Annene bu tavri yapsalardi annen onlara inat seni yine dogururdu ama sen a aaaa annen sana boyle mi ogretti muah bebegimMmm hahaha ah canim benim ah ah..İnsanlar değer aralıklarını bile vermiş. Daha bu doktorlar tıp camiası ne yapsın?
Some ogretmen problemsOff kim bilir çocuğu olsa nasıl yetiştirecek. Okulda uğraş dur.
Sonuç negatif denilmesine
Sonuç negatif denilmesine
Sizin ogretmenlik yaptigi yere gondercegimi hic sanmiyorum cocugumu aman Allah korusunOff kim bilir çocuğu olsa nasıl yetiştirecek. Okulda uğraş dur.
Yooo artık bu kadarı da fazla, kafa buluyorsunuz milletle. Yani umarım öyledir.Sen bi goz doktoruna git bence 0,5 in aciklamasi o seni gercekte tanisam sana bu kagidi gostermeyecegime emin olabilirsin neyse ki sansliyim
Aa agzindan guzel bir sey ciktiSome ogretmen problems
Ayy lütfennnnnnnnSizin ogretmenlik yaptigi yere gondercegimi hic sanmiyorum cocugumu aman Allah korusun
Bir kez daha nEEEE cjljfdfjlbfddtjlljvccxxAnnene bu tavri yapsalardi annen onlara inat seni yine dogururdu ama sen a aaaa annen sana boyle mi ogretti muah bebegimMmm hahaha ah canim benim ah ah..
Konuya alakasız bir şekilde anneleri dahil edecek kadar alt kültürsünüz. Benim annem en azından okuma,yazma ve değer aralıklarını biliyor. Sizde o da yok çok üzücüAnnene bu tavri yapsalardi annen onlara inat seni yine dogururdu ama sen a aaaa annen sana boyle mi ogretti muah bebegimMmm hahaha ah canim benim ah ah..
Bebegim gitsenize buradan ne yapmam lazim gitmeniz icin dahaYooo artık bu kadarı da fazla, kafa buluyorsunuz milletle. Yani umarım öyledir.
Sanki örtmenOlmasam ne farkeder dedim hamile oldugumu 3 ay sonra farketsem o zaman ne diyecektiniz? Umrumda mi sence? Onemli olan benim bu konuda ne kadar hassas oldugum. Bambaska dersler aliyorsunuz resmen benden
Bir kez daha nEEEE cjljfdfjlbfddtjlljvccxx
Senin gibilere az bileKonuya alakasız bir şekilde anneleri dahil edecek kadar alt kültürsünüz. Benim annem en azından okuma,yazma ve değer aralıklarını biliyor. Sizde o da yok çok üzücüAnnelik hassas noktam diye ağlayıp milletin annesine sallıyor. Sen bekle bekle bu kafayla anne olursun
Çocuklarla bu kadar tekrar yapmamıza gerek kalmıyor ama sizin gibiler için tekrar tekrarlıyım. Sonuç negatifSizin ogretmenlik yaptigi yere gondercegimi hic sanmiyorum cocugumu aman Allah korusun
İlk atama yerim bir çok programlı liseydi, ondan beri ilk defa bu kadar okuduğunu anlamayan birini görüyorum. Beni o yıllarıma götürdünüz. Tek farkınız oradaki çocuklarım anlamadığının farkındaydı, siz değilsiniz.Bebegim gitsenize buradan ne yapmam lazim gitmeniz icin daha
Soruma cevap versene 0,5'in açıklaması ne?Senin gibilere az bile
En hamile ve en örtmen o. Dikkatinizi çekerim öğretmen değilÇocuklarla bu kadar tekrar yapmamıza gerek kalmıyor ama sizin gibiler için tekrar tekrarlıyım. Sonuç negatif
Bir de iddialı…Soruma cevap versene 0,5'in açıklaması ne?
Canım kocamla bir sey anlamaya calisiyoruz aaaa hadi amaaaaÇocuklarla bu kadar tekrar yapmamıza gerek kalmıyor ama sizin gibiler için tekrar tekrarlıyım. Sonuç negatif
Kocanız da mı anlamadı? İnanılmaz bir şey bu ya.Canım kocamla bir sey anlamaya calisiyoruz aaaa hadi amaaaa