-
- Konu Sahibi nurolmayan
Aynen öyle süreç çok önemli cidden yanında olanlar da çok önemli bazen arkadaş adı altında sinsiler de olabiliyorHayır bide şu var bu gün dinliyolr yarın yine dinleyici olmak istemiyor insanlr heves kırıp moralini bozabiliyorlr öyle insan daha çok üzülüyor aslında
Bence gercek bir dost seni hergun dinler gerçekten dert eden insan zaten unutmaz o sorar o arar stres yapıp içine atma diye ben yakın arkadasima oyleydim hatta esinden gizli test yapiyordu cikmazsa o üzülmesin feln diye is çıkışı test alıp götürdüğümü bilirimAynen öyle süreç çok önemli cidden yanında olanlar da çok önemli bazen arkadaş adı altında sinsiler de olabiliyor
Bende senin gibiyim dogmamis cocuklarimin ismi bile hazırBence de öyle yapalım sjdjdjjd hemen moda giriyorum ben yine ya
Benim çok arkadaşım yok maalesef zaten ben kimseye de güvenmiyorum allahtan baska zamanla o hale geldim kimse kimseyi cidden sevmiyo gibi geliyo bana umarım güzel dostlarımız da olur bebislerimizle birlikteBence gercek bir dost seni hergun dinler gerçekten dert eden insan zaten unutmaz o sorar o arar stres yapıp içine atma diye ben yakın arkadasima oyleydim hatta esinden gizli test yapiyordu cikmazsa o üzülmesin feln diye is çıkışı test alıp götürdüğümü bilirim
Burcun ne ? Benim burcum yengeç. Benim de kızımın ismi hazırBende senin gibiyim dogmamis cocuklarimin ismi bile hazır
Bende öyle bekarkn vardi simdi tek tük en yakın arkadaşım eşimBenim çok arkadaşım yok maalesef zaten ben kimseye de güvenmiyorum allahtan baska zamanla o hale geldim kimse kimseyi cidden sevmiyo gibi geliyo bana umarım güzel dostlarımız da olur bebislerimizle birlikte
Bizim adamlar olmasa biz napardık ha hele benimkine baksana olsa simdiye belirti verirdi diyo master yapmış canım kfekkfkekfBende öyle bekarkn vardi simdi tek tük en yakın arkadaşım eşim
Benim ikizler ama hiç bir özelliğini taşımıyorum 10 yasina kdr boğa burduydm sonra burclari güncellediler ikizler oldmBurcun ne ? Benim burcum yengeç. Benim de kızımın ismi hazır
Benim kocamm karnım ağrıyor diyince belki bebek yer tutuyordur demesiBizim adamlar olmasa biz napardık ha hele benimkine baksana olsa simdiye belirti verirdi diyo master yapmış canım kfekkfkekf
Oda seninle beraber master yapmış ama benimkine ne oluyor bu ilk kez daha oda belli değil fkdkfkdkfBenim kocamm karnım ağrıyor diyince belki bebek yer tutuyordur demesi
Nasıl ya güncelleme mi geldi ben doğduğumdan beri yengecim fkdkfkdBenim ikizler ama hiç bir özelliğini taşımıyorum 10 yasina kdr boğa burduydm sonra burclari güncellediler ikizler oldm
Oda dogru bizimki dört ayda bu duruma geldi seninki iyi level atlamışOda seninle beraber master yapmış ama benimkine ne oluyor bu ilk kez daha oda belli değil fkdkfkdkf
Evet benimki 2 günle ikizlere kaydıNasıl ya güncelleme mi geldi ben doğduğumdan beri yengecim fkdkfkd
ben de daha olmaz dedim internetten baktı baya öyle ikna olduOda dogru bizimki dört ayda bu duruma geldi seninki iyi level atlamış
Ben tüm özellikleri taşıyorum ya yengeçteEvet benimki 2 günle ikizlere kaydı
Benim eşimde çok araştıriyorben de daha olmaz dedim internetten baktı baya öyle ikna oldu
2016 da ikizler oldumBen tüm özellikleri taşıyorum ya yengeçte
Tabi en güzeli böyle sizin adınıza sevindim hayırlısı bol şans :)Bugün istediğimi söyledim oda çok istediğini söyledi keşke hamile olsan dedi deniycez yine olmazsa bu ay bakalım benim için de çok sıkıntılı oldu tek başıma bu süpheyle dolanıp durmak ikimizde bilince resmen rahatladım korunmadan artık yaparız diye düşünüyorum
Yokya 4 yıldır evliyim başka yerlere doktorlara gittim hiç bir zaman olmadı artık yoruldum günlerimi herşeyi takip etmekten yaklaşık iki aydır boşwerdim artık yani anlayacağın böyle işte , bi baktım boşwerdim herhalde o ara oldu iste aslında hala şüpheliyim olup olmadığından çünkü olduğum yerde doğum doktoru yok iki günde bir gidip kan testi veriyorum acilden dünde gittim 169.01 çıkmış hala emin değilim olup olmadığından
Hla aynı mı doktorlr bir şey demedi miYokya 4 yıldır evliyim başka yerlere doktorlara gittim hiç bir zaman olmadı artık yoruldum günlerimi herşeyi takip etmekten yaklaşık iki aydır boşwerdim artık yani anlayacağın böyle işte , bi baktım boşwerdim herhalde o ara oldu iste aslında hala şüpheliyim olup olmadığından çünkü olduğum yerde doğum doktoru yok iki günde bir gidip kan testi veriyorum acilden dünde gittim 169.01 çıkmış hala emin değilim olup olmadığından