Kıskanç Kadın Detection 101Olmasam ne farkeder dedim hamile oldugumu 3 ay sonra farketsem o zaman ne diyecektiniz? Umrumda mi sence? Onemli olan benim bu konuda ne kadar hassas oldugum. Bambaska dersler aliyorsunuz resmen benden
Türkçeci kaynım bunu beğenmedi.Sen de ne zalim çıkdın
Sen bi goz doktoruna git bence 0,5 in aciklamasi o seni gercekte tanisam sana bu kagidi gostermeyecegime emin olabilirsin neyse ki sansliyimHadi 0.62'yi anlamadın, hamile olmayan yazıyor ya insaf gerçekten.
O beni tanıyor. Ben anneymişim öncelikle bu kanıya vardı. Doğrusunu söylediğimde kurtaj olduğuma karar verdi. Beni benden daha iyi taniyan biri.Konu sahibini kıskanmam için öncelikle biraz tanıyor olmam gerekmez mi? Basit bir çıkarım bak bu agahsgsh
İnsanlar değer aralıklarını bile vermiş. Daha bu doktorlar tıp camiası ne yapsın?Hadi 0.62'yi anlamadın, hamile olmayan yazıyor ya insaf gerçekten.
Doldunuz buraya resmen kış kışKıskanç Kadın Detection 101
Hangisi 0,5'in açıklaması hangisi nolur söyle ben anlayamadım da.Sen bi goz doktoruna git bence 0,5 in aciklamasi o seni gercekte tanisam sana bu kagidi gostermeyecegime emin olabilirsin neyse ki sansliyim
O icgudu yok bence sende. Bak izlenimim daha farkli artik senin icin uppsssO beni tanıyor. Ben anneymişim öncelikle bu kanıya vardı. Doğrusunu söylediğimde kurtaj olduğuma karar verdi. Beni benden daha iyi taniyan biri.
Yaz yaz mı gelelim?Doldunuz buraya resmen kış kış
Yazıcının tonerine yazık vallahi. Okunmayacaksa harcanmasın böyle.İnsanlar değer aralıklarını bile vermiş. Daha bu doktorlar tıp camiası ne yapsın?
Sen kimsin pardonHamilesin ben ikna oldum
IYyyyyyyyYaz yaz mı gelelim?
Prof Dr Burhan altıntop tanımıyorsun demek. Ayıp ya.Sen kimsin pardon
İnsanda içgüdü olmaz zaten küçük kız.O icgudu yok bence sende. Bak izlenimim daha farkli artik senin icin uppsss
Siz tam olarak neye sinir yaptınızDoldunuz buraya resmen kış kış
Hamile olmamasınaSiz tam olarak neye sinir yaptınız
Mental sorunlariniz mi var? Hamile olmadiginiz soylendiginde boyle saldirganlasir misiniz hep?Hmm ne ogretmeniymis bakalim aman da aman
Sonuç negatif denilmesineSiz tam olarak neye sinir yaptınız
Off kim bilir çocuğu olsa nasıl yetiştirecek. Okulda uğraş dur.Mental sorunlariniz mi var? Hamile olmadiginiz soylendiginde boyle saldirganlasir misiniz hep?