Hamile miyim sizce? Resme bakın lütfen..

bende ilkini kaybetmiştim cok zordur bilirim bi şey sorcam sonuç hemen mi çıktı yoksa biraz bbekledikten sonramı cıktı henen cıktıysa hamile olma olasılığın çok yuksek cunku 5 dakikadan sonra cıkan sonuçlar guvenilir olmuyor Rabbim gönlüne göre versin

ben hiç bilmiyorum tek çizgi çift çizgi ama inşallah hamilesinizdir

2-3 dk sürdü yada sürmedi canım basında bekliyordum zaten 'yok artik' dedim emin olamadım tekrar tekrar baktım tabi bu foto 5 dk sonra flndır. Benim endişe ettigim daha adetime 4 gun var. Bir de kıstım vardı acaba adet donemi yaklaşırken hcg yükseliyor mı diye düşünüyorum inşallah oyle değildir. Senin de Rabbim gönlüne gore versin inşallah canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bildiğim erken yapılan testlerde en ufak çizgi dahi olsa pozitif demek oluyor. ;-) Bence imkanın varsa özele gidip bir test yaptırmalısın. Onlar1-2. Saatte sonucu veriyorlar. Hem gitmişler dr à da orucu sormuş olursun. İçin rahat eder.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahim kucaginiza almayi da nasip etsin insallah, saglikla :) %99 hamilesiniz :)) darısı tüm isteyenlerin başına :)

evet hamilesinnn

Canım gidemedim yaa iftara davetliydik esime de söyleyemedim dogrusu heveslendirmek istemiyorum. Doktoruma mail attım ama cevap gelmedi halaa görmemiş olmalı. Oyh yarın gidebilirsem gideyim. Yarın da ben evde iftar vercem yormayım bari kendimi esime söylersem anında iptal eder ☺️ bende iki annemin de desteğiyle bu yıl vermek istemiştim ay ne bileyim konu nasıl geldi buraya 😀 yarın gidebilirsem giderim bakalım tabi hayırlısı sagol canım benim 😊

Allahim kucaginiza almayi da nasip etsin insallah, saglikla :) %99 hamilesiniz :)) darısı tüm isteyenlerin başına :)

Ay inşallah canım amiiiinnnnnn Rabbim herkesin gonlundekini hayirlisiyla tez vakitte alınlarına yazsın inşallah 😊

Yazdıklarıma kimse yorum yapmıyo ama sadece fotografa 😞
Baska konuda okudum kıstı olan bazı arkadaşlarda yada bu yüzden dis gebelik olanlarda da boyle imis sonuc inşallah benim oyle değildir 😞

kesin hamilesin erken test yaptığın için açık çıkmış çizgi benimde kızımda böyle olmuştu...

kesin hamilesin ama pihtilasma sorununuz varsa kana hemen baktirin dr kesin igneye baslar. ankarada duzen lab. var. yarin sabah verirsiniz kaninizi 2-3 saate sonuc kesin cikar, en hassas olcum orada yapiliyor.

Canım benim inşallah ☺️ doktoruma mail atmıştım cevap yazmış pzt gel yer yapalım ona gore konuşalım diye ben yine haftasonu fırsatım olursa düzene gideyim bakayım

Canim oncelikle sunu diyeyim orucla gebeligin ilk 3 ayinjn bir alakasi yok ben de su an 4+3 hamileyim orucumu tutuyorum ben ilk cocugumda 7 aylikken bile tuttum suyunu dikkatli icersen bir sorun yok hatta doktor cok fazla su iciyorsun suyun fazla dedi. Sonucta oruc tutmak istedikten sonra kendine su icme plani yaparsin. Kaldi ki ilk 3 ay sureklj kusup serumla beslenen insanalr var.yani senjn yediklerinle bir alakasi yok bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…