Hamile miyim

Valla o risk size kalmış bir şey diyemiyorum :)) bu şekilde deneyip ikiz gebe kalmıştı Bi arkadaşım eşi sonradan bizdeki tüp bağlatma benzeri Bi operasyon yaptırdı artık noktayı koydular :))
Bugün istediğimi söyledim oda çok istediğini söyledi keşke hamile olsan dedi deniycez yine olmazsa bu ay bakalım benim için de çok sıkıntılı oldu tek başıma bu süpheyle dolanıp durmak ikimizde bilince resmen rahatladım korunmadan artık yaparız diye düşünüyorum

Ben bugün paylaştım nisanlimla dayanamadım adetimin gelmesini beklemeye karar verdik iki kişi beklersek belki daha kolay olur duygularım çok yoğun dayanamadım artık keşke olsa dedi bilmiyorum süreçte geçmiyo bir hafta kaldı her seyin hayırlısı bacilarim
Keşke olsa demiş bence artık korunmayın iyi yapmışsın söyleyerek rabbim nasip etsin inşallah çok heyecanli 🥹

Bugün istediğimi söyledim oda çok istediğini söyledi keşke hamile olsan dedi deniycez yine olmazsa bu ay bakalım benim için de çok sıkıntılı oldu tek başıma bu süpheyle dolanıp durmak ikimizde bilince resmen rahatladım korunmadan artık yaparız diye düşünüyorum
Aynen öyle bencede çok iyi yapmışsın korunmayın ama inşallah gerek kalmaz bu ay pozitifi görürsün

Keşke olsa demiş bence artık korunmayın iyi yapmışsın söyleyerek rabbim nasip etsin inşallah çok heyecanli 🥹
Senin neyin var diyince her şeyi döküldüm valla tutamadım kendimi oda keşke olsa hemen evleniriz o zaman dedi çok istiyorum dedi şimdiye belirti olurdu diyo bide sanki ben değil de o kadın delkfkekfkr

Senin neyin var diyince her şeyi döküldüm valla tutamadım kendimi oda keşke olsa hemen evleniriz o zaman dedi çok istiyorum dedi şimdiye belirti olurdu diyo bide sanki ben değil de o kadın delkfkekfkr
Hahaha çok iyi ya beraber bekleyin bakalm ama bu süreçte korunmasız ilişki yasayabilirsinz ayda iki kere yumurtlayanlari gördüm bu sitede yoksa bile belki bu defa tutar ilişki bebeğe zarar vermez içini ferah tut

İnsallah bu gece hala o sızı devam etti bakalım bide bir memem daha büyük gibi geldi bana bugün neler olcak az kaldı son 7 gün
Bende dün göğsümün çok sistiginu fark ettm ve göğsüm sızlıyor ama bu regl belirtiside oluyor aynı zmnda gebelik ve regl belirtileri hemn hemn aynı

Hahaha çok iyi ya beraber bekleyin bakalm ama bu süreçte korunmasız ilişki yasayabilirsinz ayda iki kere yumurtlayanlari gördüm bu sitede yoksa bile belki bu defa tutar ilişki bebeğe zarar vermez içini ferah tut
Ama devam edersem calismalara sizden yumurtlama taktiklerini alırım nasıl oluyo

X