hangi okulda okudun çok merak ediyorum açıkcası . hmmm ailende biliyor demek iş pişirdiğini erkeklerle . oda iyimiş
Hayat dersi nasıl oluyor onu göreceğiz canım, arkadaşım da ben de uyardık ama anlamak istemedi. Düzgünce görüş bildiren kimseye lafım yok fakat kimse bana "toplumun senin gibileri ne isimle andığı belli" "senin ne olduğun belli" "yediğin naneler" "biraz namuslu edepli olun" diyemez. Sürekli hakaret etti, son olarak da "adi" dedi. Haliyle arkadaşımla ben bu konuda bir şeyler yapacağız, allah bu kadar hakaret edeni korur mu bilmem ama zaman gösterir artık.
Bana hakaretleriniz arttıkça size daha büyük sıkıntı olacak. Ben burada erkeklerle işi pişiriyorum yazdığımı hatırlamıyorum açıkçası? Ama size cevabın hukuksal yolla verilmesi gerekiyor gerçekten. Hakaret etmeye devam edin ki benim için de daha kolay olsun. Sevgiler
Ama terbiyesizliğin bu kadarına da pess!
Kendinize gelir misiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım kısmen senin fikrini destekliyorum çünki seni anladım ama sen bu tavırın ile kendini dibe çekiyorsun çünki cowgirl arkadaşımızında haklı olduğu nokta var. Hadi daha fazla kırmayın bir birinizi öfke ile yazarak olmuyur ayrıca alıntı yaptığım bu yazın da çok çirkin.
senin yazdıkların ortada . neyi düşündüğün ortada . ama akıllı kızsın bak şimdide ben öle bir kız değilim pürü pakım diyorsun ama senin yazdıklarını kopyaladım . hadi ne olursun ver mahkemeye bu yazdıklarını babana sunucam .
ben bu kadınlara birşey demedim ki . konu sahibine yorum yaptım . yazıktır 21 yaşındasın şu düştüğün hallere bak dedim . oo bunlar hemen atladılar . nedense üstüne alındılar . vajinusmustan girdiler başka yerden çıktılar . şimdide tehdit ediyorlar . beni allahım korur sen merak etme . ben inançlı biriyim . bunlar yaptıklarını hata olarak görmüyor doğal görüyor zaten . bunlardan korkmam ben . ben doğru bildiğimi söylerim . şahıslara hiç bir hakaret etmedim ama kendileride aslında yaptıklarından memnun değiller vicdanlarını rahatsız ediyor . biri yüksek sesle birşeyler söyleyince alınıyorlar .
Valla ben de belki konuşarak kendine gelir özür diler falan diye düşündüm ama olmadı:44:
ya ben onlara birşey demedim ortaya attım fikrimi . bu kdınlar saldırdı böyle büyüdü . onun haklı olduğu tek nokta yok bu iş mahkemeye gidicek bunların aileleride burda yazdıklarını görücek . hepsini kopyaladım zaten pc de
Ben korunum deme,bunlar çok ince şeyler..Bu konudan kork bence...Kişi ayıpladığını görmeden ölmüyor gerçekten..Sen olmasa bile senin çocukların...
Toplum iki yüzli davranıyor..Kadına da günah ,erkeğe de günah .Ama toplumdaki durumu görüyorsun..Toplum işine geleni dindne alıyor..İşine gelmeyeni örflere göre düzenliyor..Toplumun işleyişini bu anlamda sevmiyorum..
Dinin kuralları bellidir..
sen babana ne diyeceğini düşün bence . ok mi . tehdit etme beni ver mahkemeye görelim senin boyunu posunu .
ya ben onlara birşey demedim ortaya attım fikrimi . bu kdınlar saldırdı böyle büyüdü . onun haklı olduğu tek nokta yok bu iş mahkemeye gidicek bunların aileleride burda yazdıklarını görücek . hepsini kopyaladım zaten pc de
Galiba okumadınız takmışsınız bir baba. Dedim ya kendisine okuttum diye. Arkadaşımın da bu konuda bir sorunu yok benim de. Siz tehdit etmeyin yani asıl bunlarla...Dediğiniz gibi konuşmanın bi anlamı yok bence artık. İyice şaşırdınız
Valla ben de belki konuşarak kendine gelir özür diler falan diye düşündüm ama olmadı:44:
Bence ödeyeceğiniz miktarı denkleştirin siz..
Zira hiç aileyle korkacak kişiler değiller ve işiniz zor.
Hadi hayırlı olsuun belki ders alırsınız.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?