Hamile miyim

Hamilelik varmıdır varsa kaç haftalıktır

Eklentiler

• 4C5BAB76-808F-4A03-8851-FBA1675CA93C.png
    4C5BAB76-808F-4A03-8851-FBA1675CA93C.png
    96,2 KB · Görüntüleme: 10
Amin inşallah hayırlsı ile darısı sizin başınıza Peki dört beş haftalığa göre değerler çok yavaş yükselmiyormu sizce , bunuda acilden tuttum
O kadarını bilmiyorum sadece bu deger 4 veya 5 haftalik olduğunu biliyorum içiniz raht degilse takip edebilirsiniz 2 günde bir kan vererek ama içini temiz tut rabbim sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah güzel düşün güzel olsun hepimiz böyleyiz sürekli kötüyü çağırıyoruz adetiniz kaç gün gecikti acaba

O kadarını bilmiyorum sadece bu deger 4 veya 5 haftalik olduğunu biliyorum içiniz raht degilse takip edebilirsiniz 2 günde bir kan vererek ama içini temiz tut rabbim sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah güzel düşün güzel olsun hepimiz böyleyiz sürekli kötüyü çağırıyoruz adetiniz kaç gün gecikti acaba
Amin inşallah cümleten hepimiz için hayırlsı sağlıklısı inşallah , 36 gün gecikmedeyim

Amin inşallah cümleten hepimiz için hayırlsı sağlıklısı inşallah , 36 gün k
36 gün derkn öteki adet tarihinden bu yana 36 gün demi
öbür adetimden beri 36 gün oluyor

X