç aydan söz ediyosun hafiften ikinci çizgiyi geç direk belirgin iki çizgi çıkar.
5 dakikada öğrenebileceğin şey için psikolojini çökermişsin.
Hamile olsan şimdiye karnın şişerdi ki.
Ayrıca hiç korunmadınız mı?
Psikoloji garip bi'şey insanla feci dalga geçer. Sana şimdi bi'doktor sağlıklıyken ölümcül hastalığın var desin her gün aa evet bak şöyle oluyo doktor haklı dersin.
Sağlık ocakları vs gebelik varsa arayabilir evi, ancak hamile değilsin...
benim de hamileyken adet görülür diye bir bilgim yoktu henüz öğrendim ne yazıkki. çok fazla kilo almadım 2 kilo sadece yarın bir eczaneden test alacağım hemen,teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?