- 3 Ekim 2013
- 359
- 40
- 68
- Konu Sahibi catlamismisir
-
Bnce hamilesin canım ama sen bide kanda baktr çıkar hemen
Hamilesin cnm hayirli olsun bende iki hafta önce test yaptum BAT 4 GÜN vardi ikinci çizgi ayni bu sekildeydi hatta kendi testim zannettim :)) testi yaptıktan 3 gün sonra kan testi verdim hcg 215 çıktı şuan 5 haftalik hamileyim
Canım kan testi yaptırdım bugun 214.5 hcg insallaaahhhh kimyasal gebelik fln degilse ki hayal kırıklığına uğramamak icin kötüyü düşünüyorum. Rabbim inşallah zamanı gelmiştir de bizim de yüzümüzü güldürür ☺️ teşekkür ederim destegin icin ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım kan testi yaptırdım bugun 214.5 hcg insallaaahhhh kimyasal gebelik fln degilse ki hayal kırıklığına uğramamak icin kötüyü düşünüyorum. Rabbim inşallah zamanı gelmiştir de bizim de yüzümüzü güldürür ☺️ teşekkür ederim destegin icin ☺️
Canım benimde 214.5 bakalım nasibimizde varsa bebeğimiz bizimle olcak ☺️
Tebrikler cnm benim hayırlı ugurlu olsun inşallah çok sevindim aklına getirme öyle şeyler hiç bir sorun yoktur eşine söyledin mi
Sagol canım baktirdim 214.5 hcg ☺️ inşallah nasibimizde varsa bebisimiz bizimle olacak ☺️
Canım bnm çok sevindim.Rabbim sağlıklı bişekilde eline almayı nasip etsin.hayırlı bir evlat olur inşallah .Allah bağışlasın.sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inßallah canım.
Söyledim söyledim dün esime beraber gittik kan testi icin simdi Dr a gidiyoruz inşallah bir sorun olmayacak insallahhhh
Canlar, özetle Kasım'da zorunlu kurtaj oldum. Tekrar bebek istiyoruz o gündem bu güne korunmadım. 2-3 ay once kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim coraspine başladım. Folik asiti hic bırakmadım zaten. Her ay yumurtlama döneminde gun asırı iliskiye girdik. Bu ay ise malum aydan ötürü sadece 2 kere girdik. Ovulasyonun başı ve sonu denebilir hesaplarıma gore. Midemde agri bulantı ağzima gelen acı su var. Şişkinlik ve kabızlık da. Tabi feci halde uyku sorunu da. Is yerinde bile uyuyorum 10 dk 20 dk 40 dk fln. Ama midem rahatsız yani ramazandan dolayı oldugunu düşünüyordum. BAT 15temmuz. Bugun erken geldim test yapayım dedim ucuz testlerden boyle cikti. Hamile olabilir miyim yoksa acaba kist adet donemi yaklaşırken Hcg yi yükseltir mi? Eki Görüntüle 1186143
Inşallah güzel haberler verirsin canim bekliyorum ben seni
tebrik ederim sağlıkla kucağınızda görün kuzunuzu inşallah
Canım oruc tutamayacağım bol su az ve sık yemek icin. Iğne vurcam hergun kendim pihtilasma icin. Onun dışında inşallah haftaya keseyi göreceğiz 😉
Hayirli olsun.insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz
ben de igne kullaniyorum.hayirlisiyla hersey yolunda gider umarım:))
Canım oruc tutamayacağım bol su az ve sık yemek icin. Iğne vurcam hergun kendim pihtilasma icin. Onun dışında inşallah haftaya keseyi göreceğiz 😉
Inşallah canim hadi hayırlısı olsun bizde perşembe günü ilk kontrole gidecez dua et bir sorun çıkmaz tatlım
Inşallah canım hakkımızda hayırlısı ☺️ senin kac haftalık oldu simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?