- 26 Aralık 2024
- 11
- 0
- 19
-
- Konu Sahibi nurolmayan
Gerçekten de öyle bu stres beni yedi bitirdiMuhtelemen yaşınız genç 27 yaşında bir kadın olarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Evlilik dışı cinsel ilişkilerde hem böyle hamilelik durumları gibi stresler çeker hayatınızın en güzel yıllarını panikle geçirirsiniz hemde hamilelikten çok çok önemli olan bir takım hastalıklar bulaşabilir. Hiç, hpv gibi bunlar çok daha zor şeyler. İlerde anne olmanıza kadar etkiler. Lütfen bunu dikkate alıp kendinize değer verin. Sizi seven sizin kötü hissetmenize sebep olan şeye müsaade etmez. Sevgiler canım.
Merak etmeyin hamile değilsinizdir ama bundan sonra dikkat edin lütfenGerçekten de öyle bu stres beni yedi bitirdi
Kendimi gördüm bi anEvet bugün yaptım ama adete daha 11 gün var
Hahahaha yaaa ben ilk kez yaptım hshshshd biraz abartmış olabilirim adetten sonra ki gün korunmasız birlikte oldum eşimle sanki belirti yaşıyorumKendimi gördüm bi anresmen hopi olarak yapıyorum
Ben 4 aydır deniyorum ve aşırı sabırsızım çok da üzülüyorum aslında suan 4 gün var edetime sabırsızlıkla bekliyorum gecen ay 5 gün gecikti ve negatifle sonuclandi o kadar üzüldüm kiiHahahaha yaaa ben ilk kez yaptım hshshshd biraz abartmış olabilirim adetten sonra ki gün korunmasız birlikte oldum eşimle sanki belirti yaşıyorum
Yaa 4 ay çok kısa bir süre biliyorum insan sabırsızlanıyor ama böyle strese girince vücutta tersini yapıyor benceBen 4 aydır deniyorum ve aşırı sabırsızım çok da üzülüyorum aslında suan 4 gün var edetime sabırsızlıkla bekliyorum gecen ay 5 gün gecikti ve negatifle sonuclandi o kadar üzüldüm kii
Markete eczaneye gidemeyen insan sürtünebiliyor hayat ne garip
hahahahaha güldürdünüz gece geceMarkete eczaneye gidemeyen insan sürtünebiliyor hayat ne garip
Bana da söyler misiniz belirtilerinizi ben de belirti yaşıyorum adetime 8 gün var ve çok gerginim benim yumurtlama günüme iki gün vardıHahahaha yaaa ben ilk kez yaptım hshshshd biraz abartmış olabilirim adetten sonra ki gün korunmasız birlikte oldum eşimle sanki belirti yaşıyorum
Bacaklarım belim ağrıyor kasıklarıma böyle cız cız eder gibi his geliyor hafif kabızlık yaşıyorum ve göğüslerim aşırı hassasBana da söyler misiniz belirtilerinizi ben de belirti yaşıyorum adetime 8 gün var ve çok gerginim benim yumurtlama günüme iki gün vardı
Bu ay hiç ovulasyon testi yapmadm ve gün aşırı ilişki uygulamadm tamamn eşim ne zamn isterse ilişki gerçekleşti sınır koymadm folik asit ve gynolac jel kullandım evdeki tüm testleri kullandm adetten önce test yapmamak için gecikme olmadan test yapmamaya çalışıyorumYaa 4 ay çok kısa bir süre biliyorum insan sabırsızlanıyor ama böyle strese girince vücutta tersini yapıyor benceumarım her şey istediğiniz gibi olur çevremde duyduğum kafanın rahat olduğu o ilişki bebekle sonuçlanıyor
Merak etmeyin hamile değilsinizdir ama bundan sonra dikkat edin
Benim ablam yumurtlama günü tek ilişkiye kalmıştı ve adetten 6 gün önce çıkmıştıBu ay hiç ovulasyon testi yapmadm ve gün aşırı ilişki uygulamadm tamamn eşim ne zamn isterse ilişki gerçekleşti sınır koymadm folik asit ve gynolac jel kullandım evdeki tüm testleri kullandm adetten önce test yapmamak için gecikme olmadan test yapmamaya çalışıyorum
Çocuk istemiyor musunuzBacaklarım belim ağrıyor kasıklarıma böyle cız cız eder gibi his geliyor hafif kabızlık yaşıyorum ve göğüslerim aşırı hassasbende 4 aylık evliyim henüz yeni diye bebek düşünmüyordum belki de stresten psikolojik böyle geliyor
Ben dana nişanlıyım ilk kez korunmadan birlikte oldum acaba onun etkisi mi diye düşünüyorum ama bariz dayak yemiş gibiyim ve durup dururken meme uçlarım kaşınıyor belim kopuyor yürürken sanki dün bacak idmanı yapmışım gibi bacaklarımda bi his oluşuyorBacaklarım belim ağrıyor kasıklarıma böyle cız cız eder gibi his geliyor hafif kabızlık yaşıyorum ve göğüslerim aşırı hassasbende 4 aylık evliyim henüz yeni diye bebek düşünmüyordum belki de stresten psikolojik böyle geliyor
Ya istememek değil ama 4 aydır evliyiz sanki çok erken gibi hissediyorum eşimle hiçbir problemimiz yok aynı eve girince de değişmedi çok mutluyuz çok şükür o çok istiyor bende bu ay bu stresi yaşayınca sanki istiyorum gibi hissetmeye başladım duygularım darmadağınÇocuk istemiyor musunuz
Benimde ablm da adetten çıktığı ilk gün hamile kaldı en yakın arkadaşım ve ablam gecen ay gebelik haberi aldı darısı başıma inşallah rabbim bize sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallahBenim ablam yumurtlama günü tek ilişkiye kalmıştı ve adetten 6 gün önce çıkmıştı
Bana da burda biri iki gün kala yapmak en ideal zaman yazdı çok umutlandım çünkü ben aşırı istiyorumBenim ablam yumurtlama günü tek ilişkiye kalmıştı ve adetten 6 gün önce çıkmıştı
Strestende olabilir insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor tek ilişki de tutar mı bilmiyorum ki her zaman risk vardır tabii ki gününüz yaklaşınca erken gebelik testi alınBen dana nişanlıyım ilk kez korunmadan birlikte oldum acaba onun etkisi mi diye düşünüyorum ama bariz dayak yemiş gibiyim ve durup dururken meme uçlarım kaşınıyor belim kopuyor yürürken sanki dün bacak idmanı yapmışım gibi bacaklarımda bi his oluşuyor
Aaa nişanlıyım deyince istemiyorsunuz sandım umarım olur o zamanBana da burda biri iki gün kala yapmak en ideal zaman yazdı çok umutlandım çünkü ben aşırı istiyorum