Canim benim sonu 0.62 ve takipte kalmaliyim artcak mi dusecek mi ben akli basina sonradan gelenlerden degilim sorryyyBir de iddialı…
Bir de böyle soralım:Soruma cevap versene 0,5'in açıklaması ne?
Tam aşk evliliği. Birbirlerini bulmuşlarKocanız da mı anlamadı? İnanılmaz bir şey bu ya.
0.62den daha nereye düşsün AllahasenCanim benim sonu 0.62 ve takipte kalmaliyim artcak mi dusecek mi ben akli basina sonradan gelenlerden degilim sorryyy
Ben bu kağıdı benimkine gösterip anlamadım desem dalga geçer benimle.Tam aşk evliliği. Birbirlerini bulmuşlar
Ne alaka? Ben bastan beri kotu bi sey soylemedim ki sizeAa agzindan guzel bir sey cikti
Kan testi sonucunu ikiniz birleşip ancak anlarsınız zaten o potansiyel sizde var. Biraz daha çabalayın testin negatif olduğunu anlayacaksınız hadi gayretCanım kocamla bir sey anlamaya calisiyoruz aaaa hadi amaaaa
Hayir canim basligi kocam acti zaten cok mu merak ettin sanane ki a aaaaaa gitti mi merakin oy oy sen bunu mu merak ettin neyse hanimefendiligimi bozmuycam sizin seviyenize dusmeyecegim daha fazla gerekri indim duymaniz gerekenleri duydunuz ve geri ciktim baska sorun?Kocanız da mı anlamadı? İnanılmaz bir şey bu ya.
Kan testi sonucunu ikiniz birleşip ancak anlarsınız zaten o potansiyel sizde var. Biraz daha çabalayın testin negatif olduğunu anlayacaksınız hadi gayret
Şu mesajina kadar zaten anlamistim neyse ki hicbirseyimsinKan testi sonucunu ikiniz birleşip ancak anlarsınız zaten o potansiyel sizde var. Biraz daha çabalayın testin negatif olduğunu anlayacaksınız hadi gayret
0.62'nin sıfırını sil 62?Cok üzücü.
0,62 degeri matematiksel olarak 5'ten daha küçüktür. Hadi bunu gectim orda koca koca "hamile olmayan" yazıyor, Türkçe olarak.
Ne matematik var ne Türkçe var.
Hamile degilsiniz neyini anlamadiniz?
Ay bunu konu sahibi yazdı sandım0.62'nin sıfırını sil 62?
0.62'nin sıfırını sil 62?
Sizinki de aşk mıBen bu kağıdı benimkine gösterip anlamadım desem dalga geçer benimle.
Ben onu deger olarak algiladim degilsiniz esittir 0.62 degil 0.5 yaziyor ya hani artan bir deger? Daha ozel gunume bile neredeyse 10 gun var. Tezcanli davrandim diyelim. Bana kalsa yarin tekrar yaparimCok üzücü.
0,62 degeri matematiksel olarak 5'ten daha küçüktür. Hadi bunu gectim orda koca koca "hamile olmayan" yazıyor, Türkçe olarak.
Ne matematik var ne Türkçe var.
Hamile degilsiniz neyini anlamadiniz?
Daha hiçbir şey sözcüğünü doğru yazamayan bir canlı teknik olarak benim bir şeyim olamaz zatenŞu mesajina kadar zaten anlamistim neyse ki hicbirseyimsin
Aynen reglim 20 gun gecti oyle yaptim ben bu testi :)))))))))))))))))):Yaa ahxhah tam uzgun moda girmistim
Şaka yapmaya korkuyorum gerçek sanacak diye.Ay bunu konu sahibi yazdı sandım