Hamile miyim

Aynen öyle süreç çok önemli cidden yanında olanlar da çok önemli bazen arkadaş adı altında sinsiler de olabiliyor
Bence gercek bir dost seni hergun dinler gerçekten dert eden insan zaten unutmaz o sorar o arar stres yapıp içine atma diye ben yakın arkadasima oyleydim hatta esinden gizli test yapiyordu cikmazsa o üzülmesin feln diye is çıkışı test alıp götürdüğümü bilirim

Benim çok arkadaşım yok maalesef zaten ben kimseye de güvenmiyorum allahtan baska zamanla o hale geldim kimse kimseyi cidden sevmiyo gibi geliyo bana umarım güzel dostlarımız da olur bebislerimizle birlikte

Tabi en güzeli böyle sizin adınıza sevindim hayırlısı bol şans :)

Senin umutsamazligin yaninda benim pskopatligim şaka mı bende gün sayıyorum feln işte E ebrarcan
Senin umutsamazligin yaninda benim pskopatligim şaka mı bende gün sayıyorum feln işte E ebrarcan
Yokya 4 yıldır evliyim başka yerlere doktorlara gittim hiç bir zaman olmadı artık yoruldum günlerimi herşeyi takip etmekten yaklaşık iki aydır boşwerdim artık yani anlayacağın böyle işte , bi baktım boşwerdim herhalde o ara oldu iste aslında hala şüpheliyim olup olmadığından çünkü olduğum yerde doğum doktoru yok iki günde bir gidip kan testi veriyorum acilden dünde gittim 169.01 çıkmış hala emin değilim olup olmadığından

Hla aynı mı doktorlr bir şey demedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…