- Konu Sahibi nurolmayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde bu kız çok merk ettm acaba yaptı da cikmadida cok mu üzüldüBen de şimdiye atmıştır diyordumm
Ayyy gözünüz aydın darısı başımıza inşallah sanırım 4 veya 5 haftalık oluyor bu öyle bir şeyHamilelik varmıdır varsa kaç haftalıktır
Amin inşallah hayırlsı ile darısı sizin başınıza Peki dört beş haftalığa göre değerler çok yavaş yükselmiyormu sizce , bunuda acilden tuttumAyyy gözünüz aydın darısı başımıza inşallah sanırım 4 veya 5 haftalık oluyor bu öyle bir şey
O kadarını bilmiyorum sadece bu deger 4 veya 5 haftalik olduğunu biliyorum içiniz raht degilse takip edebilirsiniz 2 günde bir kan vererek ama içini temiz tut rabbim sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah güzel düşün güzel olsun hepimiz böyleyiz sürekli kötüyü çağırıyoruz adetiniz kaç gün gecikti acabaAmin inşallah hayırlsı ile darısı sizin başınıza Peki dört beş haftalığa göre değerler çok yavaş yükselmiyormu sizce , bunuda acilden tuttum
Belki işi çıkmıştır yapamamıştır, belki akşam yazar… Hem daha erken değil miydi onun regline göre?Nerde bu kız çok merk ettm acaba yaptı da cikmadida cok mu üzüldü
Evet baya erkendi 8 gün felan ama merk ettim onu heyecndn uyuyamiyorduBelki işi çıkmıştır yapamamıştır, belki akşam yazar… Hem daha erken değil miydi onun regline göre?
Amin inşallah cümleten hepimiz için hayırlsı sağlıklısı inşallah , 36 gün gecikmedeyimO kadarını bilmiyorum sadece bu deger 4 veya 5 haftalik olduğunu biliyorum içiniz raht degilse takip edebilirsiniz 2 günde bir kan vererek ama içini temiz tut rabbim sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah güzel düşün güzel olsun hepimiz böyleyiz sürekli kötüyü çağırıyoruz adetiniz kaç gün gecikti acaba
Burdayım bacım sabaha kadar uyumadım kahvaltı ettim ama cesaretim yok hala kararsızım ne yapayımSaat 2 oldu neredesin
Evet baya erkendi 8 gün felan ama merk ettim onu heyecndn uyuyamiyordu
Hala daha vaktim var kendimi tutuyorum ama alıp yapsam mıEvet baya erkendi 8 gün felan ama merk ettim onu heyecndn uyuyamiyordu
36 gün derkn öteki adet tarihinden bu yana 36 gün demiAmin inşallah cümleten hepimiz için hayırlsı sağlıklısı inşallah , 36 gün gecikmedeyim
Yapmadın mı bnce yapma bkleBurdayım bacım sabaha kadar uyumadım kahvaltı ettim ama cesaretim yok hala kararsızım ne yapayım
Bence ne kadar sabretsen o kadar iyiHala daha vaktim var kendimi tutuyorum ama alıp yapsam mı
Daha almadım da testi sabah tartıştık o sinirle uyumuşum ama merakta ediyom hala bacıYapmadın mı bnce yapma bkle
Stres yapma bu dönmde hiç bir konuda bnde merk ediyorum son 3 bence sabredelimDaha almadım da testi sabah tartıştık o sinirle uyumuşum ama merakta ediyom hala bacı
Amin inşallah cümleten hepimiz için hayırlsı sağlıklısı inşallah , 36 gün kO kadarını bilmiyorum sadece bu deger 4 veya 5 haftalik olduğunu biliyorum içiniz raht degilse takip edebilirsiniz 2 günde bir kan vererek ama içini temiz tut rabbim sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah güzel düşün güzel olsun hepimiz böyleyiz sürekli kötüyü çağırıyoruz adetiniz kaç gün gecikti acaba
öbür adetimden beri 36 gün oluyor36 gün derkn öteki adet tarihinden bu yana 36 gün demi
Pazartesi yapsam 4-5 gün kalmis olcak adetimeStres yapma bu dönmde hiç bir konuda bnde merk ediyorum son 3 bence sabredelim
Ayyy seni merak ediyordum bence de bekle kesin sonuç olsun babyPazartesi yapsam 4-5 gün kalmis olcak adetime
Gecikmen ne kadr oldu peki döngünün kaçtı çok soru soruyorum kusura bakma ne kdr süre sonra test yapmam gerektiğini merk ediyorumAmin inşallah cümleten hepimiz için hayırlsı sağlıklısı inşallah , 36 gün k
öbür adetimden beri 36 gün oluyor
Çok daha iyi olmicak miii en azından silik feln bir şey çıkar blkiPazartesi yapsam 4-5 gün kalmis olcak adetime