• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim yoksa sonunda...Lütfen Dua edin

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
19 aydır uğraşıyoruz ...ilk denemem de 1 düşük yaşadım maalesef üzerinden 19 ay geçti hiç gebe kalamadım.Tüm testler eşimin testleri normaldi bu ay hsg de çektirdim o da normal çıktı .Bugün adet olmam gereken gün.Çok ağrım vardı gidip gebelik testi alayım negatifi görünce zaten psikolojik olarak adetim başlıyor dedim aylardır böyle oldu negatifi görünce 2 saat içinde adet oldum. Ama miratech adında her ay aldığım testlerden birini aldım ikinci çizgiyi 1 dk içinde gördüm donakaldım ağladım yanlıştır dedim ama ne ara giyinip çıktım bilmiyorum özel bir tıp merkezine kan vermeye gittim akşam 8 de arayın dediler. Yolda bir ağla bir kork eczanede buldum kendimi 2 test daha aldım.birinin adı pyroclinic diğeri de al bi test diye saçma bi test. Saçma olan ölçemez zaten dedim eve geldim sırayla ikisini de yaptım ikisi de çift çizgi çıktı hem de gayet net. Şoktayım bi yanlışlık olabilir mi nasıl dayancam bilmiyorum.Konuyu okuyanlar ne olur dualarınızı esirgemeyin benim için... Çok ihtiyacım var .Testler de bunlar ama burada göründüğünden daha netler

Eklentiler

• SDC18891.webp
    SDC18891.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 1.356
  • SDC18899.webp
    SDC18899.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 755
Canım Resimdeki Sonuçlara Göre Hamilesin. İnş. Kan Değerlerinde Yüksek Çıkar Sağlıklı Bir Hamilelik ve Bebeğin Olur. Yanlız adet oldum sonra çift çizgi çıktı demişsin benmi yanlış anladım.

İnşallah canım. Hayır eski adetlerimden bahsetmek istemiştim eskiden adetim stresten beklentimden dolayı gecikiyordu bazen. ben de hemen gidip test alıyordum tabi negatif çıkıyordu. gecikmem psikolojik olduğu için 2 saat sonra kanamam başlıyordu bu sefer de öyledir diye test aldım ama anında çizgi çıktı. Niye bu kadar kötümser paniksin diyebilirsiniz belki.Çünkü ilk gebelikte adetim gecikti test yaptım 5 dk sonra çizgi çıktı kan verdim 60 küsür çıktı hcg doktor emin olamadı 2 gün sonra bidaha bakıldı ama hcg düşmeye başladı ve düşük yaşadım o yüzden çok korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahım ağzınızdan duysun inşallah... Hem içim içimi yiyor hem heyecan.... Eşime hiç bir şey söylemedim ne olur ne olmaz diye onu da yok yere umutlandırmak istemiyorum. tek isteğim bu sefer doktorun net bir şekilde evet hamilesin demesi...
Bülent Kars diye iyi bir doktor varmış bu ayın 18ine ona randevu almıştım belki derdimize derman olur diye.Çünkü şuana kadar devlettekiler hiç ilgilenmedi 2 kişi aynı anda muayeneye aldıkları oldu özelde de senin şu sorunun var ondan olmuyo diyemediler. Ben de tüm ümidimi bu adama bağlamıştım belki kusuru bulur çözer ben de gebe kalırım diye.Ama inşallah Allahım, hamile kalamıyorum diye değil hocam ben hamile kaldım diye giderim muayenesine

Tebrik ederim çok sevindim senin adına testlerde de hamile olduğun belli inşallah kan değerin güzel bi değer çıkar o zaman çok daha iyi olur :)

Tebrik ederim çok sevindim senin adına testlerde de hamile olduğun belli inşallah kan değerin güzel bi değer çıkar o zaman çok daha iyi olur :)

Cnm oncelikle tebrikler hamilesin benm adetm 9 gn geciktinde yapdim test bunlardn silikdi inanamamstm tek czgiye alistrmistim artk kendmi ve kan snucum 10.gn 58 di smdi rabbimin izniyle 6 aylik oldk dilerm sag salim kucagina alirsin esine guzel bi yemek ve sofra ile bence haberi vermelisin :) hatta soylr yap sofraya 3 tabakbkoy bu kimin derse 9 ay snra gelicek bebegmz icin diye syleyeblrsn :)

Bence de hamilesin, boşuna panik yapma. 3 testin üçü birden yanılmaz. Tebrik ederimm, gözün aydın. Bence eşin gelince ver müjdeyi.

Allahin izniyle hamilesin canim dualarinda bizide unutma insalah herşey yolunda gider saglikli bi evlat sahibi olursun Rabbim yüzünebaksin kucagun bos kkalmasin

yupppiiii hamişsin :KK46:Rabbim bu çift çizgiyi bana da tekrar görmeyi nasip etsin ve bu sefer tamamına erdirsin.ilk bebişim tutunamadan gitti (kimyasal gebelikmiş) :(Allahım tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar versin ve bağışlasın.
Tahlil sonucunu da paylaş lütfen.vee çok dikkat et kendine

hayirlinolsun cnm cok silik bile olsa gebelik oluyo topiktekilerden gordugum kadariyla ayy ne guzel ins saglikla kucagina al buyut darisi basima

hadi hayırlı olsun bir melek daha geliyor dünyamızaa:)öncelikle sakin ol tatlım o kadar testin yanlış çıkma ihtimali hiç mi hiç yokturr..anne oluyorsun bundaan daha mutluluk verici hiçbirşey olmazz.çok yorma kendini bebişin tekrardann hayırlı uğurlu olsun yüzünden gülücükler hiç eksilmesin..:)

hadi hayırlı olsun bir melek daha geliyor dünyamızaa:)öncelikle sakin ol tatlım o kadar testin yanlış çıkma ihtimali hiç mi hiç yokturr..anne oluyorsun bundaan daha mutluluk verici hiçbirşey olmazz.çok yorma kendini bebişin tekrardann hayırlı uğurlu olsun yüzünden gülücükler hiç eksilmesin..:)

Cnm oncelikle tebrikler hamilesin benm adetm 9 gn geciktinde yapdim test bunlardn silikdi inanamamstm tek czgiye alistrmistim artk kendmi ve kan snucum 10.gn 58 di smdi rabbimin izniyle 6 aylik oldk dilerm sag salim kucagina alirsin esine guzel bi yemek ve sofra ile bence haberi vermelisin :KK66: hatta soylr yap sofraya 3 tabakbkoy bu kimin derse 9 ay snra gelicek bebegmz icin diye syleyeblrsn :KK66:
Adet gecikmem henüz olmadı canım.ben hep 34 günde bir adet olurum bugün de 34.günüm. testleri alma nedenim; yapayım da negatifi görünce stresim azalır bir an önce hasta olurum düşüncemdi. Çift çizgi ilk saniyelerde hemen çıktı ve silik değiller onun şaşkınlığını yaşıyorum.1 kez düşük yaşadığım için eşime hemen söylemek istemiyorum nasıl sabretçem bilmiyorum ama saat 8e kadar kan sonuçlarını arayıp öğrenmeden kendim bile ikna olamıycam 1.5 senedir hiç bir sorun bulunamadığı halde her ay negatif görüp ağlayınca insanın inanası gelmiyor

Cnm oncelikle tebrikler hamilesin benm adetm 9 gn geciktinde yapdim test bunlardn silikdi inanamamstm tek czgiye alistrmistim artk kendmi ve kan snucum 10.gn 58 di smdi rabbimin izniyle 6 aylik oldk dilerm sag salim kucagina alirsin esine guzel bi yemek ve sofra ile bence haberi vermelisin :KK66: hatta soylr yap sofraya 3 tabakbkoy bu kimin derse 9 ay snra gelicek bebegmz icin diye syleyeblrsn :KK66:
Adet gecikmem henüz olmadı canım. Ben hep 34 günde bir adet olurum bugün de 34.günüm. testleri alma nedenim; yapayım da negatifi görünce stresim azalır bir an önce hasta olurum düşüncemdi. Çift çizgi ilk saniyelerde hemen çıktı ve silik değiller onun şaşkınlığını yaşıyorum.1 kez düşük yaşadığım için eşime hemen söylemek istemiyorum nasıl sabretçem bilmiyorum ama saat 8e kadar kan sonuçlarını arayıp öğrenmeden kendim bile ikna olamıycam 1.5 senedir hiç bir sorun bulunamadığı halde her ay negatif görüp ağlayınca insanın inanası gelmiyor. Dua edip duruyorum

Back