- 11 Eylül 2024
- 66
- 20
- 3
- 27
- Konu Sahibi yagmurdamls55
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik bi çizgi görünüyor :) isterseniz yarın ilk idrarla tekrarlayın ona göre kan verirsinizİyi geceler hanımlar, reglime 5 gün kaldı fakat bugün rahatsız edecek kasık ağrıları yaşayınca erken gebelik testi yaptım. Markası days doctor, bilmiyorum bu testlerden çok anlamıyorum sizce var mı?
Silik olsa da oluyor mu? Bi de bu markaya güvenilir değil demişler bende inanmadım o yüzden 5 gün öncesi çıkar mı ki zatenSilik bi çizgi görünüyor :) isterseniz yarın ilk idrarla tekrarlayın ona göre kan verirsiniz
Gebelik testi konusunda uzman olmuş biri olarak testinizde çizgi var evet. İnşallah istiyorsanız hamiledirsiniz fakat malesef erken testler yanıltıcı olabiliyor yalancı pozitif çok veriyor. Bana kalırsa iki gün içinde kaset test ile tekrar test yapın. Kaset testte yanılmayı payı daha az. Ben artımed marka kaset testle yumurtlamanın 11. Gününde öğrenmiştim. Erken testler kadar hassas bir test tavsiye ederim.İyi geceler hanımlar, reglime 5 gün kaldı fakat bugün rahatsız edecek kasık ağrıları yaşayınca erken gebelik testi yaptım. Markası days doctor, bilmiyorum bu testlerden çok anlamıyorum sizce var mı?
Hangi marka alayım buna hiç iyi dememişler deVar gibi de yok gibi de :)
Yarın ilk idrarla dene artacak mı bakalım
İşte o yüzden tekrarlayın diyorum, her testin yanılma payı vardır ya da direk kan verin içiniz rahatlasın varsa da takip edersinizSilik olsa da oluyor mu? Bi de bu markaya güvenilir değil demişler bende inanmadım o yüzden 5 gün öncesi çıkar mı ki zaten
Artimedle defalarca yalancı pozitif gördüm maalesef ve site de çoğu kişi artimedin mağduruGebelik testi konusunda uzman olmuş biri olarak testinizde çizgi var evet. İnşallah istiyorsanız hamiledirsiniz fakat malesef erken testler yanıltıcı olabiliyor yalancı pozitif çok veriyor. Bana kalırsa iki gün içinde kaset test ile tekrar test yapın. Kaset testte yanılmayı payı daha az. Ben artımed marka kaset testle yumurtlamanın 11. Gününde öğrenmiştim. Erken testler kadar hassas bir test tavsiye ederim.
Prodoctor en iyisi diye biliyorum :)Hangi marka alayım buna hiç iyi dememişler de
Ayyyy inşallah vardır henüz 2.denememdi allahım yolumu kolaylaştırdıysa ne mutlu bana benimde şu an yumurtlamamın 10.günü içime nedense yalancı pozitif gibi doğdu burda herkes buna güvenilmez demişGebelik testi konusunda uzman olmuş biri olarak testinizde çizgi var evet. İnşallah istiyorsanız hamiledirsiniz fakat malesef erken testler yanıltıcı olabiliyor yalancı pozitif çok veriyor. Bana kalırsa iki gün içinde kaset test ile tekrar test yapın. Kaset testte yanılmayı payı daha az. Ben artımed marka kaset testle yumurtlamanın 11. Gününde öğrenmiştim. Erken testler kadar hassas bir test tavsiye ederim.
Days doctorada aynısını demişler, ben en iyisi dediğinizi alayım çokk sağolunArtimedle defalarca yalancı pozitif gördüm maalesef ve site de çoğu kişi artimedin mağduru
Eğer erken olanını yaptıysanız diye söylüyorum erken testlerin çoğunda olabiliyor malesef. Ben hiç erken test almadım kaset aldım hep. En az 15 tane yapmışımdır bir tane bile yalancı pozitife denk gelmedim o yüzden bana göre iyi bir test ama başına gelenler olmuşsa bir şey diyemem. Benim en sevdiğim testtir kendisiArtimedle defalarca yalancı pozitif gördüm maalesef ve site de çoğu kişi artimedin mağduru
Ayy evet herkes o en iyisi diyor ama manyak pahalı bir testProdoctor en iyisi diye biliyorum :)
Ayy evet herkes o en iyisi diyor ama manyak pahalı bir test
Bence yalancı pozitif değil siz test hakkında hep olumsuzuz diye öyle hissettiniz bence.Ayyyy inşallah vardır henüz 2.denememdi allahım yolumu kolaylaştırdıysa ne mutlu bana benimde şu an yumurtlamamın 10.günü içime nedense yalancı pozitif gibi doğdu burda herkes buna güvenilmez demiş
Canım benim 11. Günde çıktı dediğim gibi. Beta 8-9 falanmış tahminimce artımed pozitif gösterdiğinde. Test iyiyse her türlü çıkma ihtimali var.Yarın ilk idrarla başka marka deneyeyim o zaman yalancı pozitif is baya can sıkıcı olay yumurtlama üzerinden 10 gün geçince idrar da çıkar mı ki kızlar bilmiyorum pek de
burda bi tane olumlu bişey okumadım herkesi kandırmış o yüzden mutlu bile olamadım açıkçası, bir de bu kadar erken çıkmasına şaşırdım fazlacaBence yalancı pozitif değil siz test hakkında hep olumsuzuz diye öyle hissettiniz bence.
Test konusunda uzman olduğunuzu düşünerek çizgi gri mi yoksa pembe mi duruyor diye sormak istiyorumCanım benim 11. Günde çıktı dediğim gibi. Beta 8-9 falanmış tahminimce artımed pozitif gösterdiğinde. Test iyiyse her türlü çıkma ihtimali var.
Ben 5 lisini 250 ye aldım t.yoldan bakın isterseniz eczanede çok pahalıya geliyor :)Ayy evet herkes o en iyisi diyor ama manyak pahalı bir test
Yine de 12.günde yapsan daha doğru sonuç alırsın inşallah güzel olurYarın ilk idrarla başka marka deneyeyim o zaman yalancı pozitif is baya can sıkıcı olay yumurtlama üzerinden 10 gün geçince idrar da çıkar mı ki kızlar bilmiyorum pek de