- 3 Ekim 2013
- 359
- 40
- 68
- Konu Sahibi catlamismisir
-
Canim oncelikle sunu diyeyim orucla gebeligin ilk 3 ayinjn bir alakasi yok ben de su an 4+3 hamileyim orucumu tutuyorum ben ilk cocugumda 7 aylikken bile tuttum suyunu dikkatli icersen bir sorun yok hatta doktor cok fazla su iciyorsun suyun fazla dedi. Sonucta oruc tutmak istedikten sonra kendine su icme plani yaparsin. Kaldi ki ilk 3 ay sureklj kusup serumla beslenen insanalr var.yani senjn yediklerinle bir alakasi yok bebegin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay inşallah 😀 canım ya oruc tutuyorum ya bi sakıncası olur mu diye korkuyorum aslında hemen gidip netlestirsem mi? Beklemek de istiyorum en azından adet günüme kadar bilemedim ne yapsam 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kesinlikle hamilesin tatlım ama baya bi erken kan tahlili yaptır ama kese ve kalp atısı için nerden baksan 10-15 gunun var
:nazar hayırlısı olsun
Cnm bence hemen ogren hamilysen orucu birak. Kan pihtilasmasini onlemrk icin gunde 2-2,5 littre su icmemi istedi doktor... Sen bi de bende var diyosun riske atma...hayirlisiii cnm... Insallahh gusel bi sonuc alirsinnn...
Biliyorum canım bakalım dis gebelik degilse en azından keseyi görürsem şimdilik icim rahat eder, sonra onemli olan kalp atışı tabi. Ilk bebeğimin kalp atışını duydum 2 hafta sonra kaybettim inşallah hersey yolunda gider gebeysem şayet. 😒
Canlar, özetle Kasım'da zorunlu kurtaj oldum. Tekrar bebek istiyoruz o gündem bu güne korunmadım. 2-3 ay once kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim coraspine başladım. Folik asiti hic bırakmadım zaten. Her ay yumurtlama döneminde gun asırı iliskiye girdik. Bu ay ise malum aydan ötürü sadece 2 kere girdik. Ovulasyonun başı ve sonu denebilir hesaplarıma gore. Midemde agri bulantı ağzima gelen acı su var. Şişkinlik ve kabızlık da. Tabi feci halde uyku sorunu da. Is yerinde bile uyuyorum 10 dk 20 dk 40 dk fln. Ama midem rahatsız yani ramazandan dolayı oldugunu düşünüyordum. BAT 15temmuz. Bugun erken geldim test yapayım dedim ucuz testlerden boyle cikti. Hamile olabilir miyim yoksa acaba kist adet donemi yaklaşırken Hcg yi yükseltir mi? Eki Görüntüle 1186143
Canlar, özetle Kasım'da zorunlu kurtaj oldum. Tekrar bebek istiyoruz o gündem bu güne korunmadım. 2-3 ay once kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim coraspine başladım. Folik asiti hic bırakmadım zaten. Her ay yumurtlama döneminde gun asırı iliskiye girdik. Bu ay ise malum aydan ötürü sadece 2 kere girdik. Ovulasyonun başı ve sonu denebilir hesaplarıma gore. Midemde agri bulantı ağzima gelen acı su var. Şişkinlik ve kabızlık da. Tabi feci halde uyku sorunu da. Is yerinde bile uyuyorum 10 dk 20 dk 40 dk fln. Ama midem rahatsız yani ramazandan dolayı oldugunu düşünüyordum. BAT 15temmuz. Bugun erken geldim test yapayım dedim ucuz testlerden boyle cikti. Hamile olabilir miyim yoksa acaba kist adet donemi yaklaşırken Hcg yi yükseltir mi? Eki Görüntüle 1186143
Hamilesin cnm hayirli olsun bende iki hafta önce test yaptum BAT 4 GÜN vardi ikinci çizgi ayni bu sekildeydi hatta kendi testim zannettim :)) testi yaptıktan 3 gün sonra kan testi verdim hcg 215 çıktı şuan 5 haftalik hamileyim
benimde testim böyleydi.ALLAH kucagına almayı nasip etsin
Amin cnm teşekkür ederim korkma allahın izniyle bişey olmaz bende temizlik yaptim camları sildim öğrendiğim gün dahil oruç tuttum rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey olmaz güzel haberlerini bekliyorum inşallahAyyy Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim inşallah bende hamisimdir. Kistim var ya ondan korkuyorum dis gebelik fln olur mı diye yoksa ben de emin olcam neredeyse ☺️ bide voleybol fln oynadım bi aksam ne bileyim temizlik fln da yaptım inşallah bisey olmaz 😞
Amin cnm teşekkür ederim korkma allahın izniyle bişey olmaz bende temizlik yaptim camları sildim öğrendiğim gün dahil oruç tuttum rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey olmaz güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Tamam tatlım bekliyorum güzel haberini inşallahInşallah bakalım canım icimde tutuyorum simdi patlıcak az kaldı 😀 netleşmeden kimseye de söylemek istemiyorum esime bile 😔 belki yarın söylerim gideriz test yaptırırız ☺️
Ayyy inşallah canım Allah bağışlasın senin bebeğini de ☺️
merhaba canım evet hamilesin benimde ikinci çixgi çok silikti bebeğim 2 yaşını doldurmak üzere
Tamam tatlım bekliyorum güzel haberini inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?