- 14 Aralık 2024
- 91
- 13
- Konu Sahibi nurolmayan
İnsallah olur o zaman yaa nişanlın pozitif çıkarsa ne tepki verir senceYok ya maalesef tek umudum bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah olur o zaman yaa nişanlın pozitif çıkarsa ne tepki verir senceYok ya maalesef tek umudum bu ay
Oda çok mutlu olur zaten evlenmeyi düşünüyoruz artık ama monotonlaştı yani bu şekilde ben zaten aşırı istiyorum ikimiz de küçük değiliz o 31 yasinda ben 25İnsallah olur o zaman yaa nişanlın pozitif çıkarsa ne tepki verir sence
Evlilik hakkında ne düşünüyor şu zaman olsun falan diyor muOda çok mutlu olur zaten evlenmeyi düşünüyoruz artık ama monotonlaştı yani bu şekilde ben zaten aşırı istiyorum ikimiz de küçük değiliz o 31 yasinda ben 25
Evlilik hakkında ne düşünüyor şu zaman olsun falan diyor mu
Diyo tabi yurtdışına gitme planımız var ondan önce diyo ocakta belli olcak gidip gitmememizEvlilik hakkında ne düşünüyor şu zaman olsun falan diyor mu
Ay az kalmış bebiş de olursa tam zamanıDiyo tabi yurtdışına gitme planımız var ondan önce diyo ocakta belli olcak gidip gitmememiz
Galiba öyle nasip bu işler ama cok güzel olurAy az kalmış bebiş de olursa tam zamanı
Bnde hem istek yok hem tatmin ama beklentim de yokAma ben de baska sorunlar oluyo tatmin olamıyorum maalesef
Evet biz o şekilde ilerliyoruz eşimde bende hoşlanmıyoruz prezervatifden değişik oluyor zevki engelliyor gibi geliyor
Sen biraz salmışsın eşinden dolayı muhtemelenBnde hem istek yok hem tatmin ama beklentim de yok
Bilmiyorum ki olabilir aslındaSen biraz salmışsın eşinden dolayı muhtemelen
Benim partnerim çokta aramaz yani ama ben öyle değilim duygusalım da biraz ondan galibaBilmiyorum ki olabilir aslında
Olabilir aslında herkes farklı sonuçta senin adete kaç gün kaldıBenim partnerim çokta aramaz yani ama ben öyle değilim duygusalım da biraz ondan galiba
8 gün var ama yarın test alıp yapıcam sabah çok meraklandım bu gece yine silik falan çıkar diye umut ediyorumOlabilir aslında herkes farklı sonuçta senin adete kaç gün kaldı
8 çok erken bnce yapma sabret üzülürsün8 gün var ama yarın test alıp yapıcam sabah çok meraklandım bu gece yine silik falan çıkar diye umut ediyorum
Yada erken gebelik testi al güzel bir marka8 gün var ama yarın test alıp yapıcam sabah çok meraklandım bu gece yine silik falan çıkar diye umut ediyorum
Ama dayanamıyorum çok sabırsızım ya senin kaç gün var8 çok erken bnce yapma sabret üzülürsün
Mesela hangisi daha iyiYada erken gebelik testi al güzel bir marka
Benim 4 gün var dayanmaya calisicam o sabırsızlgi çok iyi biliyorum ama negatiften korktuğum için yapmıyorumAma dayanamıyorum çok sabırsızım ya senin kaç gün var
Mesela hangisi daha iyi
Bir tane okumustum prodoktor tarzi bir seydi marka konu gir önerilere bak o tarz konu acan olmuştuMesela hangisi daha iyi