- 19 Aralık 2024
- 203
- 28
- 22
- Konu Sahibi nurolmayan
Hla hla nasıl oluyor acabaAcı gibi bişey ama anlık gelip gidiyo ama gün içinde baya hissediyorum aldırış etmiyorum ama yine oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hla hla nasıl oluyor acabaAcı gibi bişey ama anlık gelip gidiyo ama gün içinde baya hissediyorum aldırış etmiyorum ama yine oluyo
Sol kasığımda sinyal gibi ya tarif edemiyorum cızırtı gibi biseyHla hla nasıl oluyor acaba
Ooo benim ağlama krizlerimi gör ama ne yapalım Allahın takdiri bizde burda birbirimize morel verelim bariKız helal olsun ben negatif görünce benim asla çocuğum olmayacak psikolojisine kadar kapılmıştım
Sol kasığımda sinyal gibi ya tarif edemiyorum cızırtı gibi bisey
Bakalım sonuç ne olacak var mı yok mu allahım ne olur silik bile olsa çıksınO ağrıyı biliyorum anlık oturma hissi veriyor kasıklar da ve sol belimde oluyordu geçt
Bakalım sonuç ne olacak var mı yok mu allahım ne olur silik bile olsa çıksın
Kızlar ne zaman test yapacaksınız?O ağrıyı biliyorum anlık oturma hissi veriyor kasıklar da ve sol belimde oluyordu geçti
Ben 5 6 saat sonra yaparımKızlar ne zaman test yapacaksınız?
Yapınca etiketle beni deeBen 5 6 saat sonra yaparım
Yapıcam ama daha 8 gün olduğu için bişey beklemiyorum testlerde bile 6 gün önceden basliyomusYapınca etiketle beni dee
Ben 8 gün kala öğrenen de gördüm forumda ama bakalım hayırlısııYapıcam ama daha 8 gün olduğu için bişey beklemiyorum testlerde bile 6 gün önceden basliyomus
Silik çıkarsa bu ay benim adamın kartı patlatırım günde 20 defa test yaparım ben dkdkfkfkkf takıntı diyince de markayızBen 8 gün kala öğrenen de gördüm forumda ama bakalım hayırlısıı
Günaydın çiçeğimmm ne zamn yapicaksinSilik çıkarsa bu ay benim adamın kartı patlatırım günde 20 defa test yaparım ben dkdkfkfkkf takıntı diyince de markayız
Ben gecikmem olmadan yapmayı düşünüyorum çok negatif gördüm üzülüyorumKızlar ne zaman test yapacaksınız?
Nerdesin çatladımBakalım sonuç ne olacak var mı yok mu allahım ne olur silik bile olsa çıksın
Bende uykuya daldm sabırsızlıkla beyzayi bekliyorum benim daha 3 günüm var adetime beklicm inşallah gecikirse yaparm da pozitifi görürümAh kızlar ben dün uyuya kalmışımmmmm merakla bekliyorum sonuclarınızıııı
Benimde 10 gün kaldı :’) ay inşallah sizinkiler tutar yaBende uykuya daldm sabırsızlıkla beyzayi bekliyorum benim daha 3 günüm var adetime beklicm inşallah gecikirse yaparm da pozitifi görürüm
Benimde 10 gün kaldı :’) ay inşallah sizinkiler tutar ya
Saat 2 oldu neredesinSilik çıkarsa bu ay benim adamın kartı patlatırım günde 20 defa test yaparım ben dkdkfkfkkf takıntı diyince de markayız
Ben de şimdiye atmıştır diyordummSaat 2 oldu neredesin