- 6 Mart 2024
- 101
- 49
- 13
- 30
En güzeli öyle yapın inşallah hamileyizdirDün verecektim özel hastanede 825 TL dedi düşünebiliyor musun şok oldum yaptırmadım bende gelmezse p.tesi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En güzeli öyle yapın inşallah hamileyizdirDün verecektim özel hastanede 825 TL dedi düşünebiliyor musun şok oldum yaptırmadım bende gelmezse p.tesi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum
Hayırlısi olsun zor gercektenAynen öyle benim kuzenim spiralle hamile kalmış imtihan dünyası işte çokda düşünmemek gerekiyor ama elde değil zaten bu ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum hayırlısıyla
Sizin ne kadar kaldı adeteadeteEn güzeli öyle yapın inşallah hamileyizdir
Bende regl olmazsam pazartesi kan vericem birlikte açıklarız buraya artıkEn güzeli öyle yapın inşallah hamileyizdir
Bende regl olmazsam pazartesi kan vericem birlikte açıklarız buraya artıkSizin ne kadar kaldı adeteadete
Ay canım şimdi okudum yazdıklarını hamilelik belirtisi gibi duruyor �nşallah öyledir bebişin seninledirCanım dün bebe time erken gebelik testi yaptım onda 3 tane çizgi çıktı pozitifi gösteren anladım ki bozuktu 3 çizgi çıktığına göre bende sinirlendima rrik yapmicam diye. Bugün sadece karnım aşırı şiş ve gaz var göğüslerim açıyor hatta çalışıyorum merdiven inerken tuta tuta iniyorum. Birde sarı akıntım var kıvamlı kokusuz bakalim ne olacak sanki tıka basa yemek yemiş gibiyim okadar siskinim midem de yanıyor şuan mide suyu geliyor ağzıma
Ben pazartesiye bekleyemeyeceğim 3-4 tane test alacağım pazartesiye kadar yaparım bir şey çıkmazsa gitmemBende regl olmazsam pazartesi kan vericem birlikte açıklarız buraya artık
Aminnnnnnnnn inşallah hamileyizdir bu kadınlar gününde rabbimin bize bir hediyesi olsun hepinizinde kadınlar günü kutlu olsun anne adaylarıAy canım şimdi okudum yazdıklarını hamilelik belirtisi gibi duruyor �nşallah öyledir bebişin seninledir
Bende mi alsam iş çıkışı eve giderken yapsam bir kactane yaBen pazartesiye bekleyemeyeceğim 3-4 tane test alacağım pazartesiye kadar yaparım bir şey çıkmazsa gitmem
Amin amin inşallah çok teşekkür ederimAminnnnnnnnn inşallah hamileyizdir bu kadınlar gününde rabbimin bize bir hediyesi olsun hepinizinde kadınlar günü kutlu olsun anne adayları
Seni kötü emellerime alet etmek istemem ama Allah korusun tabii sonuç negatif bile olsa o heyecan bambaşka değil miBende mi alsam iş çıkışı eve giderken yapsam bir kactane ya
Aynen öyle valla artık hiç idrarimla bukadar yakın olmamıştım o değil mikrop kapacazSeni kötü emellerime alet etmek istemem ama Allah korusun tabii sonuç negatif bile olsa o heyecan bambaşka değil mi
Allah seni iyi etsin sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah bence al bana biraz eczane uzak şimdi bir yere gidiyorum yol üstünde yarın da hafta sonu eczaneler kapalı olur evde bulunsun yoksa için içini yer yani benim öyle oluyor kendimden biliyorumAynen öyle valla artık hiç idrarimla bukadar yakın olmamıştım o değil mikrop kapacaz
Amin rabbim hepimizi güldürsün canım benimmm Alayım da yapayım yazarım akşam ne çıkacak bakalım kuşmu çıkacak civcivmi çıkacak gorucezAllah seni iyi etsin sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah bence al bana biraz eczane uzak şimdi bir yere gidiyorum yol üstünde yarın da hafta sonu eczaneler kapalı olur evde bulunsun yoksa için içini yer yani benim öyle oluyor kendimden biliyorum
Yaptım negatifAllah seni iyi etsin sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah bence al bana biraz eczane uzak şimdi bir yere gidiyorum yol üstünde yarın da hafta sonu eczaneler kapalı olur evde bulunsun yoksa için içini yer yani benim öyle oluyor kendimden biliyorum
Sen adetin gelene kadar her gün yap bence İnşallah pozitif'i görürsünYaptım negatif
Yok ya beklicem artık valla çift çizgiyi görecem diye 9 doguruyorum ama hep boş çıkınca hüsrana uğruyorumSen adetin gelene kadar her gün yap bence İnşallah pozitif'i görürsün
Vardır vakti zamanı ben de biliyorum negatif çıkacak ama umudumuzu kaybetmemeliyiz Allah'ın izniyle olacak bir gün bu arada sanırım kaset testler kalkıyor strip varmış sadece ellerinde of bakalım ne olacakYok ya beklicem artık valla çift çizgiyi görecem diye 9 doguruyorum ama hep boş çıkınca hüsrana uğruyorum
Trentyolda bitane şeker ölçüm aleti gibi beta HCG yi kanla ölçen bir cihaz çıkmış yani idrarla değil evde kan testiyle öğrenebiliriz ama fiyatı 600 tlVardır vakti zamanı ben de biliyorum negatif çıkacak ama umudumuzu kaybetmemeliyiz Allah'ın izniyle olacak bir gün bu arada sanırım kaset testler kalkıyor strip varmış sadece ellerinde of bakalım ne olacak
Aaa nasıl olacak o ya parmakla mı alınıyor acaba kan ay ben korkarımTrentyolda
Trentyolda bitane şeker ölçüm aleti gibi beta HCG yi kanla ölçen bir cihaz çıkmış yani idrarla değil evde kan testiyle öğrenebiliriz ama fiyatı 600 tl