- Konu Sahibi catlamismisir
-
özele gıdersen 1 saate cıkar ozel hastaneler sabaha kadar acık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende ilkini kaybetmiştim cok zordur bilirim bi şey sorcam sonuç hemen mi çıktı yoksa biraz bbekledikten sonramı cıktı henen cıktıysa hamile olma olasılığın çok yuksek cunku 5 dakikadan sonra cıkan sonuçlar guvenilir olmuyor Rabbim gönlüne göre versin
ben hiç bilmiyorum tek çizgi çift çizgi ama inşallah hamilesinizdir
Canlar, özetle Kasım'da zorunlu kurtaj oldum. Tekrar bebek istiyoruz o gündem bu güne korunmadım. 2-3 ay once kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim coraspine başladım. Folik asiti hic bırakmadım zaten. Her ay yumurtlama döneminde gun asırı iliskiye girdik. Bu ay ise malum aydan ötürü sadece 2 kere girdik. Ovulasyonun başı ve sonu denebilir hesaplarıma gore. Midemde agri bulantı ağzima gelen acı su var. Şişkinlik ve kabızlık da. Tabi feci halde uyku sorunu da. Is yerinde bile uyuyorum 10 dk 20 dk 40 dk fln. Ama midem rahatsız yani ramazandan dolayı oldugunu düşünüyordum. BAT 15temmuz. Bugun erken geldim test yapayım dedim ucuz testlerden boyle cikti. Hamile olabilir miyim yoksa acaba kist adet donemi yaklaşırken Hcg yi yükseltir mi? Eki Görüntüle 1186143
iknci çizgi silik olunc hamile olunduğunu çok kişiden duydum cnm ,inş. öledir bikaç gün geçince tekrar yap ya da hemen kan testi bnce hamilesin hayırlı olsun,bat 15 temmuz erken çıkmış ama yaa bnm batta 12 temmuz bnde yapsam mı test sende böle görünce çk umutlandım
Benim bildiğim erken yapılan testlerde en ufak çizgi dahi olsa pozitif demek oluyor. ;-) Bence imkanın varsa özele gidip bir test yaptırmalısın. Onlar1-2. Saatte sonucu veriyorlar. Hem gitmişler dr à da orucu sormuş olursun. İçin rahat eder.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allahim kucaginiza almayi da nasip etsin insallah, saglikla :) %99 hamilesiniz :)) darısı tüm isteyenlerin başına :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet hamilesinnn
Hamilesin hayirli olsun benmde ayni bole olmustu simdi uc aylik hamileyim :)
Canlar, özetle Kasım'da zorunlu kurtaj oldum. Tekrar bebek istiyoruz o gündem bu güne korunmadım. 2-3 ay once kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim coraspine başladım. Folik asiti hic bırakmadım zaten. Her ay yumurtlama döneminde gun asırı iliskiye girdik. Bu ay ise malum aydan ötürü sadece 2 kere girdik. Ovulasyonun başı ve sonu denebilir hesaplarıma gore. Midemde agri bulantı ağzima gelen acı su var. Şişkinlik ve kabızlık da. Tabi feci halde uyku sorunu da. Is yerinde bile uyuyorum 10 dk 20 dk 40 dk fln. Ama midem rahatsız yani ramazandan dolayı oldugunu düşünüyordum. BAT 15temmuz. Bugun erken geldim test yapayım dedim ucuz testlerden boyle cikti. Hamile olabilir miyim yoksa acaba kist adet donemi yaklaşırken Hcg yi yükseltir mi? Eki Görüntüle 1186143
kesin hamilesin ama pihtilasma sorununuz varsa kana hemen baktirin dr kesin igneye baslar. ankarada duzen lab. var. yarin sabah verirsiniz kaninizi 2-3 saate sonuc kesin cikar, en hassas olcum orada yapiliyor.
Yazdıklarıma kimse yorum yapmıyo ama sadece fotografa 😞
Baska konuda okudum kıstı olan bazı arkadaşlarda yada bu yüzden dis gebelik olanlarda da boyle imis sonuc inşallah benim oyle değildir 😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?