-
- Konu Sahibi nurolmayan
Baş ağrısı da bi belirtiymiş bu arada internette öyle yazıyoBugün bende başım ağrıdı ilaç içmedim korkudan shshshjs
Ya burda gördüm milletin 2 saat arayla bile farklı sonuçları cıkmısBenimde yaptığım son 3 test bozuk oldu 1 hafta önce yani ya test bozuk ya idralim hahaha
Bende sağlık anksiyetesi var ne belirti okursam 5 dk sonra bende olur o hshddjdjjdBaş ağrısı da bi belirtiymiş bu arada internette öyle yazıyo
Ben kendimi tutuyorum gecikme olmadn yapmicm diye de bilmiyorum eczane görünce kaçıyorum tutamam kendimi test alırım diyeYa burda gördüm milletin 2 saat arayla bile farklı sonuçları cıkmıs
Bende sağlık anksiyetesi var ne belirti okursam 5 dk sonra bende olur o hshddjdjjdolabilir valla
Kaç gün kaldı regliyeBen kendimi tutuyorum gecikme olmadn yapmicm diye de bilmiyorum eczane görünce kaçıyorum tutamam kendimi test alırım diye
İnternette ilişkiden 10 gün sonra sonuç belli olur diyorOlabilir benim tek bildiğim memelerim ve vücudumun deli gibi ağrıması belim ve sırtım
Ben bu ay eşime bıraktım 3 gün tek boş bıraktı oda başım ağrıyor dedimYapın yapın bence de en iyisi ben hep korunduğum için böyle konularda son üç gündür bilgi ediniyorum öyle bir bilgi geldi bakalım sonuçta o gün de yumurtlama dönemine giriyo fkdkfmfmf
O zaman iki gün sonra yapsam belki çıkarİnternette ilişkiden 10 gün sonra sonuç belli olur diyor
Aynen öyle iyi demiş rabbim kimsenin çocuğunu bos bırakmasın inşallahAnnemde bugün çocuk doğunca otomatik yükleniyor merak etme dedi
Ben kendime dokunturtmadım süphelendikten sonra fkekfkekf hep kötüyüm diyorum ama ona şüphelendiğimi söylemedim daha bilerekBen bu ay eşime bıraktım 3 gün tek boş bıraktı oda başım ağrıyor dedimovulasyon yapmadm çünkü gerk kalmadı her gün ilişki oldu
Belki de yaaa baksanıza konu sahipleri sürtünmeyle hamile kalırım diyor biz sevisiyoruz kalamıyoruz djdjdhdhjxjcO zaman iki gün sonra yapsam belki çıkar
Son 4 günKaç gün kaldı regliye
Ayyy çok az kalmış hadi inşallahhhhhhhhh aminSon 4 gün
Geçen ay bende boyleydim o kadar moda gordimki isim düşünüyordumBen kendime dokunturtmadım süphelendikten sonra fkekfkekf hep kötüyüm diyorum ama ona şüphelendiğimi söylemedim daha bilerek
Valla üç kez yaptık biz üstüne ben öylece uyumuşum bu ay olmazsa beni 5den aşağısı kesmez garanti gözüyle bakamam dkfkfkfkfBelki de yaaa baksanıza konu sahipleri sürtünmeyle hamile kalırım diyor biz sevisiyoruz kalamıyoruz djdjdhdhjxjc
Ama ister istemez o cinsel isteğim de gitti bu hafta benim fkfkfkkfGeçen ay bende boyleydim o kadar moda gordimki isim düşünüyordumahh hayal kırıklığı aglancak hamile gülüyorum bende söylemiyorum hiç hayal kırıklığı olmasın diye çünkü eşimde çok istiyor
Lütfen dua edin benim için bu ay çok ağladımAyyy çok az kalmış hadi inşallahhhhhhhhh amin
Benim 8 gün varSon 4 gün