- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi November 22
19 aydır uğraşıyoruz ...ilk denemem de 1 düşük yaşadım maalesef üzerinden 19 ay geçti hiç gebe kalamadım.Tüm testler eşimin testleri normaldi bu ay hsg de çektirdim o da normal çıktı .Bugün adet olmam gereken gün.Çok ağrım vardı gidip gebelik testi alayım negatifi görünce zaten psikolojik olarak adetim başlıyor dedim aylardır böyle oldu negatifi görünce 2 saat içinde adet oldum. Ama miratech adında her ay aldığım testlerden birini aldım ikinci çizgiyi 1 dk içinde gördüm donakaldım ağladım yanlıştır dedim ama ne ara giyinip çıktım bilmiyorum özel bir tıp merkezine kan vermeye gittim akşam 8 de arayın dediler. Yolda bir ağla bir kork eczanede buldum kendimi 2 test daha aldım.birinin adı pyroclinic diğeri de al bi test diye saçma bi test. Saçma olan ölçemez zaten dedim eve geldim sırayla ikisini de yaptım ikisi de çift çizgi çıktı hem de gayet net. Şoktayım bi yanlışlık olabilir mi nasıl dayancam bilmiyorum.Konuyu okuyanlar ne olur dualarınızı esirgemeyin benim için... Çok ihtiyacım var .Testler de bunlar ama burada göründüğünden daha netler