Hamile miyim

Bence de bekliycem bacilar ben sabrın sonu selamet diyorum bugün yine baya akıntım var ama o kasığımda olan sancı yok enerjik uyandım ağrım da yok
Bazen pdkolojikmnde olabilir geçen ay bnde tüm belirtiler oluştu yoktu çok yıprandım her ay yine sil baştan stres oluyor bana

Kızlar ben çok kötüyüm ya test yapmıştım dün negatif çıkmıştı ya, 9 gün kaldı adetime ama inanılmaz baş ağrısı mide bulantısı çekiyorum halsizlikten kafamı kaldıramıyorum 13 ünde adet bitmişti 14 de ilişkimiz olmuştu kan versem yarın sizce çıkar mı ilaç içmeden duramıyorum mahvoldum

14 ilişki günüyse çıkar kanda..

Ay seni beklemiştik bana bildirim gelmemiş takip ettim konuyu… Ben pazartesi sanırım test yapacağım…
Ben bugün paylaştım nisanlimla dayanamadım adetimin gelmesini beklemeye karar verdik iki kişi beklersek belki daha kolay olur duygularım çok yoğun dayanamadım artık keşke olsa dedi bilmiyorum süreçte geçmiyo bir hafta kaldı her seyin hayırlısı bacilarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…