• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim :(

canım fikrini attın ortaya onlar da attı ve bir birinizi tam anlamadınız ve daha kötüsü fikirlerinize saygı göstermiyorsunuz çok çocukça şuan yaptığın inan mahkeme aile nedir kuzum ya.

versinler mahameye ya ben diyorum verin yarın gitsinler versinler . bakalım kim haklı . hayret birşey ya bunlardan mı korkucam ben . bunlar kim ya . sanal karekterler . benim ne dediğim ortada .

versinler mahameye ya ben diyorum verin yarın gitsinler versinler . bakalım kim haklı . hayret birşey ya bunlardan mı korkucam ben . bunlar kim ya . sanal karekterler . benim ne dediğim ortada .

canım onların ne dediği de ortada ben seni anladım ama onları da anladım ikinizde kendi bazınızda haklısınız ama işte üslup yanlış üslup.

hoş şimdi benide şahit yazmasınlar şimdi ee şey ocakta yemeğim vardı :9:

hadi verin ya ne olrsunuz çok korktum çokkk.. senden alırım gelirim şekerim parayı . biz paramızı sizin gibi rezil insanlar için kazanmıyoruz . para koparmaksa amacınız hadi başka kapıya naşş

Canım ben seks yapmıyorum karıştırdın,ben seks yapana da saygı duyan bi insanım.Beni ilgilendirmiyor insanların hayatı.
Haa saygı duymak rezillikse evet rezilimdir ama senin gözünde :) Peki umrumda mıdır bu sence? Sanmıyorum.
Kolay gelsiin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben seks yapmıyorum karıştırdın,ben seks yapana da saygı duyan bi insanım.Beni ilgilendirmiyor insanların hayatı.
Haa saygı duymak rezillikse evet rezilimdir ama senin gözünde :) Peki umrumda mıdır bu sence? Sanmıyorum.
Kolay gelsiin.

umrunda dğilse ne konuya giriyorsun sanane madem git takıl dışarda

Sağlam tazminat çıkar buradan, biz de tam kredi kartımızı ödeyememiştik cowgirll dimi kız ahahaha :9:
Aileden korkacak kişiler cidden değiliz :)

Ama korkmama durumunu hala kabullenemedi her şey dökülecek ortaya diyor:1: Hayır bi defa reşit insanlarız, istesem ailemin ruhu duymaz da gocunacağım bir şey yazmadığım için cidden okuttum adama bilmem kaç sayfayı:1: Bakalım o kadar kolay mı insanların kızlarına böyle yüz kızartacak hakaretler etmek.

Sağlam tazminat çıkar buradan, biz de tam kredi kartımızı ödeyememiştik cowgirll dimi kız ahahaha :9:
Aileden korkacak kişiler cidden değiliz :)

size zırnık yok . paranız yoksa başka kapıya . ben namusumla paramı kazanan bir insanım . kredi kartınızı giidip başkasına ödetin terbiyesizler .ailenizden korksanız zaten bu hallere düşmezsiniz yazık size . daha size birşey yazmıyorum . mahkemeler orda hadi verin görelim kimmsişsiniz neymişsiniz . sizin gibilere bu ülkenin mahkemeleri sahip çıkmaz . hadi ordan . birdaha cevap vermeyin bana .

Kimse fikrini değiştirmiyor .E çekilin işte..Ortalığı yatıştırmaya çalışıyoruz.ç.Bu arada da din töhmet altında kalmasın istiyorum...Çünkü bernak üslubun çok yanlış...Hala devam etmene gerekçe ne?Öfkenin esiri oldunuz şuan hepiniz..Konu şahsiyete döküldü,mahkeme lafı geçti 'ne gerek vardı ya.Tek dert bu mu şimdi?

Ama korkmama durumunu hala kabullenemedi her şey dökülecek ortaya diyor:1: Hayır bi defa reşit insanlarız, istesem ailemin ruhu duymaz da gocunacağım bir şey yazmadığım için cidden okuttum adama bilmem kaç sayfayı:1: Bakalım o kadar kolay mı insanların kızlarına böyle yüz kızartacak hakaretler etmek.

heee yüz kızartıcı oldu şimdi öle mi ?kızım sen demedin mi bir kaç sayfa önce cinselliği öğreniyorum vajinusmus olmayayım diye . sen bu ufacık zekanla nasıl okul kazandın sen salak mı sanıyorsun karşındakini . sen savunduğun konuya yüz kızartıcı diyorsun . hani doğaldı . şimdi yüz kızartıcı oldu öle mi . o babaya benden selam bu arada ortada baba varsa tabi . benim yok kimse arkamda ver mahkemeye uğraşıcam senle .

yooo kızım sen beni vericeksin mahkemeye . kuru gürültüye pabuç bırakmam ben . vericeksin herşey dökülcek ortaya . kimse beni tehdit edemez . ben kimseye hakeret etmedim . ben bu davranışı eleştirdim arkasındayım . annesiz babasız bir sürü çocuk var ortada sen biliyor musun .

E zaten vereceğiz dedik ya arkadaşımla? Buradan konuşmanın anlamı yok dedim. Rahat olun.

Kimse fikrini değiştirmiyor .E çekilin işte..Ortalığı yatıştırmaya çalışıyoruz.ç.Bu arada da din töhmet altında kalmasın istiyorum...Çünkü bernak üslubun çok yanlış...Hala devam etmene gerekçe ne?Öfkenin esiri oldunuz şuan hepiniz..Konu şahsiyete döküldü,mahkeme lafı geçti 'ne gerek vardı ya.Tek dert bu mu şimdi?

vericek bunlar mahkemeye . yok öle tehdit etmek beni . bunlar kim ya . üç beş çapulcu beni mi korkutucak . yok benim arkamda kimse versinler görelim boylarını baksana şimdide bana yüz kızartıcı ifitra atıyorsun diyor . biraz önce evlilik dışı cinselliği savunuyordu döndü . daha ne konuştuğundan haberi yok . yüz kızartıcıydı madem ne savunuyorsun ya sabahtan beri ...bare dediklerinin arkasında dursunlar zavallılar

E zaten vereceğiz dedik ya arkadaşımla? Buradan konuşmanın anlamı yok dedim. Rahat olun.

vermezsen adiisin hadi görürşüz . yüz kızartıcı ifitra ha ?sen demedin mi aman yaa neyse ne halin varsa gör . daha dediğinin arkasında duramıyorsun sen . çoluk çocukla uğraşamam . hadi söle cici babana bekliyorum istersen özelden ismimide vereyim uğraşmayın bulmakla . ben burdayım kızım hadi bakalım .

vermezsen adiisin hadi görürşüz . yüz kızartıcı ifitra ha ?sen demedin mi aman yaa neyse ne halin varsa gör . daha dediğinin arkasında duramıyorsun sen . çoluk çocukla uğraşamam . hadi söle cici babana bekliyorum istersen özelden ismimide vereyim uğraşmayın bulmakla . ben burdayım kızım hadi bakalım .

Yok tek ben değilim, buradaki diğer arkadaşla beraber veriyoruz. Niye sadece benmişim gibi davranıyorsunuz ki:) Yok zaten biz uğraşmayız bulmakla, gerekli kurumlar gerekeni yapar. Size tekrar iyi günler diliyorum, neden hala yazıyorsunuz ki? Siz yazdıkça açıklama yapma gereği duyuyorum

Hayat dersi nasıl oluyor onu göreceğiz canım, arkadaşım da ben de uyardık ama anlamak istemedi. Düzgünce görüş bildiren kimseye lafım yok fakat kimse bana "toplumun senin gibileri ne isimle andığı belli" "senin ne olduğun belli" "yediğin naneler" "biraz namuslu edepli olun" diyemez. Sürekli hakaret etti, son olarak da "adi" dedi. Haliyle arkadaşımla ben bu konuda bir şeyler yapacağız, allah bu kadar hakaret edeni korur mu bilmem ama zaman gösterir artık.

kimsin be sen . ver mehakemeye terbiyesizz ahlaksız . tehdit etme beni yeter be yeter sen kmsin
24 yaşında eşşek kadar kızsın . ne dediğin belli değil . aptal yaratık .
defol git başımdan ver mahekemeye tehdit etme beni . senin gibi salaklardan korkmam ben
senin kendine hayrın yok konularından belli . sen kendi hayatına bak . hadi ordan

Kasinmak diye buna denir:)))

Konu niye kapatılmadı ya.Kötü içerik bildirimi yaptım.Yanlış mı yaptım nedir.

Yok tek ben değilim, buradaki diğer arkadaşla beraber veriyoruz. Niye sadece benmişim gibi davranıyorsunuz ki:) Yok zaten biz uğraşmayız bulmakla, gerekli kurumlar gerekeni yapar. Size tekrar iyi günler diliyorum, neden hala yazıyorsunuz ki? Siz yazdıkça açıklama yapma gereği duyuyorum

defol ne yaparsan yap yeter düş yakamdan . yeter be yeter . en gerizkalısınız be sabahtan beri . verceksen ver banane . allahın aptalı . defol git . adamı hasta ettiniz pazar pazar . defolun cevap vermeyin bana .siz sadece klavye den konuşrunuz böle . gidin geberin bana cevap vermeyin . ben sizin namusunuza birşey demedim . siz alındınız . sonra yok ben birşey yapmadım yok babama okuttum istersen sülalane okut . ben senin babandan korkmam hadi işine apti seni gerizkalı manyak gibi yapıştınız gitmiyorsunuz yeter be yeter .

defol ne yaparsan yap yeter düş yakamdan . yeter be yeter . en gerizkalısınız be sabahtan beri . verceksen ver banane . allahın aptalı . defol git . adamı hasta ettiniz pazar pazar . defolun cevap vermeyin bana .siz sadece klavye den konuşrunuz böle . gidin geberin bana cevap vermeyin . ben sizin namusunuza birşey demedim . siz alındınız . sonra yok ben birşey yapmadım yok babama okuttum istersen sülalane okut . ben senin babandan korkmam hadi işine apti seni gerizkalı manyak gibi yapıştınız gitmiyorsunuz yeter be yeter .
Harbi sağlam yandınız. Geçmiş olsun. Ekran görüntülerini aldım. Hadi bakalım, iyi günler..

Back
X