hamile miyim :(

hangi okulda okudun çok merak ediyorum açıkcası . hmmm ailende biliyor demek iş pişirdiğini erkeklerle . oda iyimiş

Canım kısmen senin fikrini destekliyorum çünki seni anladım ama sen bu tavırın ile kendini dibe çekiyorsun çünki cowgirl arkadaşımızında haklı olduğu nokta var. Hadi daha fazla kırmayın bir birinizi öfke ile yazarak olmuyur ayrıca alıntı yaptığım bu yazın da çok çirkin.

Evet sonradan namus diye düzelttim Zaten ya şaka gibi. Görev edinmiş olsa gerek her yazana saldırmayı burda herkes bir birey bi dinlemek ne dediğini anlamaya çalışmak lazım katılırsın katılmazsın ama görüş görüştür ve toplumlar böyle ilerler kaçıncı yüzyıldayız ya herkes kendi yüzyılında yaşarsa vay halimize. Sonra teletunbiesler gibi sadece renk farklılığından ibaret oluruz. Birlikte yaşamayı güzelleştiren farklı görüşler zaten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin yazdıkların ortada . neyi düşündüğün ortada . ama akıllı kızsın bak şimdide ben öle bir kız değilim pürü pakım diyorsun ama senin yazdıklarını kopyaladım . hadi ne olursun ver mahkemeye bu yazdıklarını babana sunucam .

ya ben onlara birşey demedim ortaya attım fikrimi . bu kdınlar saldırdı böyle büyüdü . onun haklı olduğu tek nokta yok bu iş mahkemeye gidicek bunların aileleride burda yazdıklarını görücek . hepsini kopyaladım zaten pc de

Sunabilirsiniz, kendisine yazıları okutarak durumu anlattım zaten bikaç dakika önce

Ben korunum deme,bunlar çok ince şeyler..Bu konudan kork bence...Kişi ayıpladığını görmeden ölmüyor gerçekten..Sen olmasa bile senin çocukların...

Toplum iki yüzlü davranıyor..Kadına da günah ,erkeğe de günah .Ama toplumdaki durumu görüyorsun..Toplum işine geleni dinden alıyor..İşine gelmeyeni örflere göre düzenliyor..Toplumun işleyişini bu anlamda sevmiyorum..

Dinin kuralları bellidir..Başka da söylenecek bir şey yok.

Son düzenleme:

Biz size hakaret etmedik hanımefendi, kafanız karıştı sanırım. Bu arada 24 yaşındayım ailemle tehdit etmeyin beni, anne dediniz olmadı baba dediniz olmadı. Benim o konuda bir problemim olsa zaten demezdim herhalde? Biraz kendinize gelin artık

erkeğede günah ama şuda var toplumda genel geçer bazı kurallar var . kimse bana gellip burda yanlışını savunamaz . iftira atamaz . ben lafıımı ortaya konuştum yahu saygı duymak zorunda mıyım bunlara şaka gibi ya . gitsinler yaşasınlar banane ki . ben böyle düşünüyorum . resmen hayatlarını aklamaya çalışıyorlr . ben kınamıyorum kesinlikle ama kendimden eminim zaten erkekelrde beni bildiği için kötü niyetle yaklaşmaz .

sen babana ne diyeceğini düşün bence . ok mi . tehdit etme beni ver mahkemeye görelim senin boyunu posunu .

Galiba okumadınız takmışsınız bir baba. Dedim ya kendisine okuttum diye. Arkadaşımın da bu konuda bir sorunu yok benim de. Siz tehdit etmeyin yani asıl bunlarla...Dediğiniz gibi konuşmanın bi anlamı yok bence artık. İyice şaşırdınız

Bence ödeyeceğiniz miktarı denkleştirin siz..
Zira hiç aileyle korkacak kişiler değiller ve işiniz zor.
Hadi hayırlı olsuun belki ders alırsınız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yooo kızım sen beni vericeksin mahkemeye . kuru gürültüye pabuç bırakmam ben . vericeksin herşey dökülcek ortaya . kimse beni tehdit edemez . ben kimseye hakeret etmedim . ben bu davranışı eleştirdim arkasındayım . annesiz babasız bir sürü çocuk var ortada sen biliyor musun .

canım fikrini attın ortaya onlar da attı ve bir birinizi tam anlamadınız ve daha kötüsü fikirlerinize saygı göstermiyorsunuz çok çocukça şuan yaptığın inan mahkeme aile nedir kuzum ya.

Valla ben de belki konuşarak kendine gelir özür diler falan diye düşündüm ama olmadı:44:

Tek yol mahkeme gerçekten,burda suratım yanıyor edilen hakaretleri görünce.
Sizi düsünemiyorum bile.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi verin ya ne olrsunuz çok korktum çokkk.. senden alırım gelirim şekerim parayı . biz paramızı sizin gibi rezil insanlar için kazanmıyoruz . para koparmaksa amacınız hadi başka kapıya naşş

Sağlam tazminat çıkar buradan, biz de tam kredi kartımızı ödeyememiştik cowgirll dimi kız ahahaha
Aileden korkacak kişiler cidden değiliz :)

bi arkadaş demiş kadına günahsa erkeğede günah kadınların üstüne bu kadar yüklenmeyelim hepsi aynı derece günah kadına baskı yapacağımıza erkekleri düzgün yetiştiren anneler olsa böyle olmaz zaten biride çıkıp erkeğe laf etmiyor erkek ne yapsa özgürmü sanıyosunuz siz ne giyse günah değilmi sanıyosunuz kadınlarımızın olduğu kadar erkeklerinde bi sınırı var bırakın karışmayın size ne

Bernak:Burası maneviyatta Müslüman bir ülke sözüne katılmıyorum...
Türk toplumu kendi örfünü belirlemiş ,dinden aldığı da olmuş almadığı da olmuş..
Buyüzden yanlış yönlendirme yapmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…