- Konu Sahibi nurolmayan
Ya anlarsa napacaz bacimPrezarvatiflerin ucunu çok ince delin iğneyle hemşire tavsiyesi defalarca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya anlarsa napacaz bacimPrezarvatiflerin ucunu çok ince delin iğneyle hemşire tavsiyesi defalarca
Valla o risk size kalmış bir şey diyemiyorum :)) bu şekilde deneyip ikiz gebe kalmıştı Bi arkadaşım eşi sonradan bizdeki tüp bağlatma benzeri Bi operasyon yaptırdı artık noktayı koydular :))Ya anlarsa napacaz bacim
Bugün istediğimi söyledim oda çok istediğini söyledi keşke hamile olsan dedi deniycez yine olmazsa bu ay bakalım benim için de çok sıkıntılı oldu tek başıma bu süpheyle dolanıp durmak ikimizde bilince resmen rahatladım korunmadan artık yaparız diye düşünüyorumValla o risk size kalmış bir şey diyemiyorum :)) bu şekilde deneyip ikiz gebe kalmıştı Bi arkadaşım eşi sonradan bizdeki tüp bağlatma benzeri Bi operasyon yaptırdı artık noktayı koydular :))
Ben acile gidip çok kötüyüm ilac almam lazım ama hamilelik şüphem var kan vermk istiyorum varsa zarar vermk istemiyorum diyorum alıyorlarYarın acile gideceğim acilde direkt hamilelik şüphem var mı desem alırlar mı öyle kan
Keşke olsa demiş bence artık korunmayın iyi yapmışsın söyleyerek rabbim nasip etsin inşallah çok heyecanliBen bugün paylaştım nisanlimla dayanamadım adetimin gelmesini beklemeye karar verdik iki kişi beklersek belki daha kolay olur duygularım çok yoğun dayanamadım artık keşke olsa dedi bilmiyorum süreçte geçmiyo bir hafta kaldı her seyin hayırlısı bacilarim
Aynen öyle bencede çok iyi yapmışsın korunmayın ama inşallah gerek kalmaz bu ay pozitifi görürsünBugün istediğimi söyledim oda çok istediğini söyledi keşke hamile olsan dedi deniycez yine olmazsa bu ay bakalım benim için de çok sıkıntılı oldu tek başıma bu süpheyle dolanıp durmak ikimizde bilince resmen rahatladım korunmadan artık yaparız diye düşünüyorum
Senin neyin var diyince her şeyi döküldüm valla tutamadım kendimi oda keşke olsa hemen evleniriz o zaman dedi çok istiyorum dedi şimdiye belirti olurdu diyo bide sanki ben değil de o kadın delkfkekfkrKeşke olsa demiş bence artık korunmayın iyi yapmışsın söyleyerek rabbim nasip etsin inşallah çok heyecanli
İnsallah bu gece hala o sızı devam etti bakalım bide bir memem daha büyük gibi geldi bana bugün neler olcak az kaldı son 7 günAynen öyle bencede çok iyi yapmışsın korunmayın ama inşallah gerek kalmaz bu ay pozitifi görürsün
Hahaha çok iyi ya beraber bekleyin bakalm ama bu süreçte korunmasız ilişki yasayabilirsinz ayda iki kere yumurtlayanlari gördüm bu sitede yoksa bile belki bu defa tutar ilişki bebeğe zarar vermez içini ferah tutSenin neyin var diyince her şeyi döküldüm valla tutamadım kendimi oda keşke olsa hemen evleniriz o zaman dedi çok istiyorum dedi şimdiye belirti olurdu diyo bide sanki ben değil de o kadın delkfkekfkr
Bende dün göğsümün çok sistiginu fark ettm ve göğsüm sızlıyor ama bu regl belirtiside oluyor aynı zmnda gebelik ve regl belirtileri hemn hemn aynıİnsallah bu gece hala o sızı devam etti bakalım bide bir memem daha büyük gibi geldi bana bugün neler olcak az kaldı son 7 gün
Yok belli olana kadar yapmama kararı aldımHahaha çok iyi ya beraber bekleyin bakalm ama bu süreçte korunmasız ilişki yasayabilirsinz ayda iki kere yumurtlayanlari gördüm bu sitede yoksa bile belki bu defa tutar ilişki bebeğe zarar vermez içini ferah tut
Benim memem hiç acımıyo ya normalde cok acır ama belki bir kaç güne acımaya baslar bilememBende dün göğsümün çok sistiginu fark ettm ve göğsüm sızlıyor ama bu regl belirtiside oluyor aynı zmnda gebelik ve regl belirtileri hemn hemn aynı
Ama devam edersem calismalara sizden yumurtlama taktiklerini alırım nasıl oluyoHahaha çok iyi ya beraber bekleyin bakalm ama bu süreçte korunmasız ilişki yasayabilirsinz ayda iki kere yumurtlayanlari gördüm bu sitede yoksa bile belki bu defa tutar ilişki bebeğe zarar vermez içini ferah tut
Ahh deli yaa benimde döngüm bu gün bu günden itibaren olmadığım her gün benim için bir umut pazartesi kdr olmazsm kan vermeye gitcm direkYok belli olana kadar yapmama kararı aldım
Herkesin belirtileri farklı takılma sen güzel düşün güzel olsunBenim memem hiç acımıyo ya normalde cok acır ama belki bir kaç güne acımaya baslar bilemem
Hadi insallah senin adet belirtin var mı ağrı falanAhh deli yaa benimde döngüm bu gün bu günden itibaren olmadığım her gün benim için bir umut pazartesi kdr olmazsm kan vermeye gitcm direk
Ben folikasit omega3 takviyeleri aldm ve Gynoseed jel kullandm inşallah olursa sana yardımcı olurumAma devam edersem calismalara sizden yumurtlama taktiklerini alırım nasıl oluyo
Güzel düşünüyorum rahatlamam var hala gerginliğim geçti resmen yaHerkesin belirtileri farklı takılma sen güzel düşün güzel olsun
Yok çok şükür sırt ağrısı çekiyorum arada o kdr dua et benim içinHadi insallah senin adet belirtin var mı ağrı falan
Bunlar yardımcı olarak mı kullanılıyo benim arkadaşım da bebek yaparken kullanmıştı folikasitBen folikasit omega3 takviyeleri aldm ve Gynoseed jel kullandm inşallah olursa sana yardımcı olurum