- 27 Ekim 2023
- 1.134
- 736
- Konu Sahibi nurolmayan
Dümdüz gebesin daha ne olsunPeki sizce beta hcg 169 hamilelik olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dümdüz gebesin daha ne olsunPeki sizce beta hcg 169 hamilelik olabilir mi
Ayy hayırlsı olsun inşallah sağlıkla olsun inşallahDümdüz gebesin daha ne olsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahDümdüz gebesin daha ne olsun
İlk hamilelik ondan emin olamıyorumDirekt hamilelik neden şüphe duyuyorsun?
Yok hayatım hamilesin ben de sana biri farklı bir şey söyledi sandım İki üç günde bir beta artışını takip edecekler mi?İlk hamilelik ondan emin olamıyorum
Yapmk istemiyormuşum korktum gözüm almıyorHaber ver bana da yaparsan
Belirtin bugün ne alemde? Kaç gün var bata ?Yapmk istemiyormuşum korktum gözüm almıyor
Ewet takip edeceğim inşallah hayırlsı ileYok hayatım hamilesin ben de sana biri farklı bir şey söyledi sandım İki üç günde bir beta artışını takip edecekler mi?
Ben yaptım negatifi gördüm zaten hazırlamıştım lendimi bunu . Hiç olmazsa emin oldumSurekli Negatif görmek pskoloji bozuyor
Kıyamam ya Rabbım kolaylıkla nasip etsin inşallah bu ay olmazsa öteki ay boşver stres yapma Allah ne zmn isterse o zaman olurBen yaptım negatifi gördüm zaten hazırlamıştım lendimi bunu . Hiç olmazsa emin oldum
Göğüs kesintisi ve şişkinliği akıntım yok ama karın ağrım var birz garip bir ağrı bu sefer sanci degl icten bir sizi gibi bat bu gündü olmadmBelirtin bugün ne alemde? Kaç gün var bata ?
Bir daha ki ay daha yüksek yere gideceğim burdakilerden sonuç alamıyorumKıyamam ya Rabbım kolaylıkla nasip etsin inşallah bu ay olmazsa öteki ay boşver stres yapma Allah ne zmn isterse o zaman olur
Bencede çok iyi olur senin için rabbim sana yol göstersin yardımcın olsun kolaylıkla nasip etsin inşallahBir daha ki ay daha yüksek yere gideceğim burdakilerden sonuç alamıyorum
Teşekkür ederim cümlemize inşallahBencede çok iyi olur senin için rabbim sana yol göstersin yardımcın olsun kolaylıkla nasip etsin inşallah
Amin inşallah içini ferah tut icini dökmek istedigin an yazabilirsinTeşekkür ederim cümlemize inşallah
Test yaptın ya biraz daha bekle hayatım kandan idrara geçsinGöğüs kesintisi ve şişkinliği akıntım yok ama karın ağrım var birz garip bir ağrı bu sefer sanci degl icten bir sizi gibi bat bu gündü olmadm
Bn test yapmadm gecen ay hayalet cizgi gördüm hasta oldum test yapmadn direk kan vericmTest yaptın ya biraz daha bekle hayatım kandan idrara geçsin
ben de kan vermeyi düşünüyorum sanırım idrara dört beş gün sonra geçiyor kandan..Bn test yapmadm gecen ay hayalet cizgi gördüm hasta oldum test yapmadn direk kan vericm
Ben sonuç alaym inşallah pozitif görürsem heveslenirsin bnce ama acelel etmemkte fayda varben de kan vermeyi düşünüyorum sanırım idrara dört beş gün sonra geçiyor kandan..
benim kasıklarımın ağrısı gittikçe şiddetleniyor, idrar testi yaptım ama inanılmaz siliği gördüm gözümle görebileceğim.. Çarşamba yılbaşı olmasaydı çarşamba giderdimBen sonuç alaym inşallah pozitif görürsem heveslenirsin bnce ama acelel etmemkte fayda var