• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce? Resme bakın lütfen..

Hamilesin cnm hayirli olsun bende iki hafta önce test yaptum BAT 4 GÜN vardi ikinci çizgi ayni bu sekildeydi hatta kendi testim zannettim :)) testi yaptıktan 3 gün sonra kan testi verdim hcg 215 çıktı şuan 5 haftalik hamileyim

Canım benimde 214.5 bakalım nasibimizde varsa bebeğimiz bizimle olcak ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kan testi yaptırdım bugun 214.5 hcg insallaaahhhh kimyasal gebelik fln degilse ki hayal kırıklığına uğramamak icin kötüyü düşünüyorum. Rabbim inşallah zamanı gelmiştir de bizim de yüzümüzü güldürür ☺️ teşekkür ederim destegin icin ☺️

Tebrikler cnm benim hayırlı ugurlu olsun inşallah çok sevindim aklına getirme öyle şeyler hiç bir sorun yoktur eşine söyledin mi

Canım kan testi yaptırdım bugun 214.5 hcg insallaaahhhh kimyasal gebelik fln degilse ki hayal kırıklığına uğramamak icin kötüyü düşünüyorum. Rabbim inşallah zamanı gelmiştir de bizim de yüzümüzü güldürür ☺️ teşekkür ederim destegin icin ☺️

Tebrikler cnm benim hayırlı ugurlu olsun inşallah çok sevindim aklına getirme öyle şeyler hiç bir sorun yoktur eşine söyledin mi

Ayy çok sevindimm canim rabbim tamamina erdirsin inşallah aklina kötü şeyler getirme içini ferah tut duani et allahim kucağına almayi nasip etsin tatlım

Söyledim söyledim dün esime beraber gittik kan testi icin simdi Dr a gidiyoruz inşallah bir sorun olmayacak insallahhhh

Sagol canım baktirdim 214.5 hcg ☺️ inşallah nasibimizde varsa bebisimiz bizimle olacak ☺️

Canım bnm çok sevindim.Rabbim sağlıklı bişekilde eline almayı nasip etsin.hayırlı bir evlat olur inşallah .Allah bağışlasın.sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inßallah canım.:49:

Canım bnm çok sevindim.Rabbim sağlıklı bişekilde eline almayı nasip etsin.hayırlı bir evlat olur inşallah .Allah bağışlasın.sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inßallah canım.:49:

Sagol canım benim cok teşekkür ederim insallahhh aminn

Canlar, özetle Kasım'da zorunlu kurtaj oldum. Tekrar bebek istiyoruz o gündem bu güne korunmadım. 2-3 ay once kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim coraspine başladım. Folik asiti hic bırakmadım zaten. Her ay yumurtlama döneminde gun asırı iliskiye girdik. Bu ay ise malum aydan ötürü sadece 2 kere girdik. Ovulasyonun başı ve sonu denebilir hesaplarıma gore. Midemde agri bulantı ağzima gelen acı su var. Şişkinlik ve kabızlık da. Tabi feci halde uyku sorunu da. Is yerinde bile uyuyorum 10 dk 20 dk 40 dk fln. Ama midem rahatsız yani ramazandan dolayı oldugunu düşünüyordum. BAT 15temmuz. Bugun erken geldim test yapayım dedim ucuz testlerden boyle cikti. Hamile olabilir miyim yoksa acaba kist adet donemi yaklaşırken Hcg yi yükseltir mi? Eki Görüntüle 1186143

Hamilesinn..
Benimde böyle ikinci çizgi sinilik çıkmıştı..
TEBRİKLERR :21:

Son düzenleme:
insallah hamileliktir.Allah gönlüne göre versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah güzel haberler verirsin canim bekliyorum ben seni

Canım oruc tutamayacağım bol su az ve sık yemek icin. Iğne vurcam hergun kendim pihtilasma icin. Onun dışında inşallah haftaya keseyi göreceğiz 😉

Canım oruc tutamayacağım bol su az ve sık yemek icin. Iğne vurcam hergun kendim pihtilasma icin. Onun dışında inşallah haftaya keseyi göreceğiz 😉

Hayirli olsun.insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz;)
ben de igne kullaniyorum.hayirlisiyla hersey yolunda gider umarım:))

Hayirli olsun.insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz;)
ben de igne kullaniyorum.hayirlisiyla hersey yolunda gider umarım:))

Inşallah canım hakkımızda hayırlısı ☺️ senin kac haftalık oldu simdi?

Inşallah canim hadi hayırlısı olsun bizde perşembe günü ilk kontrole gidecez dua et bir sorun çıkmaz tatlım

Inşallah canim hadi hayırlısı olsun bizde perşembe günü ilk kontrole gidecez dua et bir sorun çıkmaz tatlım

Inşallah canım ☺️ dua edelim birbirimize. Tekrar teşekkür ederim destegin icin ☺️

Back