Hamile miyim sizce? Resme bakın lütfen..

Canım benimde 214.5 bakalım nasibimizde varsa bebeğimiz bizimle olcak ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tebrikler cnm benim hayırlı ugurlu olsun inşallah çok sevindim aklına getirme öyle şeyler hiç bir sorun yoktur eşine söyledin mi

Tebrikler cnm benim hayırlı ugurlu olsun inşallah çok sevindim aklına getirme öyle şeyler hiç bir sorun yoktur eşine söyledin mi

Ayy çok sevindimm canim rabbim tamamina erdirsin inşallah aklina kötü şeyler getirme içini ferah tut duani et allahim kucağına almayi nasip etsin tatlım

Söyledim söyledim dün esime beraber gittik kan testi icin simdi Dr a gidiyoruz inşallah bir sorun olmayacak insallahhhh

Sagol canım baktirdim 214.5 hcg ☺️ inşallah nasibimizde varsa bebisimiz bizimle olacak ☺️

Canım bnm çok sevindim.Rabbim sağlıklı bişekilde eline almayı nasip etsin.hayırlı bir evlat olur inşallah .Allah bağışlasın.sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inßallah canım.

Canım bnm çok sevindim.Rabbim sağlıklı bişekilde eline almayı nasip etsin.hayırlı bir evlat olur inşallah .Allah bağışlasın.sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inßallah canım.

Sagol canım benim cok teşekkür ederim insallahhh aminn

tebrik ederim sağlıkla kucağınızda görün kuzunuzu inşallah

Hamilesinn..
Benimde böyle ikinci çizgi sinilik çıkmıştı..
TEBRİKLERR

Son düzenleme:
insallah hamileliktir.Allah gönlüne göre versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah güzel haberler verirsin canim bekliyorum ben seni

Canım oruc tutamayacağım bol su az ve sık yemek icin. Iğne vurcam hergun kendim pihtilasma icin. Onun dışında inşallah haftaya keseyi göreceğiz 😉

Hayirli olsun.insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz
ben de igne kullaniyorum.hayirlisiyla hersey yolunda gider umarım:))

Hayirli olsun.insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz
ben de igne kullaniyorum.hayirlisiyla hersey yolunda gider umarım:))

Inşallah canım hakkımızda hayırlısı ☺️ senin kac haftalık oldu simdi?

Inşallah canim hadi hayırlısı olsun bizde perşembe günü ilk kontrole gidecez dua et bir sorun çıkmaz tatlım

Inşallah canim hadi hayırlısı olsun bizde perşembe günü ilk kontrole gidecez dua et bir sorun çıkmaz tatlım

Inşallah canım ☺️ dua edelim birbirimize. Tekrar teşekkür ederim destegin icin ☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…