HAMİLE MİYİM DEĞİL MİYİM ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soruma cevap versene 0,5'in açıklaması ne? 🤣🤣🤣🤣
Bir de böyle soralım:
1707246725498.png

Kocanız da mı anlamadı? İnanılmaz bir şey bu ya.
Hayir canim basligi kocam acti zaten cok mu merak ettin sanane ki a aaaaaa gitti mi merakin oy oy sen bunu mu merak ettin neyse hanimefendiligimi bozmuycam sizin seviyenize dusmeyecegim daha fazla gerekri indim duymaniz gerekenleri duydunuz ve geri ciktim baska sorun?

Kan testi sonucunu ikiniz birleşip ancak anlarsınız zaten o potansiyel sizde var. Biraz daha çabalayın testin negatif olduğunu anlayacaksınız hadi gayret

Kan testi sonucunu ikiniz birleşip ancak anlarsınız zaten o potansiyel sizde var. Biraz daha çabalayın testin negatif olduğunu anlayacaksınız hadi gayret
Şu mesajina kadar zaten anlamistim neyse ki hicbirseyimsin🤣

Cok üzücü.
0,62 degeri matematiksel olarak 5'ten daha küçüktür. Hadi bunu gectim orda koca koca "hamile olmayan" yazıyor, Türkçe olarak.
Ne matematik var ne Türkçe var.
Hamile degilsiniz neyini anlamadiniz?
0.62'nin sıfırını sil 62?

Cok üzücü.
0,62 degeri matematiksel olarak 5'ten daha küçüktür. Hadi bunu gectim orda koca koca "hamile olmayan" yazıyor, Türkçe olarak.
Ne matematik var ne Türkçe var.
Hamile degilsiniz neyini anlamadiniz?
Ben onu deger olarak algiladim degilsiniz esittir 0.62 degil 0.5 yaziyor ya hani artan bir deger? Daha ozel gunume bile neredeyse 10 gun var. Tezcanli davrandim diyelim. Bana kalsa yarin tekrar yaparim😏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X