- Konu Sahibi nurolmayan
Gecikmen ne kadr oldu peki döngünün kaçtı çok soru soruyorum kusura bakma ne kdr süre sonra test yapmam gerektiğini merk ediyorumİhiç takip etmedim bir anda baktım gecikmem bar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecikmen ne kadr oldu peki döngünün kaçtı çok soru soruyorum kusura bakma ne kdr süre sonra test yapmam gerektiğini merk ediyorumİhiç takip etmedim bir anda baktım gecikmem bar
Ha direk kan verdiniz bide bendemi test yapmasm kan versm direk acaba tabi gecikirse ilk hamileligin mi yoksaİnanın hiç takip etmedim bilmiyorum öyle bir anda gittim test verdim böyle
Bence de bekliycem bacilar ben sabrın sonu selamet diyorum bugün yine baya akıntım var ama o kasığımda olan sancı yok enerjik uyandım ağrım da yokÇok daha iyi olmicak miii en azından silik feln bir şey çıkar blki
İnsallah bacı ya beklemedeyim işte bu arada zombiye bağladım zaten göz altlarım falan mosmor oldu geceleri uyku 0Ayyy seni merak ediyordum bence de bekle kesin sonuç olsun baby
Bazen pdkolojikmnde olabilir geçen ay bnde tüm belirtiler oluştu yoktu çok yıprandım her ay yine sil baştan stres oluyor banaBence de bekliycem bacilar ben sabrın sonu selamet diyorum bugün yine baya akıntım var ama o kasığımda olan sancı yok enerjik uyandım ağrım da yok
Uykular haram oldu ama net bişey çıkmış işte biz gibi içi içini yememiş
Evet daha iyi olmuş yipranmamis benim adetim 24 günde bir döngüm geçen ay çok uzadı bakalm bu ay durumlar neUykular haram oldu ama net bişey çıkmış işte biz gibi içi içini yememiş
Sabredelim biraz bacim bakalım neler olcakEvet daha iyi olmuş yipranmamis benim adetim 24 günde bir döngüm geçen ay çok uzadı bakalm bu ay durumlar ne
Aynen öyle bakalm Allah büyüktürSabredelim biraz bacim bakalım neler olcak
14 ilişki günüyse çıkar kanda..Kızlar ben çok kötüyüm ya test yapmıştım dün negatif çıkmıştı ya, 9 gün kaldı adetime ama inanılmaz baş ağrısı mide bulantısı çekiyorum halsizlikten kafamı kaldıramıyorum 13 ünde adet bitmişti 14 de ilişkimiz olmuştu kan versem yarın sizce çıkar mı ilaç içmeden duramıyorum mahvoldum
Ay seni beklemiştik bana bildirim gelmemiş takip ettim konuyu… Ben pazartesi sanırım test yapacağım…Sabredelim biraz bacim bakalım neler olcak
Yarın acile gideceğim acilde direkt hamilelik şüphem var mı desem alırlar mı öyle kan14 ilişki günüyse çıkar kanda..
Acilden almıyorlar diye biliyorum aile hekimleri (sağlık ocakları) özel hastaneler ve özel sağlık kuruluşları yaparYarın acile gideceğim acilde direkt hamilelik şüphem var mı desem alırlar mı öyle kan
Ya başım dönüyor duramıyorum desem hamilelik şüpheniz var mı diye sorar bence çünkü ona göre ilaç veya serum verir. Gözlerim çok kararıyorAcilden almıyorlar diye biliyorum aile hekimleri (sağlık ocakları) ve özeller ve özel sağlık kuruluşları yapar
O zaman acile gidin bayılacak gibi olduğunuzu söyleyin hamilelik şüphem var deyin bakarlar sanırımYa başım dönüyor duramıyorum desem hamilelik şüpheniz var mı diye sorar bence çünkü ona göre ilaç veya serum verir. Gözlerim çok kararıyor
Prezarvatiflerin ucunu çok ince delin iğneyle hemşire tavsiyesi defalarca tutmuşluğu var çevremdePrezervatif kullanıyo ben korunayım falan diye keklemeye calistim yemedi kdkdkdkdkdkd
Ben bugün paylaştım nisanlimla dayanamadım adetimin gelmesini beklemeye karar verdik iki kişi beklersek belki daha kolay olur duygularım çok yoğun dayanamadım artık keşke olsa dedi bilmiyorum süreçte geçmiyo bir hafta kaldı her seyin hayırlısı bacilarimAy seni beklemiştik bana bildirim gelmemiş takip ettim konuyu… Ben pazartesi sanırım test yapacağım…