- 25 Mart 2025
- 5
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi aresin annesii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 bhcg düşük ama ihtimal var geç döllenme olabilir bence bundan sonra kan testi yaptırın gün aşırı yükselmeye bakın2 gün önce test yaptım 3 normal 1 erken gebelik testi hepsi silik bir şekilde pozitif çıktı. Dün akşam gidip kan verdim beta hcg 22.7 sizce hamile olabilir miyim ?
22 bhcg düşük ama ihtimal var geç döllenme olabilir bence bundan sonra kan testi yaptırın gün aşırı yükselmeye bakın
Erken bakmışsınız ondan sonuç böyle bence gebesiniz tebrik ederim. Beta hcg bakmaya devam edinReglime daha 1 hafta var çok erken olması kafamı karıştırdı çok teşekkür ederim![]()
Benim 1 haftalık adet gecikmem vardı ilk kan verdiğimde 16.7 çıkmıştı değerim keseyi görmüştük hayırlı olsun şekerim hamilesin önemli olan 2ye katlanmalı değerin2 gün önce test yaptım 3 normal 1 erken gebelik testi hepsi silik bir şekilde pozitif çıktı. Dün akşam gidip kan verdim beta hcg 22.7 sizce hamile olabilir miyim ?
Çok teşekkür ederimBenim 1 haftalık adet gecikmem vardı ilk kan verdiğimde 16.7 çıkmıştı değerim keseyi görmüştük hayırlı olsun şekerim hamilesin önemli olan 2ye katlanmalı değerin
Merhaba. 16 değer ile mi gördünüz keseyi?Benim 1 haftalık adet gecikmem vardı ilk kan verdiğimde 16.7 çıkmıştı değerim keseyi görmüştük hayırlı olsun şekerim hamilesin önemli olan 2ye katlanmalı değerin
Evet ama çok küçüktü 2 gün sonra değerim 60a fırladı o zaman da net gördük a hafta sonra de bebişi görmüştümMerhaba. 16 değer ile mi gördünüz keseyi?
Doktorum bana değerin 1000-1500 civarı olmadan keseyi göremeyiz dedi. Şaşırdım doğrusu.Evet ama çok küçüktü 2 gün sonra değerim 60a fırladı o zaman da net gördük a hafta sonra de bebişi görmüştüm
Valla ben ilk 16.3 küsürle öğrendim ilk kontrolde küçük kese gördük tekrar kan tahlilimde 56.67 di sonra bir daha da düzenli artıyor diye ölçmedi açıkçasıDoktorum bana değerin 1000-1500 civarı olmadan keseyi göremeyiz dedi. Şaşırdım doğrusu.
Beta 5 ve 5 ten yukari olunca hamilelik oluyor senin 22 gelmis eger artış olursa hamilesin canım 22 hamilelik oldugunu gosteriyor cunku2 gün önce test yaptım 3 normal 1 erken gebelik testi hepsi silik bir şekilde pozitif çıktı. Dün akşam gidip kan verdim beta hcg 22.7 sizce hamile olabilir miyim ?