Hamile miyim sizce? Resme bakın lütfen..

catlamismisir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
359
40
68
Canlar, özetle Kasım'da zorunlu kurtaj oldum. Tekrar bebek istiyoruz o gündem bu güne korunmadım. 2-3 ay once kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim coraspine başladım. Folik asiti hic bırakmadım zaten. Her ay yumurtlama döneminde gun asırı iliskiye girdik. Bu ay ise malum aydan ötürü sadece 2 kere girdik. Ovulasyonun başı ve sonu denebilir hesaplarıma gore. Midemde agri bulantı ağzima gelen acı su var. Şişkinlik ve kabızlık da. Tabi feci halde uyku sorunu da. Is yerinde bile uyuyorum 10 dk 20 dk 40 dk fln. Ama midem rahatsız yani ramazandan dolayı oldugunu düşünüyordum. BAT 15temmuz. Bugun erken geldim test yapayım dedim ucuz testlerden boyle cikti. Hamile olabilir miyim yoksa acaba kist adet donemi yaklaşırken Hcg yi yükseltir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iknci çizgi silik olunc hamile olunduğunu çok kişiden duydum cnm ,inş. öledir bikaç gün geçince tekrar yap ya da hemen kan testi bnce hamilesin hayırlı olsun,bat 15 temmuz erken çıkmış ama yaa bnm batta 12 temmuz bnde yapsam mı test sende böle görünce çk umutlandım

Canım ben ilk gebeliğimde de 3-4 gun once aynen boyle öğrenmiştim. Ama kist olması korkutuyor beni dış gebelik fln olabilir mi? Bide nedense umutlanmak istemiyorum. Dusuk bi ihtimal gibi geliyo her ay deniyoruz bu ay sadece 2 gun iliskiye girince 😒 15 ine kadar beklicem esime de bisey soylemeyeyim. Tek endişem oruc tutuyorum iste acaba sakıncası olur mu susuz kalıyorum yani ne bileyim.😞

Son düzenleme:

Senin yarınmış ya surda ne kaldı sabret biraz daha ☺️ yarın adet olmazsan aksama dogru yaparsın iste inşallah Rabbim bu mübarek günlerde gönlüne gore versin.. Herkesin istediğini nasip etsin Allah'ım hayirlisiyla ☺️

kesınlıkle hamılesın bende daha sılık cıkmısta hatta bellı belırsız denebılır hamıleydım bence adet tarıhın 1 hafta gecsın bekle sonra dr gıt kesınlıkle

Ay inşallah 😀 canım ya oruc tutuyorum ya bi sakıncası olur mu diye korkuyorum aslında hemen gidip netlestirsem mi? Beklemek de istiyorum en azından adet günüme kadar bilemedim ne yapsam 😞

benimde ikinci test silik çıkmıştı şimdi iki yaşında hayırlısı olsun

amin hepimizn gönlüne göre versin ,bnm de düşündüğm o oruç tutuyz bişey varsa suusuz kalırsak fln o yüzden pek sabredimiycem bu sefer bn bir yıldır istiyrm hep hayal kırıklığı..bncede cnm eşine söleme oda ümitlnmesn hemen kan testini adet günn gelnce yaptır,düşünsene kesin sonuçla eşini ne kadar mutlu edersin inş. hamilesindir dış fln değildir inş. kalbini bozma cnm dua et

Benim de ikinci bebeğimin testi boyle silikti. Bence vakit kaybetmeden dr.a gidin. Belki coraspinle ilgili degisiklik yapar. Birde ilk gebelik oruc konusunu danışın isterseniz. Riske atmak olmaz Yaradan ne guzel bir canvermis iiçinize :)))

kan testı yaptırabılırsın emın olmak ıstıyosan cınku cıkar testte ona gore yol alırsın sende beklemek zorunda dglsın yane ben adet gunume 1 gun kala ogrenmıstım

senn adına heyecanlandım şimdi cnm dua edicem bebeğin senledir inş.

Ay canım dua et nolur ilk bebeğimi kaybettiğim gunu hatırlamak bile istemiyorum ama Allah'ım en iyisini bilir dedim hep teselli ettim simdi inşallah zamanı gelmiştir insallahhh. Senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim

Evet canim hamilesin tebrik ederim:))):bebisim::bebisim:

tebrikler hamilesiniz :)

Cok dogru coraspinle ilgili degisiklik yapabilir. Ilk degil ama tabi pıhtılaşmayi öğrendikten sonraki ilk gebeliğim olacak ihmale gelmez dediğin gibi canım teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım bugun gidemem herhalde aksam bu testi yapan bi yer var mıdır ki? Ankara da muhakkak vardır da zaten 3-4 saat diyorlar sonucun çıkmasına yarına kalır yarın bakalım polikliniklere yada özellere gidebilirim

inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…