Hamile miyim

Ben acile gidip çok kötüyüm ilac almam lazım ama hamilelik şüphem var kan vermk istiyorum varsa zarar vermk istemiyorum diyorum alıyorlar
Bugün de basımı kaldıramıyorum ama doktora gitmemeye karar verdim. Bugün uzun süredir kovaladığım bir şirket aradı ve hafta içi görüşmek istediklerini söyledi kafam allak bullak oldu psikolojim hiç iyi değil Pazartesi kadın doğuma randevum var ona gideceğim varsa orda gözükür sanırım çünkü ilişkinin üzerinden 15-16 gün geçmiş olacak. Ne düşüneceğimi bilemiyorum ağlıyorum sürekli

Kzlar selam bir haftadır sol kasık ağrım var geçip giden değil de sürekli böyle hafif hafif. Birde göğüslerde elle dokunduğım yanıyor gibi sıcak . Duş alırken fark ettim uçları dik . Yumurtlama bittikten sonra hiç akıntı gelmedi . Afedersiniz Bugün sabah sarı bir akıntı gelmişti sümük gibi sünen değil . Adetime 4 gün var test yapmak istemiyorum .

Kadın Doğum bakicaktir bencede ağlama lütfen neden bu kadar kendini üzüp yıpratıyorsun kendini kötü mü hissediyorsun

Adet ve hamilelik belirtileri aynı adetinin gecikmesini beklemeni öneriyorum

Kaç gündür aman yapayım ne olacak diyorum sonra aman zaten negatif dir diye kaç gündür geçiştiriyorum (cesaret edemiyorum)
Aynen bende cesaret edemiyorum çok üzülüyorum negatif görünce pazartesi direk kan vermeye gitmeyi düşünüyorum Allahım inşallah nu sefer bizi müjdeler

Hadi hayırlısı kuzum yıpratmayın ama kendinizi… Çok başındasınız ben de birkaç güne testimi yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…