• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim teste bakar mısınız? 🙏🏻

Canım dün bebe time erken gebelik testi yaptım onda 3 tane çizgi çıktı pozitifi gösteren anladım ki bozuktu 3 çizgi çıktığına göre bende sinirlendima rrik yapmicam diye. Bugün sadece karnım aşırı şiş ve gaz var göğüslerim açıyor hatta çalışıyorum merdiven inerken tuta tuta iniyorum. Birde sarı akıntım var kıvamlı kokusuz bakalim ne olacak sanki tıka basa yemek yemiş gibiyim okadar siskinim midem de yanıyor şuan mide suyu geliyor ağzıma 😅
Ay canım şimdi okudum yazdıklarını hamilelik belirtisi gibi duruyor �nşallah öyledir bebişin seninledir 🤲🏻

Aynen öyle valla artık😂 hiç idrarimla bukadar yakın olmamıştım o değil mikrop kapacaz 😂
Allah seni iyi etsin sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah bence al bana biraz eczane uzak şimdi bir yere gidiyorum yol üstünde yarın da hafta sonu eczaneler kapalı olur evde bulunsun yoksa için içini yer yani benim öyle oluyor kendimden biliyorum 😀😀

Allah seni iyi etsin sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah bence al bana biraz eczane uzak şimdi bir yere gidiyorum yol üstünde yarın da hafta sonu eczaneler kapalı olur evde bulunsun yoksa için içini yer yani benim öyle oluyor kendimden biliyorum 😀😀
Amin rabbim hepimizi güldürsün canım benimmm 🥰Alayım da yapayım yazarım akşam ne çıkacak bakalım kuşmu çıkacak civcivmi çıkacak gorucez 😂

Yaptım negatif 😂

Yok ya beklicem artık valla çift çizgiyi görecem diye 9 doguruyorum 😂 ama hep boş çıkınca hüsrana uğruyorum 🥹
Vardır vakti zamanı ben de biliyorum negatif çıkacak ama umudumuzu kaybetmemeliyiz Allah'ın izniyle olacak bir gün 🤲🏻🌹🥰 bu arada sanırım kaset testler kalkıyor strip varmış sadece ellerinde of bakalım ne olacak

Trentyolda
Vardır vakti zamanı ben de biliyorum negatif çıkacak ama umudumuzu kaybetmemeliyiz Allah'ın izniyle olacak bir gün 🤲🏻🌹🥰 bu arada sanırım kaset testler kalkıyor strip varmış sadece ellerinde of bakalım ne olacak
Trentyolda bitane şeker ölçüm aleti gibi beta HCG yi kanla ölçen bir cihaz çıkmış yani idrarla değil evde kan testiyle öğrenebiliriz ama fiyatı 600 tl

Back