hamile miyim :(

ahahah şimdi yapmadım diyor . hadi canım benim hadi senin yazdıların ortada . bare arkasından dur. ett ne yapayım ikide bir gelip seni şikayet edicem ne diyorsun korktuğumu sanıyorsun . paran yoksa başka kapıya hadi ordan . ben kazanç kapısı değilim .

Bu konuyu yukarıda gördükçe canım babagannuş çekti arkadaş.

Olsaydı şöyle bol patlıcanlı yeseydik.

Hiçbir zaman yaptığımı söylemedim, önceki mesajlarımda "hayatımda hiç seks yapmadım ama yapanları aşağılamanıza izin vermem" demiştim. Dikkatli okumuyorsunuz sanırım.
Ayrıca yapsaydım bile, bu sizin beni böyle ezmenizi gerektirmez, haklı çıkarmazdı.
Allah sizi ıslah eder inşallah, inşallah içinizdeki bu kinden ve nefretten kurtarır.

ay şimdi pürü pak namuslu mu oldular . yahu kendileri dediler yaparız yapıyoruz diye . alla alla ya . ben yanlış mı okuyorum . rahibe ilan edilcekler birazdan şu iki zavallı . korkmuyorum açsınlar dava ben burdayım . şu küçük akıllılara bak ya . ee namus için cinayet mi işleyecekler . ee bu hani namus göstergesi değildi . e siz bunu savunmuyor muydunuz . neyi savunduğunuzu bilmiyorsunuz siz ya . kimlerle konuşuyorum sabahten beri . anne baba karışınca olaya tırstılar tabi . hepsini kopyaladım marek etmesinler .

Girdiğiniz her konuda ortamı germeniz şaşırtıcı bir tesadüf olsa gerek "bernakk" hanım. .

ahahah sen yazdın yazıcağını . bana bak delirtme beni yemin ederim babanı bulurum okuturum bir bir bir . deliyimdir ben yaparım sen beni bilmezsin .
senin ne yazdığın oratada
Sizin özgürlük alanınızla bizim seks yapmamızın ne alakası var? Biz seks yaparken telepatik yollarla kukunuzda mı hissediyorsunuz seks yaptığımızı?
Ayrıca evet ırkçılık yaptınız, faşizanlık yaptınız, yok olmamı istediğinizi söylediniz. Ben topluma göre davranmak zorunda değilim, nasıl istersem öyle davranırım. Sizin gibi düşünen insanlar beni dışlayamaz çünkü zaten bu tarz insanlarla aynı ortama girmem, böylece dışlanmam.
Bilmediğiniz dünyada, at gözlüklerinizin ardında ulaşamayacağınız bir dünya var. Oraya ancak lafla karışırsınız.
"Sana toplumun ne sıfatla yaklaştığı ortada" derseniz orada dur derim size.
Cowgirll nickli arkadaşımın dediği gibi, tek bir hakarete daha maruz kalırsam ben de abimle görüşerek sizin hakkınızda yapabileceğim her şeyi yapacağım. Kendisi avukattır. Arkadaşımın da kuzeni avukat. Sizin ağır ithamlarınıza maruz kalmak zorunda değiliz. Kendi iyiliğiniz için ve benim sinirlerimin daha fazla bozulmaması için lütfen tek bir cevap daha yazmadan uzaklaşın benden

bunu ben mi yazdım al oku

Arkadaşım seni savcılığa veriyoruz, hala tırstılar diyorsun. Gel sana annemin numarasını vereyim, babam yok benim, ayrılar. Gel ara annemi istediğini konuş, bu dediğimde çok ciddiyim.

Şimdi de seks yapıp yapmamış olmama taktınız :)
Bu yazdığım mesajdan bahsederken benim gibi düşünen insanları kast ettim, bunu gerçekten anlamadınız mı? Yaptıysam da yapmadıysam da bunu ispat edebilirim merak etmeyin, malum jinekologlar bu işe de bakıyorlar. Hiç çekinmem girerim o muayeneye, o zaman anlarsınız yapmış mıyım.
İşte siz böylesiniz hanımefendi, insanları yaptıkları ya da yapmadıkları şeylerle yargılıyorsunuz, hiç düşündünüz mü acaba haksız mıyım diye? Acaba bu kıza haksızlık mı ediyorum dediniz mi? Vicdanınıza kulak vermeyi denesenize, belki orada bir şeyler vardır size fısıldayan.

Arkadaşım seni savcılığa veriyoruz, hala tırstılar diyorsun. Gel sana annemin numarasını vereyim, babam yok benim, ayrılar. Gel ara annemi istediğini konuş, bu dediğimde çok ciddiyim.

ben yazdıklarını kopyaladım . sen kendi derdine yan .bare yaptığının arkasında dur ya . ne iki yüzlülük bu

konuda tek yorumum var polemigin benimle alakasi yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım sakin olup tekrar okurmusun bir kişi yaptım yapıyorum dediyse kopyala buraya tamam haklısın diyelim. Cinayet işlenmesiyle alakası yok kimse namusuna dil uzattırmaz çünkü kimsenin yapıp yapmadiğini bilemeyiz. 24 yaşındaki bir kız aile işin içine girince neden farklı tutum sergilesin bu konuyu lütfen uzatma en azından namussuz demek istemediğini öfkeyle söylediğini falan belirt doğru yol bu olur çünkü gönül kırmamak çok önemli şimdi biraz sakinleş ve ortalığı yumuşat kaç sayfadir kaç kişi uslubunun yanlışlığından bahsediyor ve medenice bunu düzeltmeni bekliyoruz bahsettiğin örnek olmak bunu gerektiriyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hanımlar,
Konu çok karışmış, bir sürü bildirim gelmiş, konuyu incelemek üzere kapatıyorum.

Hanımlar,
Konu çok karışmış, bir sürü bildirim gelmiş, konuyu incelemek üzere kapatıyorum.

Kolay kolay kimseyi deşifre etmiyorum ama bu sefer gerçekten deşifre edilmeli.
Bunu yapmazsam bu üye başka üyelikler alıp aynı şeyleri yapmaya devam edecek, zaten kendisi mahkemeye verilecekmiş ama kimmiş öğrenin bilin istiyorum çünkü konulara dalıp hakaret etmesi, konu bekaret olunca ilk aşağılaması değil, daha önce de farklı üyelikler alıp aynısını yaptı, ilk vukuat olsaydı yazmazdım ama artık yeter 7-8 tane üyelik alıpta her bir üyelikle insanlara hakaret etmek ayıptır.

belin87

diğer üyelikleriniz sedamsesli, sezensezgi, ebrusayar, thalia_34, akkan86, bernakk

Bundan sonra siteye farklı üyeliklerle gelirseniz, yine deşifre edilecektir.

________

Kimse bir diğerinin yaşam şeklini onaylamak zorunda değil, saygı duymayabilirsiniz de ama aşağılayamaz, hakaret edemez, rencide edemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…