- 19 Aralık 2024
- 273
- 34
- 22
- Konu Sahibi nurolmayan
Nisanlinla paylaştığın için ne güzel işteGüzel düşünüyorum rahatlamam var hala gerginliğim geçti resmen ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nisanlinla paylaştığın için ne güzel işteGüzel düşünüyorum rahatlamam var hala gerginliğim geçti resmen ya
Evet destekleyici hepsi şansı arttırıyorBunlar yardımcı olarak mı kullanılıyo benim arkadaşım da bebek yaparken kullanmıştı folikasit
Çok güzel bir haber al bir kaç gün sonra insallah çok istiyorum senin hamile olmanı kendimden çok hem de çok iyi anne oluruz sağlıklı bebeklerimiz olur umarımYok çok şükür sırt ağrısı çekiyorum arada o kdr dua et benim için
Cidden öyle ya valla tek basima çok kötüydü iyi ki siz bacilarım da beni rahatlattınız iyi ki varsınız ya kadın dayanışmasıNisanlinla paylaştığın için ne güzel işte
Hadi insallahEvet destekleyici hepsi şansı arttırıyor
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ikimizde bu ay müjdeyi alırız Rabbım nasip etsin inşallah gerçekten bende senin için dua ettim dünde baya bekledim bu duyguyu telaşı ve hayal kırıklığıni defalarca yaşamış biri olarak kimsenin bu duyguyu yaşamasını istememÇok güzel bir haber al bir kaç gün sonra insallah çok istiyorum senin hamile olmanı kendimden çok hem de çok iyi anne oluruz sağlıklı bebeklerimiz olur umarım
Gerçekten bu site banada çok iyi geldi içimi döküyorum beni anlayan onlrca insan var ne bilim çok güzel gerçektenCidden öyle ya valla tek basima çok kötüydü iyi ki siz bacilarım da beni rahatlattınız iyi ki varsınız ya kadın dayanışması
Daha genciz benim annem de dört yıl sonra doğurmuş beni hem de çok sağlıklı bir kadınken bazen sadece salmak gerekiyo kendini yıpratma sakın tamam miÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ikimizde bu ay müjdeyi alırız Rabbım nasip etsin inşallah gerçekten bende senin için dua ettim dünde baya bekledim bu duyguyu telaşı ve hayal kırıklığıni defalarca yaşamış biri olarak kimsenin bu duyguyu yaşamasını istemem
Benim de ilk içimi döktüğüm yer burası oldu umarım buraya güzel sonuçlarımızı atarız eğer olmazsa da asla üzülmüyoruz cünkü daha çok şansımız var gecikiyorsa güzelleşiyordurGerçekten bu site banada çok iyi geldi içimi döküyorum beni anlayan onlrca insan var ne bilim çok güzel gerçekten
Ben bu ay çok fazla üzüldüm zaten olmazsa salıcam ama şuan nedense çok umutluyum gerci geçen ayda umutluydum çokDaha genciz benim annem de dört yıl sonra doğurmuş beni hem de çok sağlıklı bir kadınken bazen sadece salmak gerekiyo kendini yıpratma sakın tamam mi
Evet aynen dünya kadar arkadaşım var ama onlara değil buraya yazıyorum burdakiler aynı derde olduklari için anliyorlar beniBenim de ilk içimi döktüğüm yer burası oldu umarım buraya güzel sonuçlarımızı atarız eğer olmazsa da asla üzülmüyoruz cünkü daha çok şansımız var gecikiyorsa güzelleşiyordur
Umutlu olmaktan güzel bişey mi var umutlu olucaz tabi sadece bu güzel hissi yitirmeyelim kendimizi üzmeyelim sağlıklı bireylerizBen bu ay çok fazla üzüldüm zaten olmazsa salıcam ama şuan nedense çok umutluyum gerci geçen ayda umutluydum çok
Benim de evli arkadaşlarım var konuyu açar açmaz saçmaladılar baya onun için hemen kapattım o gece buradaki bacılara danıştım bana onlardan iyi geldiEvet aynen dünya kadar arkadaşım var ama onlara değil buraya yazıyorum burdakiler aynı derde olduklari için anliyorlar beni
Evet bunu deniycem umutlu olmak güzel ama sonraki hayal kırıklığı ben bu sefer esime randevum var beni hastaneye bırak diyck bıraksın gitsin sonra gidip kan vericm sonuç almayana kdr kimseye bir demiycem sadece sizeUmutlu olmaktan güzel bişey mi var umutlu olucaz tabi sadece bu güzel hissi yitirmeyelim kendimizi üzmeyelim sağlıklı bireyleriz
Yadırgadılar mıBenim de evli arkadaşlarım var konuyu açar açmaz saçmaladılar baya onun için hemen kapattım o gece buradaki bacılara danıştım bana onlardan iyi geldi
Hayır ama sen çok kaptırıyorsun dediler evet duygusal biriyim ama kaptırmamak elde değil ne yapayım istiyorum biz bayadır deniyoruz hemen olmaz dediler ama nisanlim dün baya motive etti böyle hamile kalan bir sürü kadın var askim dedi ben onun icin dikkat ediyorum dedi ve sizin de söyledikleriniz çok iyi geldi işte öyle bazen samimiyet olsa bile insan alınganlaşabiliyorYadırgadılar mı
Bence bebeğin iki ayı geçene kadar kimseye deme herkes maşallah kadın doğum uzmanıEvet bunu deniycem umutlu olmak güzel ama sonraki hayal kırıklığı ben bu sefer esime randevum var beni hastaneye bırak diyck bıraksın gitsin sonra gidip kan vericm sonuç almayana kdr kimseye bir demiycem sadece size
Hayır bide şu var bu gün dinliyolr yarın yine dinleyici olmak istemiyor insanlr heves kırıp moralini bozabiliyorlr öyle insan daha çok üzülüyor aslındaHayır ama sen çok kaptırıyorsun dediler evet duygusal biriyim ama kaptırmamak elde değil ne yapayım istiyorum biz bayadır deniyoruz hemen olmaz dediler ama nisanlim dün baya motive etti böyle hamile kalan bir sürü kadın var askim dedi ben onun icin dikkat ediyorum dedi ve sizin de söyledikleriniz çok iyi geldi işte öyle bazen samimiyet olsa bile insan alınganlaşabiliyor
Ahhh inşallah bir olsunda zaten saklarım bu süreçte yanımda kim olduysa kim bana iyi geliyse onlarla paylaşırımBence bebeğin iki ayı geçene kadar kimseye deme herkes maşallah kadın doğum uzmanı
Bence de öyle yapalım sjdjdjjd hemen moda giriyorum ben yine yaAhhh inşallah bir olsunda zaten saklarım bu süreçte yanımda kim olduysa kim bana iyi geliyse onlarla paylaşırım