- 14 Aralık 2024
- 91
- 13
- Konu Sahibi nurolmayan
Adetten sonra aralıksız yapın gün aşırı hdjdjdjdValla üç kez yaptık biz üstüne ben öylece uyumuşum bu ay olmazsa beni 5den aşağısı kesmez garanti gözüyle bakamam dkfkfkfkf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetten sonra aralıksız yapın gün aşırı hdjdjdjdValla üç kez yaptık biz üstüne ben öylece uyumuşum bu ay olmazsa beni 5den aşağısı kesmez garanti gözüyle bakamam dkfkfkfkf
Olacak olacakkkkLütfen dua edin benim için bu ay çok ağladım bakmayın güldüğüme
Kocamın gitmiyor malesef bende pek olmuyor zatn bilmiyorum nedenAma ister istemez o cinsel isteğim de gitti bu hafta benim fkfkfkkf
Bana kalsa ben hiç korunmam hemen anne olmak istiyorum ama partnerim öyle değil o hep korunma taraftarı maalesef yoksa ben çoktan yapmıştımAdetten sonra aralıksız yapın gün aşırı hdjdjdjd
Nişanlımın kocası benim bu konuda dkdkfkkffKocamın gitmiyor malesef bende pek olmuyor zatn bilmiyorum neden
Hadi inşallah gün gün sayıyorum yarın 3 gün kalick yeni yıla bebiş haberiyle girsemOlacak olacakkkk
Bir tavsiyede bulunurdum ama çok açık olur burda utandım jdjdjdjdjdBana kalsa ben hiç korunmam hemen anne olmak istiyorum ama partnerim öyle değil o hep korunma taraftarı maalesef yoksa ben çoktan yapmıştım
İnşallah hamilesindirHadi inşallah gün gün sayıyorum yarın 3 gün kalick yeni yıla bebiş haberiyle girsem
Üstü kapalı bulunamaz mısınBir tavsiyede bulunurdum ama çok açık olur burda utandım jdjdjdjdjd
Ne güze istekli olmak isterdim ya çok nadir oluyor bndeNişanlımın kocası benim bu konuda dkdkfkkff
Hele yumurtlama günlerim de çok olıyo benimN
Ne güze istekli olmak isterdim ya çok nadir oluyor bnde
Üstü kapalı bulunamaz
Nasıl korunuyorsunuz prezervatif geri çekilmeÜstü kapalı bulunamaz mısın
Ayy inşallah inşallah inşallah çok aminİnşallah hamilesindir
Geri çekilme güvenli degil zaten pek diye biliyorumNasıl korunuyorsunuz prezervatif geri çekilme
Ooo şanslısın bence iyi bir şey buHele yumurtlama günlerim de çok olıyo benim
Evet biz o şekilde ilerliyoruz eşimde bende hoşlanmıyoruz prezervatifden değişik oluyor zevki engelliyor gibi geliyorGeri çekilme güvenli degil zaten pek diye biliyorum
Prezervatif kullanıyo ben korunayım falan diye keklemeye calistim yemedi kdkdkdkdkdkdNasıl korunuyorsunuz prezervatif geri çekilme
Ama ben de baska sorunlar oluyo tatmin olamıyorum maalesefOoo şanslısın bence iyi bir şey bu
Heee o zaman bir şey diyemem hdhdhdhd geri çekilme olsaydı diyecektimPrezervatif kullanıyo ben korunayım falan diye keklemeye calistim yemedi kdkdkdkdkdkd
Yok ya maalesef tek umudum bu ayHeee o zaman bir şey diyemem hdhdhdhd geri çekilme olsaydı diyecektim